סיכום שבוע...

סיכום שבוע...../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם? שיר השבוע של יפתי.? תמונת השבוע? [צרפו תתמונה] סרט\סדרה\תוכנית TV שלכם? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אדם השבוע שלכם?

עונה לעצמי חח

שיר השבוע שלכם? the loneliness-babyface שיר השבוע של יפתי.? נגמר בחזרה תמונת השבוע? [צרפו תתמונה] סרט\סדרה\תוכנית TV שלכם? הנפילים.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא עברתי חח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ליסוע לאחותי.. אדם השבוע שלכם? סיימון שלייי

גמאני רוצה לענות.

שיר השבוע שלכם ? My Chemical Romance-Famous Last Words שיר השבוע של יפתי ? עם אניה בוקשטיין - אני לאי ודעת . תמונת השבוע ? אין לי P: סרט/סדרה/תוכנית TV שלכם ? בובספוג P: .. חוויה שעברתם השבוע ? נפגשתי עם חברה של דוד שלי לשעבר P:. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע ? ללכת לדייט עם חברה של דוד שלי לשעבר P:.. אדם השבוע שלכם ? חברה של דוד שלי לשעבר XD.

S16 זה אני

New member
עונה למרות שזה מטריף תשכל

שיר השבוע שלכם? The game - Im Chillin' שיר השבוע של יפתי.? נגמר בחזרה REMIX תמונת השבוע? [צרפו תתמונה]- רותם הבובה שלי:) סרט\סדרה\תוכנית TV שלכם? הבורר (אפילו שיש לי YES אני חייב לראות תתוכנית הזאת, אחת החריפות) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ אין לי... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? הנסיעה לאילת עם חברים (עוד שבוע ויומיים) אדם השבוע שלכם? T.I

למעלה