סיכום שבוע:)

snoopytush

New member
אנוכי

אמממ האמת שאני לא רוצה לחשוף הכל ויש דברים שהם בחיתולים
אז לעת עתה נשמור על חשאיות

אממ הבנתי למה אני לא מוצאת עבודה כי הפנים שלי לא תואם לחוץ.
בחוץ אני מחפשת עבודה וטורחת ( בחוסר חשק משווע), לשלוח קורות חיים
אבל בפנים לעבוד זה לא משוש חיי...
אז אני אצטרך ויאגרה לחשק בשביל להתחיל לעבוד

וחוץ מזה מגניב לי

both

New member
שבוע

קשה וארוך אבל עם התפתחויות חיוביות והישגים:
יצאתי בפני החברה הכי טובה שלי, יום אחרי כן גם בפני חברה אחרת שלי (היא ג'נדרקווירית) וגם נראה שכל השיחות הארוכות והקשות שהיו לי השבוע עם אשתי עשו את שלהם: אתמול אשתי הבהירה לי שמה שלא יהיה היא לצידי לכל אורך הדרך גם בשלב מסויים ארצה להתחיל T, כל עוד נדבר על זה לפני כן. עוד היא שאלה למה עדיין לא הזמנתי את ביינדר והפאקר ואמרה שאני לא צריך להאט את הקצב יותר מדי..היא מתרגלת לרעיון כל יום קצת יותר.
היום אשתי שאלה אותי אם כבר בחרתי לי שם חדש. לפני שבועיים בערך עוד אמרה שהיא לא חושבת שתוכל ללמוד לקבל שם חדש ובטח לא גברי, ואילו היום היא חקרה, הציעה את השם מייקל (נולדתי עם השם מיכל והכינויים שהיו לי עם השנים היו מיקי ומיק אבל אני לא יודע אם הייתי רוצה להשתמש באותם כינויים), ואמרה גם שאם אני ארצה נוכל לתת לזה זמן ולנסות מספר שמות במשך כמה שבועות, עד שאחליט מה אני אוהב ומסתדר לי.
בינתיים אני חושב על שמות וקשה לי מאד למצוא שם שברור לי שהוא המתאים ואותו צריך לבחור. האם ללכת על שם קרוב לזה שבחרה לי אימי או משהו שונה לחלוטין. האם לבחור שם עברי/ישראלי או לא, שהרי אני לא מתגורר בישראל כבר 14 שנה אבל המשפחה המורחבת ומספר חברים מתגוררים שם עדיין, האם לבחור שם יוניסקס או שם גברי ממש?!...לא יודע. מה אתם חושבים? יש לכם הצעות לשמות ?

מעבר לכל זה, היום הרגשתי יותר טוב ונמלאתי תקווה מחודשת שהכל יהיה בסדר בסופו של דבר, זה רק ייקח עוד קצת זמן.
זהו, זה סיכום השבוע שלי.

snoopytush

New member
כן מיכאל. כמו מיכל רק גברי שבוע מצויין היה לך

בסך הכל

both

New member
שקלתי את

השם בעבר אבל מעולם לא אהבתי אותו (כמו שלא אהבתי את השם מיכל) וחוץ מזה לגרמנים פה יש בעיה עם צליל ה "כ" במילא כמו גם לחברים האמריקאים שלי.

lily kane

New member
האמת היא

שאין לי המלצה ברורה בכלל
כלומר בגיל 19 התחלתי לקרוא לעצמי ג'סטין
השם הזה היה טבעי לי כמו השם איתו נולדתי וכמו לילי
זה השם הגברי שלי הוא כמעט יוני סקס כי יש ג'וספין כמדומני לבחרות
אני מאמינה באמת ובתמים שהוא היה השם שלי בגילגול קודם
כי אחרת באמת שאין לי הסבר למה הרגשתי אליו כמו כפפה ליד.

אני חושבת שעם הזמן תמצא שם שירגיש לך פשוט נכון

ליזי133

New member
שמחה לשמוע שסך הכל נשמע שבוע דיי טוב

לדעתי אישית, בנוגע לשם, אפשר לבחור או משהו גברי או משהו יוניסקס, ולדעתי שם שיכול לשמש בעיקרון כשם לא ישראלי, אבל גם ישראלי....
כלומר- משהו כמו טום, או רון לדוגמא, אלה גם שמות שישמשו טוב בישראל וגם מחוץ לישראל..... אלה לא היו ממש הצעות לשמות אלא יותר דוגמאות למה התכוונתי...
אני אישית אוהב את השם אלכס. לבן ולבת (ולכל השאר גם)

ובהצלחה!!

both

New member
כן, גם אני

חושב ככה ואני שוקל שמות ישראליים וגם לא ישראלים אבל אני רוצה שם שהמשפחה שלי תוכל בסופו של דבר כשאצא בפניהם, להתרגל אליו בקלות יחסית, אז אני לא יודע. חשבתי בינתיים על מייקי (mikey ) שזה קיצור מהשם מייקל ומאד קרוב לכינוי שהיה לי מאז ומתמיד- מיקי. אני גם צריךשם שאנשים פה בגרמניה יהי מסוגלים לומר כי יש להם בעיה עם ה"כ" באמצע מילה כמו בשם מיכל.

snoopytush

New member
בעיקרון אני לא אוהבת שמות של בנים בכלל אבל

אם הייתי צריכה למצוא שם שאני סובלת או מחבבת אממ
יוסף זה שם יפה. איזה עוד שמות של בנים אני סובלת? אממ
אני מאוד אוהבת את השם איתן בגלל אדם מסויים:)

lily kane

New member
שבוע טוב

היה שבוע טוב יחסית
פשוט עבר לי מהר
וOMG דיברתי במצעד האלטרנטיבי ולא מתתי ולא סכלו אותי באבנים על טמטום זה נחמד.

ליזי133

New member
טוב, אין לי הרבה מה לסכם....

מחרתיים בגרות בהיסטוריה. ואני צריכה ללמוד. לא בטוח שאני הולכת לעשות את זה.... אתמול-היום ישנתי אצל חברה והיה ממש כיף

הממ..... היה לנו טיול לירושלים, ולא היה כיף. ו...זהו, בערך.. נראה לי.

ESenJi

New member
רוצה לחלוק אבל...

זה פשוט יוביל לחפירות. היו דברים ששימחו אותי, היו דברים שעצבנו אותי, והיו שני מקרים מטומטמים שגרמו לי לשאוג מצחוק.

כשאני שמח - אני שמח ביותר מדי מילים, וכשאני מעוצבן - אני מעוצבן אפילו ביותר מילים מכשאני שמח.

אז אדלג ישר לקטעים המצחיקים:
1. לפני יומיים ידיד מאוד טוב שלי התקשר לספר לי על כמה שהוא מוכשר. הוא דיבר נורא חלש ובצורה מאוד לא אופיינית, ובשנייה שהוא הזכיר את דלת הזכוכית ליציאה לחצר הבית שלו, ואת המנקה שניקה אותה, כבר היה לי ברור מה הוא עומד לספר לי. לא טעיתי - הבנאדם התקשר אלי ממש כמה דקות אחרי שהוא דפק את האף ממש חזק בזכוכית, כי הוא לא שם לב שהיא סגורה. הוא מסכן התייסר מכאבים ואני פשוט שאגתי לו מצחוק בפלאפון.

2. אין לי טלוויזיה, אבל אני מת על המירוץ למיליון. בדרך כלל אני מחכה שיעלו את הפרקים המלאים ליוטיוב, אבל היום משום מה התחשק לי לראות בשידור חי. אז מצאתי אתר שמשדר את זה בשידור חי, ונהנתי מאוד. אבל במקביל למירוץ למיליון, היה לי חשוב לקנות חלב (העברתי את כל הסופ"ש בלי חלב, וזה ממש קשה לאידיוט כמוני שממש חי על תה עם חלב). אז הייתה הפסקת פרסומות ואני התחלתי במירוץ נגד הזמן - להספיק לרוץ לסופר לקנות חלב ולחזור.
בדרך לסופר התקשרתי לאותו ידיד מהסעיף הקודם, כדי שגם הוא יוכל לצחוק על חשבוני. מרוב מהירות ופזיזות, כשירדתי את המדרגות של שתי הקומות מהדירה שלי לרחוב, משהו התפקשש לי שם במדרגות האחרונות ופשוט נפלתי בבום נורא מטומטם ומהיר על הרצפה - משהו מאוד לא אלגנטי. תארו לעצמכם אותי נקרע מצחוק, מדדה במהירות בצליעה ברורה לסופר, תוך כדי שאני מנסה להסביר לידיד שלי בפלאפון מה קרה, וכל זה עם היד על השעון בניסיון להספיק לחזור לדירה בזמן.
הדבקתי עם הצחוק שלי את הקופאית בסופר ועוד כמה אנשים מסביב, כשלאף אחד אין מושג למה אני צוחק כמו משוגע.
אגב, הספקתי לחזור בדיוק דקה אחרי שהפרסומות נגמרו.

זהו, שבוע חדש בפתח, שיהיו בו הרבה עצבים, הרבה טמטום, הרבה כעס והרבה עצלנות כנראה - כמו רוב השבועות האחרונים שלי.

ESenJi

New member
אני משתדל

אבל אני מאוד ילד נזק במהות שלי - נפלתי יותר פעמים בחיים משאני יכול לזכור, ובדרך כלל בצורות מטופשות במיוחד.
צחוק מדבק זה הכי כיף (סיפור צדדי: פעם אמא שלי סיפרה לי איך היא נסעה באוטובוס מפוצץ באנשים, ומישהי שם לא הפסיקה לשהק ובשלב מסוים כל האוטובוס נקרע מצחוק).

ESenJi

New member
כן, אני טיפוס חופר

אבל כשאני מצחיק זה בהרבה פחות מילים מכשאני שמח או עצבני.
:)

שבוע עצבני

לא במובן החיובי...

בנקודה כלשהי הרגשתי שכבר אין לי כח יותר. אין לי כח להעמיד פנים, להתאמץ לרצות את כל העולם. אין לי כח להתאמץ לשחק אותה גבר רק כדי שאמא שלי לא תהיה כל כך מאוכזבת ממני
שאני לא הגבר שהיא רצתה שאני אהיה. אין לי כח כבר לשמוע ממנה
באלף דרכים עקיפות כמה היא לא מרוצה ממי שאני, ולמה אני לא כמו אחי, ועוד. בזמן שהיא בעצמה קווירית בארון ומתוסבכת על כל הראש

אין לי כח כבר למשפחה הפצועה שלי
אין לי כח לבדידות הזאת שלא מרפה

snoopytush

New member
בדידות אפשר לסלק

על ידי שיתוף ורכישת חברים
שיכבדו אותך כמו שאתה.
מקווה שתצא ממעגל הבדידות
ובכלל שיהיה לך טוב יותר בכללי

למעלה