סיכום שבוע

Jimmy Kane

New member
סיכום שבוע

שאלת השבוע -
איזו סדרה מעבר (לא משנה אם היא בוטלה או הסתיימה) הייתם רוצים שהיא תחזור והאם לדעתכם זה ישמור על הרמה כמו שהיה בעבר?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

Macphista

New member
צ'ירי בים, צ'ירי בום, צ'ירי בים בום בום בום

בום

שאלת השבוע -
איזו סדרה מעבר (לא משנה אם היא בוטלה או הסתיימה) הייתם רוצים שהיא תחזור והאם לדעתכם זה ישמור על הרמה כמו שהיה בעבר?
סטרגייט יוניברס! היא בוטלה אחרי שתי עונות בלבד! הרמה של הסדרה לא הייתה כזאת גבוהה אז נותר לי רק לקוות שזה לא היה מדרדר עוד יותר. אבל במילא עלילה של חבורת אנשים על ספינת חלל שמחליפים תודעות וגופות עם אנשים על פני כדור הארץ ומאכסנים את התודעות שלהם בזיכרון המחשב של ספינת החלל כדי שהתודעות יוכלו לעשות סקס עם תודעות של אנשים שהגוף הפיזי שלהם מת ושעירוי דם עם חייזרים יכול להפוך בחורונת שלמדה מדעי המדינה לגאון בפיזיקה זה לא בדיוק עלילה הגיונית אז... יאללה, יכול היה להמשיך עוד שנים בכיף מבחינתי.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: נפגשתי עם חברים, הייתי בתל אביב, נפגשתי גם שם עם חברים, היה שבוע נחמד.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא יודעת, היה שבוע סביר. אה, רגע, היה לי קטע לא נעים. הייתי השבוע באיזה אירוע, לא ארד לפרטים... אבל מי שארגן את האירוע הזה הוא מכר מהילדות שלי. היינו שכנים כשהיינו ילדים, גדול ממני בכמה שנים, הייתי אלפי פעמים בבית שלו כשהיינו ילדים. בכל מקרה, הוא התעלם ממני לגמרי באירוע. רק רציתי להגיד היי קטן, אין לי ממש נושאים משותפים לשיחה איתו, והוא ידע שזו אני, וראה שאני מנסה להגיד שלום, וכל פעם מצא דרך אחרת להתחמק מכל קשר עין. זה היה מוזר. לא מבינה את הקטע.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ראיתי את הפרקים הראשונים של העונה השלישית של שובר שורות ואבודים. שובר שורות נהיה ממש טוב. אבודים עדיין הזוי.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): אני בקומיקסים שלי. עוד לא התחלתי את הספר החמישי של ששאו"ק.
מה קניתי השבוע: משקפיים! קיבלתי היום את המשקפיים שקניתי בקרולינה למקה. אעלה תמונה שלהם.
תוכנית לשבוע הבא: come what may
תמונת השבוע: המשקפיים!

Macphista

New member
רגע תוספת- סרטון שמציג סיפור אהבה מרגש במיוחד

2 דקות מרגשות להתחלת סופ"ש נפלא
https://www.youtube.com/watch?v=rFWb7DG7zTc

יווו זה כ"כ כ"כ כ"כ חמוד!!!!!!

איזה קטע מוזר עם הבחור הזה, זה משהו שממש מציק.
היה לי ידיד טוב מהצבא, היינו ממש חברים טובים ונשארנו חברים טובים גם שנים אח"כ, הוא היה מגיע עם חברים לאילת והיינו תמיד נפגשים, כל פעם שהייתי במרכז תמיד נפגשנו.
ואז יום אחד הקשר נותק, לנייד הוא לא ענה, שהתקשרתי לבית אמרו שימסרו לו והוא אף פעם לא חזר, פשוט חתך, נעלם, פוף, לא רוצה שום קשר אלי. עד היום זה מציק לי ועברו כבר 12 שנה בערך.

מצטערת שעברתי לסיפור שלי, פשוט הסיפור שלך ממש נגע לי בדיוק בנקודה הזו.

Macphista

New member
פשוט למדת ממני

איך הופכים חוויה של בן אדם אחר להזדמנות לדבר על עצמך...
זה כשרון נרכש, אני תמיד שמחה לחנך אנשים נוספים...

Jimmy Kane

New member
נחמד

גם אני נפגשתי השבוע עם חברים בת"א
וזה מזכיר לי משהו קצת הפוך אבל כשהייתי קטן אז הייתה מישהי שהציקה לי ולא יכולתי להיות לידה.. לפני חצי שנה פגשתי אותה והיא באה ישר ומחבקת אותי כאילו שום דבר לא קרה ואני שיחקתי כאילו אני לא זוכר אותה.. זה עיצבן אותה ממש...

יאללה אני מחכה שתתקדמי באבודים

Macphista

New member
עכשיו אני תוהה האם הנוכחות

שלי מציקה לו...
אתקדם ואדווח.

Macphista

New member
הו, סוף סוף מישהו שם לב!

תהיתי אם מישהו ישים לב לתמונה.
כן, החלק העליון של התמונה הציג את כל הבלגן בסלון שלי מאחורי השולחן עם המפה היפה ששמתי עליו את המשקפיים, אז גזרתי כמה חלקי מפה ותקעתי אותם מאחורה שיסתירו את הבלגן...

קשה להגיד שניתקנו קשר כי באמת שמעולם לא היה בינינו קשר אדיר. הייתי חברת ילדות של אחותו. כולה שלום. מה העניין?

סכמ"ש

שאלת השבוע -
איזו סדרה מעבר (לא משנה אם היא בוטלה או הסתיימה) הייתם רוצים שהיא תחזור והאם לדעתכם זה ישמור על הרמה כמו שהיה בעבר? לא יודעת אם הייתי רוצה שסדרה תחזור, אבל יהיה כיף לעשות reunion לדעת מה קרה לדמויות....

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: חיכיתי עד 12 בלילה כדי להתקשר לאונ' הפתוחה כדי להזמין אישור לסיום לימודי תואר ראשון. עוד שבועיים (אני מקווה) הוא יגיע בדואר.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: חברים טובים שלנו, חברה הכי קרובה שלי פה עברו לגור במרחק 3 שעות נסיעה מאיתנו

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): עכשיו אני מבינה למה האנטומיה של גריי הפכה להיות עלובה כלכך. סקנדל פשוט כלכך טובה. אוליביה פופ, מלבד הבעות הפנים היותר מידי דרמטיות, מושלמת!! אני מתה על פוליטיקה של וושינגטון, וסיפור האהבה של אוליביה ופיץ' פשוט

אבל מוזר לראות את אבא של מרדית שוב.....

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): עדיין עם פסקול של פרוזן

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): digital fortress של דן בראון.

מה קניתי השבוע: יותר מידי..... סוודרים לבעלי, סכינים לסטקים, שנדליר לפינת אוכל, וציור מקסים שציירתי

תוכנית לשבוע הבא:

תמונת השבוע: בסטודיו לציור לא רחוק ממני, משלמים 25$, מקבלים קאנבס, צבעים, וכוס יין (או בירה). אפשר לבחור באחד מהציורים שיש על הקיר או בעצם, כל תמונה בעולם.
אני בחרתי תמונה שהתאימה למצב רוח שלי

הציור ממש ממש יפה!

אני ממש אוהבת אותו, הוא מייצג את העונה האהובה עלי ביותר.

זהו?? נגמרה סאגת האונ' הפתוחה? הגיע הזמן, איזה יופי!!

ולא הבנתי את התשובה הראשונה, ריוניון לאיזה סדרה לעשות?

כן, סיימתי אם האונ' הזאת

לא משנה לאיזו סדרה, כל סדרה, זוכרת שלפני המון שנים אמרו שיש איחוד של בוורלי הילס, וואו כמה התרגשתי, נראה לי הייתי אחרי הצבא, ובסוף האיחוד היה השחקנים יושבים ומעלים זכרונות...... מה קרה בסטארגייט יוניברס, מה קרה לבנות משפחת טאנר (מצער גידול בנות), לראות את שוב את משפחת סיבר (מלהתבגר ולהתגבר).... סתם סדרות שאהבתי בעבר והיה נחמד לרגע לדעת שכולם בסדר

Jimmy Kane

New member
זו הבשורה שחיכית לה?

אם כן מזל טוב

וציור ממש יפה! אהבתי גם את הקונספט של הסטודיו

Macphista

New member
לא הבנתי עד הסוף

את אומרת שקנית ציור שציירת, ואז שהלכת לסטודיו ציור, קיבלת קאנבס וצבעים ואז בחרת ציור?
האם בחרת איזה ציור לצייר מהציורים שהיו על הקיר או שקנית ציור שהיה על הקיר?
לא הבנתי את זה עד הסוף.

בשעה טובה נגמרה הסאגה עם האוני' הפתוחה. מקווה שהאישור אכן יגיע בדואר בפרק זמן סביר ושלא יתחיל סיפור חדש של "האם המכתב אכן נשלח/האם הוא אבד בדואר/למה הוא לא הגיע?"

איפה את הולכת לתלות את הציור?
באמת שואלת, יש לי כמה ציורים שקניתי ושירתו אותי נחמד מאוד בכל הדירות הסטודנטיאליות שגרתי בהן, אבל פתאום... לא מרגישה בנוח לתלות אותן על הקיר... אולי כי אחת היא אופיליה (בתמונה המצורפת) וזו בעצם.. ובכן.. גופה. לכן תהיתי האם יש מקום לתלות תמונות יפות אך עם פוטנציאל לדכא או לגרום ליותר מדי שאלות לגביהן...

(רואה שירלי, עוד דוגמא להפיכת סיפור של אדם אחר למשהו שקשור אלי).

אז ככה

אני הכנתי את הציור, בסטודיו לציור, שמבוסס על ציור שתלוי שם. בחרתי בציור שציירה אמנית שעובדת שם, והעתקתי אותו, תוך כדי שאני מכניסה שינויים שמתאימים לי (רקע כהה יותר, צבעים שונים לאישה ולמטריה). מקווה שעכשיו ברור יותר.
הציור תלוי בסלון שלי, מאחורי הספה, וכבר כואב לי הצוואר מלסובב אותו כדי להביט בציור המקסים שלי. דרך אגב, זה לא הציור הראשון שלי, יש כבר כמה ציורים שלי תלויים ברחבי הבית.

לגבי איפה לתלות את התמונות בבית, זה באמת משהו מאוד אישי. לנו יש כרזות שקנינו בפריז לפני כמה 9 שנים, הן תלויות בסלון. ציור מהמם שבכורתי הכינה תלוי במסדרון מחוץ לחדר שלה. לא יודעת אם הייתי תולה תמונה של גופה על הקיר, אבל עד שלא קראתי פעמיים את המשפט לא הבנתי שזו גופה בציור, ועכשיו זה קצת קריפי בעיניי.

בקשר לאו"פ, אני מקווה שהמכתב יגיע תוך שבועיים, מקסימום 3, כי אני צריכה אותו עד ה-1/3 בתקווה מתורגם לאנגלית להמשך לימודים גבוהים.

מצרפת תמונה של המעריץ הכי גדול שלי.... צילמתי אותו ב6 בבוקר, וכבר 4 ימים אני מוצאת אותו נועץ בתמונה מבטים, מעניין על מה הוא חושב

Macphista

New member
באמת מעניין....

אולי משהו בצבעים מושך אותו? מדגדג לו באף?

מחכה לדיווח שקמת בוקר אחד ומצאת את הציור על הרצפה עם שריטות חתוליות עליו וחתול מפוחד מתחבא בתחתית ארון הבגדים...

Jimmy Kane

New member
סיכום שבוע

שאלת השבוע -
איזו סדרה מעבר (לא משנה אם היא בוטלה או הסתיימה) הייתם רוצים שהיא תחזור והאם לדעתכם זה ישמור על הרמה כמו שהיה בעבר? הכי הייתי רוצה שיחזירו Mile High, סדרה בריטית על דיילים וטייסים.. כל כך אהבתי את הסדרה ובעצם בליתי איתה גם את שנות ההתבגרות הראשונות שלי.. היא אמנם שטחית אבל היה בה משהו שתפס אותי בזמן שכולם התמכרו להמורדים.. אם יחזירו זה לא יהיה אותו דבר בגלל שהעיפו בעיקר את הדמויות האהובות עליי..

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: קיבלתי ציון טוב. דבר מצחיק שקרה השבוע.. אני בחדר ואמא שלי והשכנה בסלון.. אז במקרה שמעתי את השיחה אז ככה זה הלך

שכנה - אתן לא מאמינות, התחלתי לראות סדרה מטורפת
אמא שלי - מה איזו סדרה?
שכנה - עקרות בית נואשות
אמא שלי - מוכר לי השם
השכנה - הסדרה הזאתי פשוט בול אנחנו
אמא שלי - מה יש שמה?
השכנה - אני לא יודעת אבל אני עוד בפרקים הראשונים אבל זה מפחיד כמה השכונה שלנו דומה לשכונה שלהן

ופה נקרעתי ממש

דבר פחות טוב שקרה השבוע: קיבלתי ציון מאכזב..
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): לא יצא לי לראות השבוע
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): Fran Healy - Sing Me to Sleep
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): קצת חומר למבחנים
מה קניתי השבוע: בגדים
תוכנית לשבוע הבא: לחזור לשגרה וללמוד למבחן האחרון
תמונת השבוע:

איזה כיף לשמוע אחרים מדברים על סדרה שאתה

אוהב??
איזה באסה עם המבחן
זה משהו שתצטרך לעשות שוב?

למעלה