צ'ירי בים, צ'ירי בום, צ'ירי בים בום בום בום
בום
שאלת השבוע -
איזו סדרה מעבר (לא משנה אם היא בוטלה או הסתיימה) הייתם רוצים שהיא תחזור והאם לדעתכם זה ישמור על הרמה כמו שהיה בעבר?
סטרגייט יוניברס! היא בוטלה אחרי שתי עונות בלבד! הרמה של הסדרה לא הייתה כזאת גבוהה אז נותר לי רק לקוות שזה לא היה מדרדר עוד יותר. אבל במילא עלילה של חבורת אנשים על ספינת חלל שמחליפים תודעות וגופות עם אנשים על פני כדור הארץ ומאכסנים את התודעות שלהם בזיכרון המחשב של ספינת החלל כדי שהתודעות יוכלו לעשות סקס עם תודעות של אנשים שהגוף הפיזי שלהם מת ושעירוי דם עם חייזרים יכול להפוך בחורונת שלמדה מדעי המדינה לגאון בפיזיקה זה לא בדיוק עלילה הגיונית אז... יאללה, יכול היה להמשיך עוד שנים בכיף מבחינתי.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: נפגשתי עם חברים, הייתי בתל אביב, נפגשתי גם שם עם חברים, היה שבוע נחמד.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא יודעת, היה שבוע סביר. אה, רגע, היה לי קטע לא נעים. הייתי השבוע באיזה אירוע, לא ארד לפרטים... אבל מי שארגן את האירוע הזה הוא מכר מהילדות שלי. היינו שכנים כשהיינו ילדים, גדול ממני בכמה שנים, הייתי אלפי פעמים בבית שלו כשהיינו ילדים. בכל מקרה, הוא התעלם ממני לגמרי באירוע. רק רציתי להגיד היי קטן, אין לי ממש נושאים משותפים לשיחה איתו, והוא ידע שזו אני, וראה שאני מנסה להגיד שלום, וכל פעם מצא דרך אחרת להתחמק מכל קשר עין. זה היה מוזר. לא מבינה את הקטע.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ראיתי את הפרקים הראשונים של העונה השלישית של שובר שורות ואבודים. שובר שורות נהיה ממש טוב. אבודים עדיין הזוי.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): אני בקומיקסים שלי. עוד לא התחלתי את הספר החמישי של ששאו"ק.
מה קניתי השבוע: משקפיים! קיבלתי היום את המשקפיים שקניתי בקרולינה למקה. אעלה תמונה שלהם.
תוכנית לשבוע הבא: come what may
תמונת השבוע: המשקפיים!