סיכום שלי למשחק

Carmelo Anthony

New member
מכבי - בני השרון שרשור רשמי

יאללה מכבי! שוברים את הנאחס! רייניש ישפוט במשחק הזה! לאאאא!!

Carmelo Anthony

New member
../images/Emo10.gif הייתי מת לסוע...

יש לי מחר מתכונות במתמטיקה שאלונים 05 ו-06, בקושי לראות בבית יש לי זמן....

bleeding guitar

New member
../images/Emo50.gif למכבי ../images/Emo87.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif|חסמה|../images/Emo168.gif

מקווה מאוד שילכו על ניצחון היום!

bleeding guitar

New member
../images/Emo50.gif למכבי ../images/Emo87.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo168.gif

מקווה מאוד שילכו על ניצחון היום!

בני השרון - קבוצה של שחקן אחד!!!

וויליאמססססססססססססססססססססס 19 נקודות ברבע עם 5 שלשות ותצוגה מרשימה בהחלט אם מכבי יפסידו, הסטטיסטיקה אורת שזה בעקבות שחקן אחד(ארנולד-גמר גביע...) והוא יהיה ווילאמס, אז יאללה תקיפו אותו בהגנהההההההההה

Carmelo Anthony

New member
ניצחנו!!!

הניסיון שלשה של בני השרון בסוף העבירה לי בראש את כל ההשלכות של לעוף בחצי גמר, כבר ראיתי אותה נכנסת.... אני עדיין בהלם....

ניצחנו אבל בשינים וזה ממש לא טוב..

כי מול חולון אנחנו לא נחזור מהפרש 9 ברבע שלישי... אלא אם כן יהיה נס

נמשל

New member
פשוט חשכה , חשכה מוחלטת

ניצחנו. אבל שיחקנו כל כך נורא שאין אפילו מילה שתבטא את הרמה העלובה ששיחקנו היום. פשוט עלוב. ואם לבני השרון היה רק עוד שחקן אחד בספסל, נניח ליאור אליהו שכזה, היינו מובסים היום. מחנה אימון בים המלח, ומה יוצא מהקבוצה הכל כך לא חכמה, ממאמן שכל כך מקובע בעצמו, לא מגיב לכלום, במקום להכות בברזל ברבע השני הוא מעלה הרכב מוזר שלא עושה כלום, אין שום תרגיל קבוע אליו הולכים כשלא הולך, הכל אילתורים, חדירות והוצאות החוצה. מזל שב-3 דקות האחרונות הכדור סוף סוף נכנס לניקולה אחרת היינו מתכוננים היום לעונה הבאה מול חולון, צריך נס, פשוט נס.

CapitanSparrow

New member
*נדחפת* וואי איזה כיף שניצחנו! ../images/Emo13.gif

הייתי בטוחה שזה אבוד ברגע שבה"ש עלו לייתרון וכ"כ התאכזבתי, אבל הצחלנו לחזור! איזה כיף!
היה משחק לא טוב לשתי הקבוצות, אבל זה לא משנה כל עוד ניצחנו. מקווה שננצח את חולון!!! בהצלחה
[ורק אותי ביינום ממש מעצבן?
]

modz0r

New member
סיכום שלי למשחק

אני לא יודע מה הגעיל אותי יותר במשחק הזה. איך שמכבי שיחקה, התוצאה, צביקה שרף, או השופטים. לא הייתה שיטת משחק. כל שחקן עשה מה שבראש שלו באותו רגע, בלי להתחשב בשום דבר אחר. היחידי ששיחק כמו שצריך היה הלפרין. מה שכן, לטובה אני חייב לציין את ביינום, שלמרות לא מעט שטויות שלו, ראו שלעומת מוריס ובטיסטה, הוא באמת רוצה לנצח את המשחק הזה, והוא נלחם על כל כדור, וניסה לעשות הכל בשביל שמכבי תנצח (למרות שרוב הדברים לא הלכו כמו שצריך). 57-55! לא במחצית, לא אחרי 25 דקות.. משחק שלם! חולון לבדה קלעה 100 נקודות במשחק המקדים, ופה 2 הקבוצות קלעו ביחד 112. פשוט מגעיל. המטרה של אפי הייתה לסגור את המשחק עם תוצאה נמוכה, ובזה הוא הצליח. כשנהריה צימצמה מ-12 ל-9, דורסמן לקח פסק זמן, בשביל להעיר את השחקנים שלו, מה שגרם לזה שחולון התעוררה בחזרה והגדילה את התוצאה ל-15 הפרש. כשבני השרון צימצמו מ-15 ל-5, צביקה אפילו לא חשב להחליף את השחקנים שנמצאים על המגרש, או לקחת טיימאוט. הוא פשוט חיכה שהכל יסתדר. ומישהו יכול להסביר לי למה דרק ירד לספסל אחרי כמה מהלכים טובים, ולא חזר מאז? והשיפוט.. פשוט מדהים. השופטים אישרו את העונשין של הלפרין, אבל המזכירות לא העלתה את הנקודה. כששרף התלונן לשופטים, הם טענו שהם לא אישרו את הנקודה (ככה לפחות זה נראה). כדור שהיה בדרך להיכנס לסל, ושחקן של בני השרון הוציא אותו, לא נשרק כסל. עבירות שלא נשרקו לטובת מכבי, לעומת שריקות על עבירות שלא היו לטובת בני השרון. צעדים, 3 שניות, דריכה על קו הבסיס, כל זה לא זכו לשריקות לטובת מכבי. מי היו השופטים במשחק הזה? ומילה אחת טובה. למרות קטעים שחלק גדול מהקהל הצהוב היה בשקט, רוב הזמן הייתה אווירה מדהימה. לפחות בקטע הזה אני נהנתי מאוד. אה כן. והקהל של חולון.. זה משעשע לשמוע את השירים של שער 11 במילים שונות. היה ממש כיף לראות אותם.. עודדו כל המשחק שלהם, כולם באו בסגול\צהוב.. כמו שקהל צריך להיות. הם כמובן עודדו את בני השרון מידי פעם במהלך המשחק של מכבי, אבל לקראת סוף המשחק כשכל הקהל הצהוב עמד על הרגליים וצעק "מכבי! מכבי!", היו לא מעט אנשים מהיציע של חולון שהצטרפו.

יו45

New member
ביינום קיבל את המושכות ברבע השני

כשהלפרין נפצע וירד לנוח , מה קרה ברבע הזה כולם יודעים אז לבוא ולומר שהיה לו משחק סביר זו אמירה חסרת בסיס . כספי ביינום ובטיסטה התחרו ביניהם מי יותר גרוע , הצרה שלנו היא שצביקה נותן לשלישית הטיפשים הזאת קרדיט בלתי מוגבל . גארסיה , שארפ, מוריס ובלותנטאל נתנו משחק בינוני . ניקולה והלפרין נתנו משחק גדול והביאו למכבי את הניצחון . השופטים דווקא היו סבירים וצביקה באמת שובר שיאים של חוסר אחריות.

למעלה