סיכום שייגעצ בבארבי 18.8

סיכום שייגעצ בבארבי 18.8

האמת שאף פעם לא הייתי בבארבי עד אתמול (
) וחבל לי שזה היה המפגש הראשון שלי עם הבארבי. הגעתי בערך ב9 וחצי עם ידיד שלי, והרגשתי כמו מסיבת כיתה של אחי הקטן\= היו שם ילדים קטנים ובכמויות#@! (סתם, לא היו הרבה, פשוט שהמקום קטן אז זה עושה אשלייה
). כמובן שטרחתי לברר האם זה אפטר-פארטי של איזו בת מצווה שהייתה בסביבה לפני, ולא. זה כבר הגילאים של ברי המצוות להפתעתי. בכל מקרה, אני חושבת שלא קשה לשים לב שהתאכזבתי בטירוף, כנראה שאני פשוט לא מכירה את הקהל של שייגעצ. הלהקה שחיממה לא הייתה לטעמי, טוב, אבל זה קשה עם קהל של ילדים מאאאגניבים בטירוף שבקושי מגרדים את ה13 אבל העיקר שהם מתים על הטעם של בירה ומסיימים פאקטים תוך 3 שעות הופעה ויורקים ליובל לבירה. מטורף מצידם. חוץ מרוק עצמאות, לא יצא לי לראות את שייגעצ בהופעה (לא שזכור לי לפחות) ואני זוכרת שגם ברוק עצמאות הם דיברו שטויות בטירוף, אבל זה לא התאים לדעתי לילדים בני 13. אין ספק שהיה מצחיק, יש להם את זה
או שאולי פשוט סיפורי סרטים על דגי סלמון וחיקויים של יובל מ"מישו לרוץ איתו" עושים לי את זה.
קצת הפריע לי שיובל היה "שיכור", שוב.. ילדים קטנים וזה, זה באמת דוגמא מזוויעה. זה לא שאני איזו ילדה טובה, אבל אני בחיים לא אתן לאחי הקטן ללכת להופעה של שייגעצ עד שהוא ידע שהוא לא אמור לחקות כל מה שהוא רואה. בשיר האחרון הילדים הקשוחים והאפלים עשו פוגו מטורף. כבוד
בקיצור, ההופעה לא הייתה לטעמי בכלל (אני אגיד לכם שכמעט כל המבוגרים שהיו אמרו את זה גם הם), ואני בד"כ לא בן אדם כבד. (ד"א, זאת הייתה הופעת ישיבה.) אני אקטין את התמונות ואעלה אותן.

יובל מספר סיפור ח

רציתי רק לציין שהוא קצת חפר עם המשפט "יש לך לב מפלסטיק" עד שנראה לי שהלהקה שלו התחיל להתעייף כבר. הגרופיות(נראלי שהיו גם -ים) שלהם ספרו והגיעו ל60 ומשהו:-|

dsol

New member
אממממ_../images/Emo189.gif

זה כבר דיי ידוע שהופעות של שייגעצ מלאות בילדים... אם את רוצה לתפוס הופעה שלהם נטולת ילדודס (כמעט) תחפשי הופעה בימי שישי בחצות (זו הייתה המתכונת עד לא מזמן.. הופעת חצות בבארבי ביום שישי) והחיקוי של "מישהו לרוץ איתו" חוזר כבר בכל הופעה
זה כבר עצוב שכל החיים של יובל סובבים על תפקיד בסרט שהוא עשה לפני שנתיים

לא ידעתי ../images/Emo10.gif

ובקשר לחיקוי.. יובל ושיקו ירדו אחד על השני ואז שיקו שאל אם הקהל רוצה לראות חיקוי של יובל מ"מישהו לרוץ איתו" כדי להראות שהוא שחקן גרוע כאילו.

למעלה