סיכום שלי לאירועים האחרונים...

Electrolite

New member
סיכום שלי לאירועים האחרונים...

אוקיי, לא ידעתי בדיוק איפה, כמה, למה ואיך להגיב בקשר לאירועים האחרונים בפורום אז החלטתי לכתוב כמה מחשבות שלי בהודעה נפרדת. אני לא אחד מהכותבים הפעילים בפורום (למרות שאני נמצא בו עוד מימי וואלה העליזים) אז אני חושב שאני יותר אכתוב במבט של צופה מהצד. אני חושב שבסך הכל יש לי נקודת מבט די אובייקטיבית על המקרה האחרון ובה כולם צודקים וכולם טועים וכולם נפגעים ו......... וזה הולך ככה: בימים האחרונים נזרקו הרבה מאוד האשמות לכל עבר ואני דווקא לא חושב שמדובר בנושא ספציפי אלא בסגירת חשבונות מן העבר. אני חושב שעומרי נפגע קשות כשהפורום נלקח מידיו אבל אפילו אם הבין את הסיבות לכך, ייתכן והרגיש שהוא חא מוערך מספיק. עומרי- אתה תמיד תיזכר כאדם שנתן לנו אוהבי גורדי השחקים (הרגשתי מאוד חריג ומוזר פעם....) בית חם והוספת לנו המון מהידע שלך ואני חושב שכולם צריכים להעריך את זה. אני חושב שאילוסטרייטור מנהל את הפורום בצורה יוצאת מן הכלל. הוא מעדכן אותו, מביא מידע רב ואף הרחיב את מעגל חבריו. כל הכבוד למנהל לשעבר ולמנהל הנוכחי של הפורום. מבחינתי, כל עוד יש דיונים ועניין (וכן, גם קצת פלפל שמובע באמצעות הומור... כי בינינו, מי רוצה להיות רציני וענייני ועובדתי בלבד כל הזמן?
), ממש לא משנה מי מנהל את הפורום. הבעיה היא ש"משרת" מנהל הפורום הפכה לבמה של התנגחויות כבוד. אני מבין גם את עומרי במכתבו הנזעם ועמוס הרגשות לאחמד. הוא אומנם ממש לא השיג את מטרתו ואף נסחף וזה כלל פליטת פה אומללה במיוחד אבל ברור שכוונותיו היו טובות ומעבר לכך, הוא הבין את טעותו ולכן, אין שום צורך לשוב ולנפנף בזה בפניו. אף אחד לא רוצה שינפנפו בטעויותיו לפניו וברור שיש אנשים רבים שקשה להם להודות בטעויותיהם (אני חייב להודות שאני נמנה על הקבוצה הזאת) אבל מה שחשוב הוא שעומרי הבין את הטעות שלו. אני חושב שהבקשה שלו לסלק את ערן מהפורום הייתה מאוד לא עניינית ומעבר לזה, גם לא חברית. זה לא פורום כזה גדול וכבר נוצרו כאן קשרים אישיים ובסך הכל נראה היה שהיחס בין האנשים הוא חם ואוהד ולכם שמירה על האווירה הידידותית היא מאוד חשובה בעיניי. אני חושב שלכל אחד בפורום הזה (ואפילו אם עומרי לא מוכן להודות בזה, גם לו) ברור מאוד כי תרומתו של ערן לפורום היא אדירה ובכלל, אנחנו לא שופטים אם להשאיר אדם או לסלקו לפי רמת התרומה שלו לפורום (לי אין הרבה מה לתרום. אני בעיקר קורא ואני חושב שזה לגיטימי). אני חושב שאסור בכלל להעלות על הפרק שאלה של סילוק חבר פורום. אני גם מסכים שיכול להיות שצריך להרגיע קצת את השפה ולחשוב פעמיים על דברים מסויימים ולחשוב אם הם יכולים לפגוע במישהו אבל לא להפוך את הפורום הזה לפורום יבש וענייני בלבד בגלל שזו לא מהות הפורום ואם הוא ייהפך לכזה, הוא ייאבד מקסמו ומכוחו ולא ישמש יותר כמוקד משיכה לאוהבי גורדי השחקים בעיניי. יש כאן מקום למקצוענים ולחובבנים גם יחד. הנקודה שלי היא שהפורום הגיע לשעתו הקשה ביותר אבל כולנו חברים ואסור לשכוח שלכולנו תחום עניין משותף ויש להחזיר את הפורום לדרך המלך [אני גם מאוד תומך בהצעתו של דניאל (החבר דניאל? קומוניזם? נשמע לא רע...) והיא לשלוח מכתב ענייני ומשותף לכל חברי הפורום להנהלת האתר S"S. דרך אגב, אם יורשה לי, צירוף האותיות הזה הוא די מזעזע\מחריד.] ואני רוצה לנסות ולהציע הסכם. בוא נשים את כל המחלוקות מאחורינו ואני מקווה שמכתבי זה (מכתבו של נער תמים בן 16 שרוצה שלום
) יהיה יריית הפתיחה לפורום שכולנו רוצים שיהיה. אני אשמח אם בתגובה למכתב זה תסכימו לשכוח ולסלוח ולשים את המחלוקות מאחור ולהחליט שמהיום הפורום יוצא לדרך חדשה. אני חושב שזה לטובת כולנו! זהו, אפשר לנשום. אני ממש מצטער, לא היה לי שום מושג שזה יהיה כל כך ארוך............

TheIllustrator

New member
הסולחא מתקבלת בברכה!!!

אני מצטרף ליוזמה המבורכת - כל הכבוד אלקטרו!

oren*

New member
בדיוק מה שהצעתי לאסף - ומצטרף

להודעתו המדהימה של אלקטרו
לכתוב לאתר, לנסח את עצמנו בבהירות, לחתום למטה כל אחד את שמו וכתובת האימייל שלו (כדי שיראו שאלה אנשים אמיתיים), ולשלוח בצירוף כתובת הפורום. ולקבל את העובדה שיש סיכוי שזה ישאר ככה.

kyle

New member
../images/Emo45.gif

ואני חייב להוסיף, שלא ידעתי שויכוח שלמטה ישתלשל (אני אוהב להגיד את זה) עד כדי כך, שעכשיו יש פה כמה שהם נגד מישהו אחר, או ההפך... או... הסתבכתי!!!... ולסיום: תמונה שאני נורא אוהב!

Secular

New member
עידו,כל הכבוד על היוזמה../images/Emo45.gif

אכן הגיע הזמן להשאיר את הוויכוחים מאחור ולהמשיך לכתוב ולהתעניין בגורדי שחקים כמו מלפני ה"זעזוע",ואני שמח שיש מישהו שלקח יוזמה בעצמו להפסיק את הקטטה הוירטואלית המיותרת הזאת. בכל מקרה,מבחינתי הסיפור מאחורי ואני מתכוונן להמשיך ב"שגרת הפורום", ולשים מאחור את חילוקי הדעות הטקטיים,האישיים והפוליטים ולהתרכז באמת במה שחשוב...גורדי שחקים!!!

wakshlak

New member
תגובה לבקשה ועוד משהו קטן

שלום! אני אשמח אם תכינו אי מייל שיסביר את עמדכתם ויתנצל אם תירצו על פליטות הפה האוממלות מהאי מייל הקודם שנשלח. זה רעיון טוב וענייני ואשמח גם לפרסם אותו בפורום של העורכים מטעם כל חברי הפורום המסכימים לכך. הקשר לאתר שלי ולהתבטאות אומללה נוספת של עומרי: האתר אמנם מנסה לשמור על רמת מקצועיות גבוהה ככל האפשר, אך בני אדם הם אלו המקימים אותה ואם יש כפילויות או טעויות זה ייתכן ואפשרי. אם ידעת על טעויות מדוע לא דיווחת בפורום או באי מייל על זה? האם אין זה רצון כולנו שהחלק הישראלי יהיה גדול, מפואר ונכון ככל האפשר. בקשר לכך שאינני מעדכן לעיתים קרובות: כיום זה נכון בגלל שירותי הצבאי, אך לפני כן הדבר הוא שקר מוחלט. עשרות השעות שהושקעו במאגר המידע העצום הזה מראות עצמן באתר ואינני זקוק לכל תירוץ. בכך שראיתי שימוש עצום בפורום הזה בפרטים ובתמונות מן האתר רק הוכיחו לי זאת ואינני מקבל דעה זאת שלך כלל וכלל. אם רק היית יודע כמה היה קשה להגיע למאגר כזה גדול אולי היית חושב פעמיים לפני שהיית כותב את זה, ושוב אני מזכיר כי אין לכתוב דברים דרך זעם אלא דרך מחשבה מחושבת כי התוצאות יכולות להיות נגד הכותב בלבד. אני מקווה ואשמח אם תיכתבו את האי מייל שאתם רוצים לכתוב, אני כבר התנצלתי אישית כלפי כל חברי פורום העורכים בשל הנזק שנגרם לי והסברתי להם את דעתי בנושא. אסף.

Secular

New member
בעוד אתה מדבר...

לא תקנת אף אחת מהטעויות שציינתי בהודעות הקודמות!!

wakshlak

New member
אם תשים לב...

האתר כרגע בשידרוג ואיננו פעיל זמנית. וחוץ מזה: קודם כל אני חייב להודות במשהו. זה לא קל, אבל אני חייב לעשות את זה.אני לא סופרמן. קראתי את ההודעה שלך חמש דקות לפני שכתבתי את שלי, ואתה מצפה כבר שהכל יהיה מוכן. אתה לא מסוגל להאמין כמה דברים אני עושה ברגע זה בלבד בו זמנית, אז אם כל הכבוד, את תזלזל בעבודתי או במהירותה. אסף.

Secular

New member
מישהו זילזל?!?!?!

אני בסה"כ הערתי לך הערה לגיטימית,ואחרי כל הביקורות וההשמצות שהטחת כלפי בפני כל חברי הפורום,תלמד גם אתה לקבל קצת ביקורת,זה לא יזיק לאגו שלך!!

wakshlak

New member
אני בונה עצמי מביקורת.

כי אם לא נלמד מאחרים, איך נדע לשפר עצמנו. הלא כך? "כי תיפול חרב אלומים על גרוני, כי השתתקתי לבדי, ואיש מסביבי לא דיבר עלי יותר, ונדם." צחקתי עד דמעות, חבל על כל מילה מיותרת, אסף.

oren*

New member
../images/Emo6.gif בדיחת השבוע, לגזור ולשמור

אחרי שפתחת את הפה הגדול שלך וקילקלת לכולנו את הרושם באתר גורדי השחקים, מה שאסף כתב פה זה עשירית ממה שמישהו פחות אדיב ופחות בוגר ממנו היה כותב. אנחנו עושים כל שביכולתנו כדי להשיג מידע על גורדי שחקים, לצלצל לאדריכלים, לצלצל למשרדי תכנון ערים, ליסוע בגשם וברוח לצלם ולאסוף מידע - ואתה יושב לך בבית על התחת מול המחשב וכותב עוד ועוד ועוד שטויות והתקפות לכל אחד בפורום הזה FIREMAN לא מקצועי ולא מבין מהחיים שלו אסף קוטל אותך ומאשים אותך בדברים שלא עשית (לא אתה כתבת את המכתב נגד אחמד - מישהו אחר כתב את זה בשם שלך) ILLUSTRATOR חטף לך את תפקיד מנהל הפורום אני תקעתי לך סכין בגב מי נשאר? אתה ועצמך בפורום הזה - אולי באמת ככה זה צריך להיות ותרגיש טוב עם עצמך? מאיפה תשאב מידע אם לא מהאתר שאסף דואג לעדכן? מהשמיים? מהאתר המסכן שמצאת עם כמה ציורים בתלת מימד? מכבדים אותך פה בפורום ברמה שאתה לא מתאר לעצמך בכלל, אוהבים את ההודעות שלך ואת החדשות שאתה כותב - ואתה משתין על כולנו בקשת כאילו אנחנו עבדים שלך.

Secular

New member
היי תרגיע!!

קודם כל,אחרי כל כך הרבה הטפות מוסר מצדיך על שימוש במילים בוטות,מצאתי בהודעה הזאת לפחות 3 ביטויים שלא הולמים את הפורום. דבר שני,אני ממש לא מסכים לקטע הזה כאילו אתה ואסף מתאמצים כל כך הרבה, ואני סתם יושב בבית ומתלונן-אם שמת לב,את מרבית הסקופים של השבוע האחרון אני מצאתי לאחר שליחת עשרות אי-מיילים למלא חברות ארכיטקטים בבקשה למידע ואילוסטראציות,כך שתחשוב לפני מה שאתה אומר סתם ככה. דבר שלישי,אני לא התלוננתי על אילו אפילו פעם אחת ואם שמת לב לא באתי בדרישות לקבל את התפקיד ה"משמעותי" הזה אף פעם לאחר שעזבתי את התפקיד. ואם שמת לב יש לי יותר תומכים מאשר מתנגדים,פשוט הם בשקט ולא מתלהמים. בכל מקרה,חשבתי שפתחנו דף חדש,לא?!

kyle

New member
פליייז!... בואו נתרכז בג"ש!

ובזמן שאני כותב הודעה זו, עולה במוחי שאלה! למה בניינים גבוהים נקראים "גורדי שחקים"? (אני יודע שזה יעני לשחקים וכו´! אבל למישהו יש הסבר מדויק??? צחוקים! אני בא לפורום ושואל אותכם שאלות מפגרות!

wakshlak

New member
אכן, נשאיר את הדברים מאחורינו

ונחזור לגורדי השחקים!!!

למעלה