סיכום שבוע

BRANGELINA

New member
סיכום שבוע

שיר/י השבוע שלכם ?
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/רוחמה אברהם/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם?
בילוי השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם?
סקופ השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שלא יתרטב בחמש טיפות וחצי של גשם שיורדים בחורף הישראלי

בכריתוש

New member
אני באתי להעלות ../images/Emo10.gif

שיר/י השבוע שלכם ? הו רב חובל, פיקה, בדרך אל האושר תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין לי
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמא שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/רוחמה אברהם/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר- מארלי ואני
מאכל השבוע שלכם? ספגטי בילוי השבוע שלכם? מכון כושר חדש ושוקק פאדיחת השבוע שלכם? אני וחברה שלי צילמנו סרט ואמא שלה נכנסה מאמצע חח אז היה מצחיק
סקופ השבוע שלכם? יעל בר זוהר ילדה וחברה שלי אולי תבקר אותה
חח ציטוט השבוע שלכם? "כולם חיים בהיסטריה, כולם כאילו אימפריה" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אהמ סבתא שלי היתה בבית חולים =\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יומולדתת לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שלא יתרטב בחמש טיפות וחצי של גשם שיורדים בחורף הישראלי - אהמ.. חברות שלי? חח שבת שלום

אושRתי

New member
../images/Emo26.gif

היה בילבול קטן, תסתכלי בבקשה בשרשור של פינות בפורום תודה!

ילד רע 16

New member
עונה:

שיר/י השבוע שלכם ? לא יודע, אבל יש כמה נחמדים..אתמול שמעתי שיר ממש יפה שפשוט צללתי אליו ונרדמתי,במוזיקה 24,שיר מהשנה..לא יודע איך קוראים לו,מדהים,שקט כזה,ישראלי ויש עוד שיר שאני תמיד אוהב שיש לו קליפ מדהים שזכה ב2005 בעמ"י של מוזיקה 24, עם האשה שהופכת לבת-ים, מעניין מה השם של השיר..חח תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: טד"י יתבעו (ויטביעו
) אותי בלי הninet.co.il בצד, אז כל הזכויות שמורות
3> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: *המישהו המקסים הזה יודע*
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/רוחמה אברהם/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-חח את רוחמה אברהם בכיף:) אבל זה קצת לא אטראקטיבי, אז נלך על נינט ואלבומה "יחפה" מאכל השבוע שלכם? *תומי* בילוי השבוע שלכם? *תומי* פאדיחת השבוע שלכם? *לא-תומי* סקופ השבוע שלכם? *תומי* ציטוט השבוע שלכם? I LOVE TO BE A GAY
חחחח (*האיש הזה יודע*
) דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ההרגשה הרעה, אבל המצב רוח שלי כבר יותר טוב D= משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: נממ.. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים שלא יתרטב בחמש טיפות וחצי של גשם שיורדים בחורף הישראלי
? אממ.. לתומי! שלא יתרטב בגשם
חח תומי כתבתי הכל ב-ט', אני אתקן

LOLI152

New member
יש לי תשובה בשבילך.

לשיר עם הקליפ שבו האישה הופכת לבת ים קוראים "perfect cure" והוא של "my secend surprise" קליפ מהמם! :)

אושRתי

New member
../images/Emo183.gifעונה

שיר/י השבוע שלכם ? "פיקה"
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:שופינג
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/רוחמה אברהם/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם?כל מיני סוגי סלטים!
בילוי השבוע שלכם?שופינג וכו
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שום דבר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שהסדרה משמרת תעלה כבררררררררררר
לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים שלא יתרטב בחמש טיפות וחצי של גשם שיורדים בחורף הישראלי
לכל חברי הפורום
סופ"ש נעים לכולם

eden83

New member
../images/Emo187.gifעונה

שיר/י השבוע שלכם ? מה עוד ביקשת, בינונימי-אריק ברמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אממ להתחיל כל יום בעשר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/רוחמה אברהם/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? קוסקוס בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? היו כמה אני לא אפרט...
סקופ השבוע שלכם? למירי מסיקה יש ציצי גדול!
ציטוט השבוע שלכם? "אין סבתא בעייתית יש סבתא עם בעיות"
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מבחן במתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין משהו מיוחד לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שלא יתרטב בחמש טיפות וחצי של גשם שיורדים בחורף הישראלי לכל הפורום

שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם מסכמת

שיר/י השבוע שלכם ? האלבוםחדש של אריק איינשטיין אסרט/ספר/דיסק/רוחמה אברהם/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבוםחדש של אריק איינשטיין מאכל השבוע שלכם?פיצה/ספגטי בילוי השבוע שלכם? כל השבוע הייתי בבלוים היה שבוע טוב ואין לי הרבה כאלה פאדיחת השבוע שלכם? אין סקופ השבוע שלכם?אין ציטוט השבוע שלכם? נתתי לך מכל הלב אז קחי ממני קצת כאב דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הכאבים באגן שעברו בנתיים אילמלא השירים איך הייתי נשאר חיי וקיים"
" אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב "
"ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה
שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי
לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "

LOLI152

New member
מייסכמת!

שיר/י השבוע שלכם ? ערפד,פארנויה זמנית/המכשפות, דניאל סלומון בכללותו, פיקה,כל מבט/דידי הארז המוכשר!! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: ממ.. אין לי. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הכלבה הכפרעלייה שלי. כזאת נשמה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/רוחמה אברהם/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-המצלמה שלי, אחלה גברברונת! חח, סתם לא. אבל הצופים, תצטרפו, מגניב שם! מאכל השבוע שלכם?ממ... חביתה עם עגבניות ותירס. חח. אכלתי את זה איזה 3 פעמים השבועXD בילוי השבוע שלכם? עם חברים.. לא יודעת, מתישהוXD פאדיחת השבוע שלכם? נראה לי שאין לי. ככה או ככה אני רגילה לעשות פדיחות, שזה כבר לא פאדיחות. סקופ השבוע שלכם?המ, אין לי:O ציטוט השבוע שלכם?"צריך להיות משוגע כדי לאהוב אותך. הייתי מציע לך לחפש בשלוותא." דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:המ.. כמה דברים שעשו אותי ממש מבואסת. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שבוע הבא? מקווה שתמשיך להיות שביתה. ואולי למצוא עבודה בנתייםXD לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים שלא יתרטב בחמש טיפות וחצי של גשם שיורדים בחורף הישראלי האמת? לאף אחד. תורידו את המטריות ותהנו מהגשם! גם ככה אין לנו הרבה ממנו!! שבוע טוב!!:)

בוא נבנה לנו אוהל משמי-כת פי-קה../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם ? פיקה
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: היום אימצנו כלב!!!
נשמאמי משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ראיון למודיעין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/רוחמה אברהם/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אתמול ראיתי את הסרט "רק כלבים רצים חופשי" והוא מדהים.. מומלץ מאכל השבוע שלכם? גלידה בילוי השבוע שלכם? אממ.. לא היה יותר מידי...חחח פאדיחת השבוע שלכם? כלום
סקופ השבוע שלכם? יש לי כלב!!! אאאההההה ציטוט השבוע שלכם? גם אני קיבלתי במנילה צוללת מים רדודים!!
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אממ... כואבת לי הבטן קצת אבל ניחא. הייתי עכשיו 4 חודשים עם כאבי בטן, אז מה זה עוד קצת...? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני רוצה לבחור שנת שירות!! לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים שלא יתרטב בחמש טיפות וחצי של גשם שיורדים בחורף הישראלי אמממ.... לכל מי שרוצה!! את/ה- רוצה מטרייה?

BRANGELINA

New member
../images/Emo11.gif

שיר/י השבוע שלכם? פיקה, מבול, ממה שבאמת, אל אישך תשוקתך-קרן פלס,עכשיו אתה חוזר בחזרה-מירי מסיקה
המורה שלי לשל"ח....חחח
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה...
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/רוחמה אברהם/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט צ'אק ולארי-סרט מעולה!!
מאכל השבוע שלכם? קליק אקסטרה לארג'
בילוי השבוע שלכם? ולנוע וקניון(ימים שונים)
פאדיחת השבוע שלכם? לא היתה!!שבוע נטול פאדיחות!!!
סקופ השבוע שלכם? ילדים קטנים זה עם עיוור!!
ציטוט השבוע שלכם? "מה את חושבת על מירי:יש לה ציצי גדול"חחחחחחחחחח
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שוםדבר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של הראל סקעת(?)והפרק הראשון של משמורת!!!!!
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שלא יתרטב בחמש טיפות וחצי של גשם שיורדים בחורף הישראלי
לקרן(פלס)שלא תירטב... ו
לעדן..סתם כי בא לי........

למעלה