סיכום שנה בMMA

Vizmo

New member
סיכום שנה בMMA

לא יודע אם אתם צופים בMMA BEAT, זאת תוכנית של אריאל הלוואני שהם דנים בכל מני סוגיות. הפרק האחרון סיכם את שנת הMMA 2012
אז חשבתי אשאל גם אתכם:

לוחם השנה ? רגע השיא ? רגע השפל ? סתם משהו נחמד/מרגש שתזכרו ולמה תצפו ב2013

שלי:

לוחם השנה - בנסן הנדרסון. הסיבה היא כי אהבתי אותו וחשבתי שהוא לא מקבל מספיק קרדיט. אחריי זכייה בחגורה והגנה עליה פעמיים (מבחינתי זה בכלל לא היה מעורר מחלוקת) הוא רחוק הגנה אחת מלהשוות את הריצה של BJ ו2 הגנות מלהיות הLW הטוב איי פעם.

רגע השיא - וואלה לא יודע, האמת שהשנה הייתה קצת פרווה מבחינת רגעי השיא. היו הרבה קרבות טובים אבל לא עולה לי כרגע סיפור חוץ ממה שהחבר'ה בתוכנית אמרו שזה הריצה של אלדו לקהל אחריי הברכייה האכזרית לפרצוף של מנדז. כל הכמה דקות האלה הייתי בשוק

רגע השפל - ביטול UFC 151 וכהמשך של זה - הכרזה של ג'ונס-סונן. כבר דנו בזה מספיק - בזיון.

צפיות מ2013 - פחות פציעות. חייבים להשתלט על זה. בנוסף - יותר אירועים. אני יודע שיש אנשים שרוצים פחות אבל אני חושב שאם יהיו פחות פציעות ועם הכניסה של הUFC לשווקים חדשים ברחבי העולם, יהיה אפשר למצוא מספיק כישרון כדי למלא עוד כמה קארדים. כמובן כמובן כמובן שזה בהנחה שהרמה נשמרת. אני לא רוצה שסתם ימשיכו לעשות אירועים חצי כח שאני לא ארגיש אפילו צורך לצפות (ואז כמובן שאצפה בכל זאת ואתאכזב).

Vizmo

New member
מצאתי גם רגע שיא !

לראות את השם שלי בצבע אדום בפורום !!!

חג שמח ;)

מרקו בי

New member
שלי

קודם כל הייתה שנה מאכזבת מאוד, גם מעט קרבות וארועים, גם אין שידור בארץ, פספסתי כמה ארועים בגלל זה, חלק ראיתי באיכות נמוכה מבאס. ביטול ארוע אחד, פציעות, התפנקויות של לוחמים, בעיקר האלופים, וכו'.

אבל בכל זאת היו נקודות אור:

לוחם השנה. ללא ספק ג'וני הנדריקס עם 2 ניצחונות ענקיים על קושצ'אק ופיץ. וko ענק על קאמפמן שבקלות יכל להיות במקום הנדריקס עם התצואה הייתה הפוכה. מיד אחריו כריס ווידמן, לדעתי רק בגלל הבדלי הרמות במחלקות.

שפל: סונן.

שיא: מבחינתי השניה הזו שבלפורט משום מקום כמעט הכניע את ג'ונס, עוד רגע וזה היה אחד האפסטים הכי גדולים בספורט.

KO השנה: ברבוסה על אטים בבעיטת סיבוב.

הכנעת השנה: ראוסי על טייט, אכזרי.

קרב השנה: לא היו יוצאים מן הכלל אבל שוגאן ורה היה מלחמה.

צפיות מ-2013
יותר קרובות אליפות, משקלים כבדים (מה שלא יקרה). פחות פציעות. יותר סיומים, יותר מלחמות פחות טקטיקה. בקיצור לא 2012.

fatnoam

Active member
לא כל כך זוכר, אבל ננסה

לוחם השנה:
אישית אני לא חושב שמישהו פרץ או התבלט יותר מדי. אי לכך ובהתאם לזאת אני חושב שהפרס צריך ללכת לג'ונס, הוא פשוט הלוחם הכי טוב בארגון.

רגע השיא:
אנדרסון סילבה מפרק את סונן אחרי שנתיים של השמצות וסימני שאלה. על הדרך גם משתיק את udi102 :)

רגע השפל:
קונדיט זוכה באליפות אחרי ניצחון על דיאז. אני חושב שלקונדיט הגיע לנצח, אבל הצורה בה המאמן שלו חרב את הספורט? שפל.

ציפיות מ-2013:
יותר קרבות של יותר לוחמים ידועים. חלאס, נמאס מקארדים עלובים עם כל מיני פילרים.
עוד ציפיה זה שאני אנצח במשחק ההימורים הארור הזה, השנה סיימתי רביעי :(

YardenBu

New member
שלי

לוחמת השנה: הלוחמת שנהנתי ממנה הכי הרבה השנה היא אלקסיס דיוויס. היא נלחמה רק פעמיים השנה, אבל זו לוחמת שבכל קרב שלה אפשר לסמוך עליה שהקרב יהיה מעניין. חוץ מזה היא במגמת השתפרות תמידית ומשאירה אותי סקרנית לקרבות הבאים.
רגע השיא: האירוע השני של אינוויקטה, סימן בשבילי התחלה חדשה לmma נשים.
רגע שפל: הקרב של קאופמן מול ראוסי, ביאס לי את החיים. יותר ההופעה של קאופמן מאשר ההפסד.
ציפיות מ-2013: אני מקווה שהשנה הבאה תהיה טובה לפחות כמו זו, שהכניסה של נשים ל-ufc לא תהרוס יותר מדי ושנראה שיתופי פעולה בין הארגונים. ושנזכה לראות גם את קונן חוזרת.

זקס11

New member
שלי...

לוחם השנה- השנה לא ראיתי דומיננטיות מעניינת של לוחם כלשהו. הכי קרוב לכך היה הנדריקס, שאכן הוכיח כראוי לקרב מול האלוף.

רגע השיא הוא אחד משני הקרבות החוזרים בין אלוף למועמד מוביל: או סילבה סונן 2, או JDS-ולסקז 2 (נחכה ונראה).

רגע שפל- לשנה הזו לא היו "רגעי שפל". היא דישדשה כולה בחרא העמוק, עם מספר מועט של הבלחות נעימות.
בנוסף למה שצויין- אני מזכיר עוד כמה:
1- פרשיית הסמים של אוברים, שמנעה מקרב השנה להתקיים.
2- הבריחה של שוגון מקרב נגד טשיירה.
3- הצהרות הזויות לגבי מתמודדים לקרב אליפות, ובראשון ההצהרה על המצנח בקרב בין וורה לשוגון, וסונן.
4- ובכלל, התנהלותו של דיינה השנה, כאשר הוא דחף לנו קרבות במשקלים הקלים, וייבש את המחלקות מ MW ומעלה.

רגע מרגש- הקרב של מלדונדו נגד טשיירה. מלדונדו הוא הלוחם עם הלב הגדול של השנה.

קרב השנה- הקרב בין הנדרסון לדיאז. ככה נלחם לוחם חכם.

RoyceGracie

New member
בנסון לא לוחם חכם

בטח שלא בקרב עם דיאז.
הוא לוחם אמיתי עם לב של לוחם, יש לו נפש חזקה שלא נופלת בפח של דיאז. אבל הוא (וגם הפינה שלו) לא חכמים במיוחד.
בקרב עם דיאז הוא נפל שוב ושוב לדבר היחיד שהיה יכול לסגור לו את הקרב וזה הסקראמבלים הללו עם דיאז שכל פעם לקח לו קרסול או ברך.

גם הפינה שלו אמרו לו "אתה מנצח את הקרב בכל מצב תמשיך כך", הוא שיחה עם דיאז הרבה בסיטואציות כניסה לקרקע כשהוא עוד עומד, אלו הנקודות היחידות שדיאז עוד היה יכול לעשות משהו.

אם הוא היה לוחם חכם הוא היה נשאר עומד ומפוצץ לו את הרגל כמו בתחילת הקרב, שומר על הטווח כמו שעשה ונכנס פנימה חזק. המאמן שלו היה צריך לאמר לו את זה...

באסטר1

New member
שלי

לוחם השנה- ג'ון ג'ונס

לוחם השנה שמאכזב: התבלטתי בין BJ לבין שוגון , לבסוף החלטתי על BJ כי מעולם לא ראיתי אותו נראה כמו השנה וחבל.

אפסט השנה: קונגדו נגד פט בארי פשוט מטורף מה שהלך שם , היה כמובן את בוטש נגד אוקאמי אבל זה שבר שיא.

רגע השפל: הצטרפות מחלקות FW וBW והורדה באיכות הקארדים.

רגע השיא: היה כזה? שנה מאוד מאכזבת ולא מפתיעה או משהו , אבל אם כבר אז GSP חוזר מפציעה ארוכה מקבל נוקדאון ועדין מנצח.

moriarty

New member
נצל"ש - לדיאז יש בעיות עם הועדה

מתברר שהעתירה שלו לקבל את הרישיון מחדש נדחתה,
בקישור כתוב שהמריחואנה שבה השתמש היתה """רפואית""" (שלושה סימני מרכאות בכוונה), ושכל הבעיה היא שהוא לא רשם את זה בטופס הנכון. כלומר הוא מציג את בעית הסמים שלו כבעיה ביורוקרטית פשוטה = הגנה הרשומה על שמו של צ'ייל סונן.
המשמעות היא שכנראה הקרב שלו מול GSP יבוטל.
http://www.sherdog.com/news/news/Ni...vada-Supreme-Court-Appeal-of-Suspension-48285

זקס11

New member
לאמבה יש IQ יותר גבוה מלאחים דיאז

בגלל זה אי אפשר לעשות לו KO - בלי מוח אי אפשר לקבל זעזוע מוח.

BeniTaz

New member

UgiPletzet

New member
זה לא חדש ואין לזה משמעות

הוא מבקש לבטל את ההשעיה שלו, משני טעמים:
א. מצאו אצלו בדם מטאבוליזמים של קנאביס, שזה חומר שבכלל לא מופיע ברשימת החומרים האסורים (כמובן שזה חומר שלא מופיע אצלך בדם אם לא השתמשת במריחואנה...).
ב. הוא לא ציין בטופס שלו שהוא משתמש בחומרים אסורים, בגלל שיש לו אישור רפואי להשתמש ולכן החומרים לא אסורים (קצת סותר את הטענה הראשונה, אבל ככה זה עורכי-דין).

הוא לא יצליח, יסיים את העונש שלו ויחזור הילחם.
זה לא קשור לקרב מול GSP.

Luke R

New member
העתירה כנגד ההרחקה לשנה (שנגמרת בפברואר)

היא זו שנדחתה. כלומר זה בעיקר כדי לבטל את הקנס.

YardenBu

New member
עוד לא הבנתי למה הוא קיבל כזה עונש על

מריחואנה. יש לה איזה אפקט שעוזר ללוחמים בקרב או באימונים? נראה לי מוגזם לקבל את אותו העונש על מריחואנה ועל סטרואידים.

AmitNHB

New member
לוחם השנה - בחירה קשה...

בין ג'ון ג'ונס לבנסון הנדרסון לאנדרסון סילבה. אמנם בנסון ניצח 3 קרבות והאחרים רק 2, אבל בנסון לא הכריע אף אחד מהקרבות. אפשר גם לצריף את JDS לדילמה, אם ינצח את ולסקז. למעשה, אם ינצח שוב בהכרעה הוא לוחם השנה שלי.

BeniTaz

New member
עם כל הכבוד.. אנדרסון סילבה לא עשה יותר מידי

סטפן בונר?

למעלה