סיכום שבוע!!!

nuna19

New member
סיכום שבוע!!!

שיר השבוע של דודו: שיר השבוע לא של דודו: משהו שעשה את השבוע: משהו שהרס את השבוע: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

nuna19

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו:אני גיטרה שיר השבוע לא של דודו:האמת שלנו,בין המילים-בטי. משהו שעשה את השבוע:ההופעה של גלעד שגב וג'וזי כץ ושבת קמפוס משהו שהרס את השבוע:זה שאין מועדי ג'! אינעל המחשו... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:שיעור מוסיקה!!! תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום):לארתור! לגמרי...
הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום: תגיבו!

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו: פוג אל נאחל, מעליות שיר השבוע לא של דודו: בטי - האמת שלנו, NUESTRO VERDAD.. ללא ספק. לא נראה לי ששמעתי שיר אחר חחח משהו שעשה את השבוע: הופעה של גלעד שגב וג'וזי כץ משהו שהרס את השבוע: כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: לא יודע תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): נועה הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום: אין

עונה באיחור../images/Emo6.gif

שיר השבוע של דודו:הלילה לא שיר השבוע לא של דודו:תגידי מי המציא אותך משהו שעשה את השבוע:לא למדתי
,קניתי תחפושת,קיבלתי כסף
משהו שהרס את השבוע:לקחו לי את הפלאפון:'( משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:זה השבוע וזה פורים :) תמונה שבא לשים:
תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): ארתור ונועה
הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

למעלה