סיכום שבוע

סיכום שבוע

שאלת השבוע -
העולם היום מתקדם ממה שהיה לפני 20 שנה (למרות שאין עדיין מכוניות מעופפות...) אך בכל מקרה היו המצאות שהשפיעו קצת לרעה על החיים
על איזו המצאה הייתם מוותרים? ולמה

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:

ציון לפרק השבוע של OUAT:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:

תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:
שאלת השבוע על הסדרה: הייעוד של אמה היא להיות המושיעה אך אף אחד מגברים בחייה לא שרד (תודה לשירן שהזכירה את זה בדיון על פרק 14 או 15) חוץ מהוק, האם אתם מאמינים שיש פוטנציאל לאהבה בין הוק לאמה? שהיא צריכה להיות עם גבר אחר או אפילו לנסות את מזלה עם רג'ינה

יסמין@

New member
איזה המצאות השפיעו קצת לרעה על החיים?

ניסיתי לחשוב ולא מצאתי. יש אפשרות לשימוש לרעה בכל דבר, כולל בדבר חיובי. אבל האם יש המצאות שכשלעצמן משפיעות לרעה? אלא אם הכוונה לכלי נשק מסוגים שונים.

Macphista

New member
טרללה

העולם היום מתקדם ממה שהיה לפני 20 שנה (למרות שאין עדיין מכוניות מעופפות...) אך בכל מקרה היו המצאות שהשפיעו קצת לרעה על החיים
הייתי מוותרת על סמארטפון. באמת... כאילו... אני מתה על האייפון שלי וקשורה אליו עד מאוד... אבל... אין שום סיבה בעולם שאנשים יהיו אונליין 24/7. במיוחד כשמחשבים היום כל כך נפוצים.
אני חושבת שהסמארטפון הפך אותנו לאנשים חייבים סיפוקים מיידיים (עכשיו מישהו צילם תמונה, היא עכשיו תעלה לפייסוש, טוויטוש ואינסטוש ובמשך השעות הקרובות האדם כל הזמן יבדוק כמה לייקים קיבל), אנשים שאובססיביים למידע שטחי ורדוד ולא מתעמקים בדבר (אה כן, הייתה לי הודעה קופצת של החדשות שקרה משהו) וחייבים בכל רגע נתון לדעת שהם יודעים כל מה שקורה ושלא פספסו דבר (בצורה שטחית כמובן).
קיצור, ההמצאה מיותרת לחלוטין ועושה יותר נזק מתרומה לדעתי. ובשלב הזה מי שמנסה להיגמל מסמרטפון נחשב לטיפוס הזוי, היפי וטבעוני ותכלס היכולות שלו נפגעות כי אנשים מצפים שיהיה זמין בכל מדיום ובכל רגע לכן זה פוגע גם בעבודה ובקשרים חברתיים.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: סיימתי לקרוא את ריקוד עם דרקונים! אה, והגב שלי כבר במצב הרבה יותר טוב!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: גיליתי שיש עוד פרקים חדשים שכבר יצאו מהספר הבא ואין לי כוח לקרוא...
ציון לפרק השבוע של OUAT: כבר שכחתי מה היה... אה, קורה הצעירה. כן. מממ... 7
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): משחקי הכס, האישה הטובה.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): קדחת.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): סיימתי את ריקוד עם דרקונים! והתחלתי את יומן הנפילה של מישל לאוב.
מה קניתי השבוע: יכול להיות שכלום? אה! ארגז לחם חדש!
תוכנית לשבוע הבא: כרגיל.
תמונת השבוע: מממ
שאלת השבוע על הסדרה: הייעוד של אמה היא להיות המושיעה אך אף אחד מגברים בחייה לא שרד (תודה לשירן שהזכירה את זה בדיון על פרק 14 או 15) חוץ מהוק, האם אתם מאמינים שיש פוטנציאל לאהבה בין הוק לאמה? שהיא צריכה להיות עם גבר אחר או אפילו לנסות את מזלה עם רג'ינה.
יש פוטנציאל לאהבה בינה לבין הוק, אנחנו רואים את זה כבר עכשיו.
השאלה אם תצא מזה מערכת יחסים שפויה. וזו באמת שאלה, מערכת יחסים עם אדם שנוהג לגור על ספינות ולשוט ממקום למקום, אדם שיש לו וו במקום יד, זה לא בדיוק מתכון למערכת יחסים ארוכה ובריאה. אמה תצטרך לביית אותו או לנדוד איתו ועם הבן שלה ברחבי העולמות איתו. שזה בעייתי כי מה רג'ינה תעשה בלי גישה להנרי?
הפתרון היחיד הוא שהוק יוותר על אורח החיים שלו כפיראט, ואולי יחליף את הוו במשהו פחות קריפי... אם כן, יכול לעבוד. למה לא? הם זוג חמוד והכל.
לגבי השאלה האם אמה צריכה להיות עם גבר אחד- אמה צריכה להיות עם גבר אחד בדיוק כמו שכל אישה אחרת צריכה להיות עם גבר אחד. והאם זה באמת נכון ותקף זו שאלה פילוסופית וחברתית מאוד גדולה.

shirush3

New member
ואוווו סיימת את הספרים!

אני מחזיקה את עצמי לא לקרוא את הפרקים ששוחררו מרוחות

Macphista

New member
אם מישהי מדי פעם...

הייתה נכנסת להעיף מבט בפורום משחכס היא הייתה יודעת...

למה את מתאפקת לא לקרוא את הפרקים?

shirush3

New member

אני רוצה להמנע מספוילרים לפני שיוצא הספר

shirush3

New member
אני רוצה לקרוא את הפרקים כשיצא הספר

כשהם בתוך הספר

הוא לא נותן פרקים מההתחלה, הוא נותן פרקים רנדומלים
אני לא רוצה שכשאני אתחיל לקרוא את הספר אני אדע לאיזה כיוון קווי עלילה מסויימים עומדים ללכת

איזה יופי לקרוא על הגב שלך

אני מבינה אותך לגמרי על האובססיה של הדחיית סיפוקים.
אני רואה את כל החברות, את החברה בעבודה - איך כל היום הם בפייסבוק, ומעלים לאינטרנט כל צעד וגרעפס שהם עושים - זה נורא.

סיכום שבועי

שאלת השבוע -
אמממ יש לי יחסי אהבה שנאה עם האינטרנט, כולנו יודעים מה היתרונות שלו, אבל מצד שני זה גם עוד חזית שילדים ונוער צריכים להתוגנן בה, הוא כ"כ פרוץ שזה ממש מטריד.

יש כמה: אני יוצאת לעוד קורס מהעבודה
הפעם זה קורס על איך ללמד ולהכשיר חדשים בעבודה, נשמע כיף.
וגם 3 שבועות אחרי שסיימתי מחלה עדיין הרגשתי "סתומה", כאבי ראש חזקים, אז הלכתי לרופא ברביעי בערב סוף סוף והוא אמר שיש לי הצתננות שהסתבכה ורשם לי אנטיביוטיקה וכדורים מייבשי ליחה (סליחה על הגועל), והרגשתי כזו הקלה שזה לא היה סתם בראש לי והוא מצא מה יש לי.

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ימים שלישי רביעי שחזרתי לעבודה אחרי חופשה ממש ארוכה (שבוע חולה ועוד שבועיים חג) והיה לי ממש קשה כי לא הרגשתי טוב.
וגם ההיא מהעבודה שאני והיא לא מסתדרות יוצאת איתי גם לקורס הזה

ציון לפרק השבוע של OUAT:
אממממ 8 כזה.

המשכתי עם פרנטהוד וגם נאשוויל ממש ממש טובה.

כל מיני בעיקר גלגל"צ ולורד.

היום הייתי בסיפרייה ויש שם מדף של ספרים ב 5 ש"ח למכירה ומצאתי שם את הספר הבוגר הראשון שלי "תחרה" קניתי אותו מיד.

מה קניתי השבוע:
אז כאמור את הספר קניות לבית וזהו.

תוכנית לשבוע הבא:
לצאת לקורס ולהתחיל לתכנן לקטנה את היומהולדת.

תמונת השבוע:

שאלת השבוע על הסדרה: הייעוד של אמה היא להיות המושיעה אך אף אחד מגברים בחייה לא שרד (תודה לשירן שהזכירה את זה בדיון על פרק 14 או 15) חוץ מהוק, האם אתם מאמינים שיש פוטנציאל לאהבה בין הוק לאמה? שהיא צריכה להיות עם גבר אחר או אפילו לנסות את מזלה עם רג'ינה
אני תמיד העדפתי אותה עם ניל ואם הוא לא יחזור אז שתהיה עם רג'ינה! הן באמת מתאימות וגם יש להם כבר ילד ביחד אז.......

Macphista

New member
בהצלחה בקורס!

נראה לי מגניב לגמרי.
גם אני מאוד אוהבת להדריך ולחנוך עובדים חדשים, ובכלל אנשים באופן כללי.
זה מאוד כיף.

איזה כיף. אני מתלהבת בשבילך! בהצלחה!

תודה

אני מקווה שמה שאנחנו עובדות עליו יעבוד, ככה אני אסע רגועה יותר.

סיכום תלת שבועי

עולם היום מתקדם ממה שהיה לפני 20 שנה (למרות שאין עדיין מכוניות מעופפות...) אך בכל מקרה היו המצאות שהשפיעו קצת לרעה על החיים
על איזו המצאה הייתם מוותרים? ולמה. לא הייתי מוותרת על כלום. החיים משמעם הקדמה, ותמיד אפשר לנצל לרעה את ההמצאות והחידושים בעולמנו.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: טוב, אז היינו בחופשת מולדת בישראל, במשך שבועיים. הייתה חופשה מצויינת, הרבה יותר מצוינת ממה שתארתי לעצמי שתהיה. נפגשנו עם החברים, נהנו מהמשפחה. מוזר להיות תייר במקום בו גרתי פעם......

דבר פחות טוב שקרה השבוע: לנהוג בכבישי ישראל זה פחד אלוהי. אנשים כבר לא מצייתים לכללי התנועה?!? לא מבינה למה אנשים כלכך חסרי סבלנות בכביש.....

ציון לפרק השבוע של OUAT: לא סובלת את קורה, העלילה הזויה ולא הגיונית מבחינת הזמנים. אמה ניראת מואשרת מידי בהתחשב שהיא איבדה את אהוב ליבה לפני כמה שבועות..... וזלינה ורמפל - איכס!!

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): בטיסה ראיתי את הסרט החדש של בן סטילר, וולט מיטי, סרט ממש חמוד. השלמתי את כל הפרקים של OUAT.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): גלגל"צ. לצערי כמעט לא שמעתי מוזיקה ישראלי, אבל יותר מידי מוזיקה משנות השמונים והשביעים. הפלייליסט שלהם פשוט נוראי.....

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): קראתי ספר בשם קיין והבל של ג'פרי ארצ'ר. ממליצה בחום!! קראתי את ימים בסערה של מיכל שליו, ממליצה אך לא בחום, למרות שהסיפור מעניין, ושלושת הדפים האחרונים השאירו אותי ממררת בבכי ברכבת התחתית של ניו יורק. התחלתי לקרוא את 12 שנים של עבדות, הכתיבה של המאה ה19 מדהימה בעיניי!

מה קניתי השבוע: בישראל קניתי: 2 פעמוני חרס מדהימים שתלויים בכניסה לבית שלי. סיפורי התנ"ך לילדים של לוין קיפניס, ומיץ רימונים טרי בשוק ביפו. תענוג!

תוכנית לשבוע הבא: ללמוד למבחן

שאלת השבוע על הסדרה: הייעוד של אמה היא להיות המושיעה אך אף אחד מגברים בחייה לא שרד (תודה לשירן שהזכירה את זה בדיון על פרק 14 או 15) חוץ מהוק, האם אתם מאמינים שיש פוטנציאל לאהבה בין הוק לאמה? שהיא צריכה להיות עם גבר אחר או אפילו לנסות את מזלה עם רג'ינה. לא אוהבת את אמה והוק. הוק ממשיך להיות יצור דכאוני ומאוהב, ממש לא מתאים לדמות של הפיראט השרמנטי. אמה שמחה מידי בהתחשב שהיא איבדה את אהובה האמיתי לפני 3 פרקים.....

ברוכה השבה!!

שמחה לשמוע שנהנת והיה לך כיף, איך היה לבנות?
אני גם לא מעיזה חנהוג במרכז - זוועה, פחד אלוהים.

כמעט לא נהגתי במרכז

נהגתי רק ליפו, וחוץ מאימא שלי שישבה לידי, שמסתבר שהפכה להיות נהגת ישראלית חסרת סבלנות. נסעתי 100 על כביש החוף והיא עוד צועקת עלי שאני נוסעת לאט....... בחיי, היא עשתה לי התקפת לב, ואמרתי לה שאם היא לא תשתוק אני עוצרת לה בצד הדרך, כי אני חוזרת לבנות שלי בחיים (הן היו ביום כיף עם הסבתא השנייה), וחוץ מזה חייבים לאותת שעוברים נתיב.... זה החוק
רוב הזמן נהגתי בדרום, אבל גם היינו בצפון, ואנשים נוהגים כאילו יש להם סדין אדום מול העיניים...

לבנות כמובן היה נפלא ונהדר. טיילנו איתן בצפון, בכל מקום הן פגשו את הבני דודים והחברים. פינקו אותן בלי סוף. היציאה מהמסגרת הייתה להן קשה לפעמים, היו לילות של בכי וגעגועים לחתולים ולבית, אבל סה"כ הן התנהגו למופת.

וכמובן, אין כמו בבית

Shiri from the block

Active member
יאא אני מוזכרת בשאלון
שאלת השבוע -
אני בנאדם די טכנולוגי אז כרגע לא עולה לי משהו לראש.. אני יותר מאמינה שזה אנשים שמתמשים לרעה בטכנולוגיה ולא הטכנולוגיה רעה.

כלום.
דבר פחות טוב שקרה השבוע:

ציון לפרק השבוע של OUAT:
היה פרק מעולה!! חוץ מהסוף. אז ניתן לזה 9.

באפי, אנג'ל, משחקי הכס, פאמילי גאי, היפים והאמיצים, יומני הערפד.

כל מיני שירי פופ.

מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע: אם כבר ג'ימי שאל אז הכי מתאים לשים את זה

שאלת השבוע על הסדרה: הייעוד של אמה היא להיות המושיעה אך אף אחד מגברים בחייה לא שרד (תודה לשירן שהזכירה את זה בדיון על פרק 14 או 15[בכיף בכיף
]
) חוץ מהוק, האם אתם מאמינים שיש פוטנציאל לאהבה בין הוק לאמה? שהיא צריכה להיות עם גבר אחר או אפילו לנסות את מזלה עם רג'ינה-
אני באמת לא חושבת שהוק מתאים לאמה. הוא מאוד מאוד אנוכי ומתחשב רק בעצמו אלא אם כן זה מתאים לאינטרסים שלו בנוגע לאמה. לא איכפת לו מאף אחד חוץ מעצמו ואמה, וזה בעיניי באמת לא תכונה מושכת.
הוא חתיך והכל, אבל אני לא רואה איך הם היו מצליחים להסתדר כזוג מעבר למשיכה.
ברור שאמה צריכה להיות עם רג'ינה

למעלה