סיכום שבוע:

just adiki

New member
סיכום שבוע:

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: בילוי השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סוף שבוע טוב והמשך שבוע נעים

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

סרט השבוע:המצפן הזהוב תוכנית השבוע:הישרדות ו-CSI קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:אין בילוי השבוע:להזמין פיצה עם חברים ולעשות תחרות בwii תכנונים לסופ"ש:ללכת לסבתא שלי וללמוד למבחן במדעים תכנונים לשבוע הבא:טיול שנתי
ציטוט השבוע:"מה דודה שלך עובדת בדבק דו צדדי?"
ובשיעור ספורט המורה אמרה לעשות מעגל אז ילדה אחת שואלת"איזה מעגל?" המורה "שווה צלעות" תמונת השבוע:אין

just adiki

New member
גם יום חופש זה משהו../images/Emo204.gif:

סרט השבוע:ממ... אני לא חושבת שראיתי אחד
תוכנית השבוע:"הישרדות"
[כבר לא יוצא לי לראות "חברים"
] קליפ/סרטון השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=fFyipDHsmt0 שיר השבוע:believe in בילוי השבוע:יםםםם
תכנונים לסופ"ש:אתמול נסעתי עם חברה לים ובערב יצאתי עם חברה לבית קפה, היום אין לי תכנונים מיוחדים חוץ מללמוד למבחן בהיסטוריה... תכנונים לשבוע הבא:מבחן בהיסטוריה
ומבחן בספרות מורחב... אהה וכמובן חגיגת פורים ביום ראשון בבצפר
ציטוט השבוע:"דיקו... מה זה טוניקה?" תמונת השבוע:השבוע דווקא אין

CarmitF

New member
אני לא מרגישה טוב..

סרט השבוע: סטפ אפ 2 תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא!! יצא פרק חדש
קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: Groove Coverage - Poison בילוי השבוע: במסעדה תכנונים לסופ"ש: הייתי צריכה ללמוד למבחן שיש לי ביום שני אבל אין לי כוח לכלום. תכנונים לשבוע הבא: עוד פרק של איך פגשתי את אמא
ציטוט השבוע: (למדנו במתמטיקה על ציון תקן..) תלמידה:"מה זה יעזור לי בחיים?" מורה:"בגרות במתמטיקה" חיחיחח תמונת השבוע:

CarmitF

New member
תודה../images/Emo140.gif

אני כבר מרגישה יותר טוב. נשארתי היום בבית

למעלה