סיכום שבוע

BRANGELINA

New member
סיכום שבוע

שירי השבוע שלכם: תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ולסיום את מוזמנים להעניק
למי שחזר ללמוד ושנדפק כי מסיימים ב30 ליוני ולומדים בפסח...חחח-בהצלחה לכולם(למי שעושה בגרות
)

הסיכום שלי:

שירי השבוע שלכם:"חייל של מאה שערים","אינטואיציה","אם אפגוש את אלוהים" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הארי פוטר 7,זה אחלה של ספר למרות שהסוף ממש מטומטם. מאכל השבוע שלכם?מרק פיטריות (ואי כמה שאני פולניה). בילוי השבוע שלכם? ליצנות רפואית, באמת אנשים תלכו לשמח ילדים בבתי חולים אתם לא יודעים איזה כייף, אושר ,וסיפוק זה נותן! פאדיחת השבוע שלכם? נסעתי עם בת דודה שלי שהיא בת 5 וחצי ושמעתי איתה את התיקיית דיסני שלי ואז לא שמתי לב וזה התחלף לתיקיית שירים אחרת והיה את השיר "המתוקות האחרונות" ואז הוא אומר תקראי לי שוביניסט תקראי לי בן זונה ואז בת דודה שלי מסתכלת עלי ואז היא כזה למה הוא אמר את זה אסורלו אבל הכי גרוע זה שהיא הלכה לאבא שלה ואמרה לו שיעל שומעת שירים עם זונות ואני רציתי למות! סקופ השבוע שלכם? בנתניה אין דבר כזה עודף,הייתי במכולת והחשבון יצא 18 שקל ואני שילמתי 20 ש"ח ובמקום לקבל 2 שקלים עודף הוא נתן לי 4 מסטיקים ואז הלכתי למקום אחר וזה היה אותו דבר שוב קיבלתי עודף במסטיקים. ציטוט השבוע שלכם?"אתן כל כך אחיות שזה מעורר בי חלחלה" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:השטיפת מוח שעשו לנו בביה"ס על כמה שהמורים צודקים ושהם ניצחו וכל הכבוד למורים וכו וכו.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שיעור פסיכולוגיה הראשון שלי מתחילת השנה ולסיום את מוזמנים להעניק
למי שחזר ללמוד ושנדפק כי מסיימים ב30 ליוני ולומדים בפסח...חחח-בהצלחה לכולם(למי שעושה בגרות) אני מעניקה אותו לעצמי ושאלוהים יעזור לי להשלים את כל החומר שהפסדתי.

בכריתוש

New member
שבת שלום!../images/Emo140.gif

שירי השבוע שלכם: הבוקר יאיר- שירה גבריאלוב תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אמ איןן משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: בצפר? אני לא יודעת כמה זה עשה לי את השבוע כי אני מתה מעייפות
אבל נחחמד לחזור.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- חורשת על הדיסק של הפסטיגלל
וסתם אין בו משהו מיוחד.. השירים דפוקים אבל אני שומעת חח
מאכל השבוע שלכם? עוף מוקפץ! אכלתי היום משהו מדהים! בילוי השבוע שלכם? מכוןן כושר פאדיחת השבוע שלכם? אני מנסה להיות צינית ולא מבינים אותי!
סקופ השבוע שלכם? אני אוהבת שיעורי אזרחות! ציטוט השבוע שלכם? "יש בצפר?" "אין בצפר" יש בצפר!" "לא נראה לי" "אמרו שיש" "טוב נלך" "אין לי כח!" וככה היה כל הערב והבוקר של סיום השביתה!
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לקום מוקדם כמעל כל השבוע! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: טיול פתיחת קורס! ולסיום את מוזמנים להעניק
למי שחזר ללמוד ושנדפק כי מסיימים ב30 ליוני ולומדים בפסח...חחח-בהצלחה לכולם(למי שעושה בגרות) לכולכם! אין לי בגרות אבל אני לא רוצה ללמוד בחופש!
אגב.. אנחנו עושים טקס לשבט שלי 70 שנה לשבט.. יש למישהו רעיון על שירים שאפשר לשיר? חח אין לי רעיונות כ"כ אנחנו עושים "זה הבית שלי המקום בו גדלתי.." של ערוץ הילדים.. שבת שלום ומבורך!

אושRתי

New member
שבת שלום../images/Emo63.gif

שירי השבוע שלכם: ילד טוב נשבר- איתי פרל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הסופגניות עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? סופגניה בטעם שוקולדד בילוי השבוע שלכם?בילוי עם חברה פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חזרה לעבודה P: ולסיום את מוזמנים להעניק
למי שחזר ללמוד ושנדפק כי מסיימים ב30 ליוני ולומדים בפסח...חחח-בהצלחה לכולם(למי שעושה בגרות מעניקה
לכל התלמידים שחזרו ללימודים

שבת שלום עונה

המון מוזיקה ישראלית כרגיל בילויי שלישי רביעי ימים טובים מאוד עם חברים להמליץ על הסרט אני רוקד מבפנים /עעל ערוץ ביפ קורע מצחוק שבוע הבא מחכה להיות בלי ההורים המציקים שלי

למעלה