סיכום שנתי

סיכום שנתי../images/Emo113.gif

שנת 2010 תיכף מגיעה לקיצה, שתפו אותו בשנה שעברה עליכם!
מהו שיר השנה של TT
מהו שיר השנה לא של TT
מהו הרגע של הלהקה הכי אהבתם\ התרגשתם ממנו השנה
מהי החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה
מהי החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה
איך חגגתם בסילבסטר 2010
איך אתם חוגגים את סילבסטר 2011
מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה
מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה
מאחלת לכולנו ששנת 2011 תהיה שנה מדהימה, בלתי נשכחת ומלאה בהגשמת חלומות(
)
(רק עוד חמישה חודשים ו32 ימים טו גו
)

../images/Emo187.gif

מהו שיר השנה של TT
כל כך קל לי לבחור את זה .. ללא צל של ספק the flood
מהו שיר השנה לא של TT הממפ וואי קשה לי לבחור רק אחד .. אפשר אלבומים שלמים? כי אז אני בוחרת את האלבום של איתמר מאירי שיצא באוקטובר ואת האלבום של הפיל הכחול ואת האלבום של דניאלה ספקטור. מהו הרגע של הלהקה הכי אהבתם\ התרגשתם ממנו השנה 15/7/10 היום שבו סוף סוף זה היה רשמי , רובי חזר הבייתה
מהי החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה גם פה יש לי כמה בעיקר האאוטלוק והאסנס ששינו לי את החיים מהקצה לקצה
וכמובן שלפה אני גם אכניס את אותו סופ"ש מטורף בבית של אורלי שבו פתחנו חמ"ל ויצאנו מאוהבות בבריטי העונה לשם אדם
שאישר לנו את העובדה שיש לנו כרטיסים לראות אותם בוומבלי!!!1111 מהי החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה עצובה?? הממפ תנו לי לחשוב כי קשה לי לחשוב על אחת הממפ אולי כל העסק עם מישהי שהייתה פעם חברה ממש טובה שלי וקצת תקעה לי סכין בגב ... איך חגגתם בסילבסטר 2010 מין הסתם במיטה ישנה או משהו ,אני כבר ממש לא זוכרת איך אתם חוגגים את סילבסטר 2011 באותה דרך
מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה אני מצפה שהסיבוב יהיה מדהים וכיפי וחלומי.ובזמן הזה שנה הבאה אם יהיו על סף עוד אלבום מעולה וסיבוב הופעות עולמי (מותר לחלום לא ?) מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה להמשיך בדרך שהתחלתי עכשיו ולכבוש את העולם. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

עונה |4U ושיהיה לכווולם שנה אזרחית חדשה מעולה

מהו שיר השנה של TT
מנצח אצלי בענק The Flood מהו שיר השנה לא של TT
אברהם טל "מחוזקים לעולם" שיר מדהים!!! מהו הרגע של הלהקה הכי אהבתם\ התרגשתם ממנו השנה
הרגע הכי הכי מרגש מבחינתי זה כשרובי וגארי עשו סולחה ושרו יחד את השיר Shame זה היה מדהים לראות אותם שרים את זה לייב איך שרובי התרגש... חמוד
הכי הכי מרגש עבורי היה לידת בני השלישי,אלירן,
ב-11/06/10 מהי החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה
להבדיל אלף הבדלות... הרגע הכי עצוב לא היה אצלי אלא אצל אחיינית שלי... ב-19/10 היא ילדה בלידה מוקדמת תאומות פגיות שנפטרו אחרי שבוע ימים בלבד
איך חגגתם בסילבסטר 2010
בביית במיטה הייתי אז בתחילת הריון אז לא היה לי כוח לחגוג
לא חוגגת
בעלי היקר תורן ביום הזה,הוא רופא מתמחה בגניקולוגיה ומיילדות... תארו לעצמכן כמה נשים יבואו ללדת כדי שהתינוקות שלהן יוולדו ב-1/1/11 מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה
אז ככה... קודם כל שימשיכו לשיר ולהוציא אלבומים,רק שקצת יחזרו ל"מקורות" כי היה לי קצת קשה להתחבר לדיסק האחרון שלהם
ולגבי שנה הבאה כמו שאומרים אלוהים גדול... אני בעיקר מאחלת לג'ייסון המתוקי שימצא אהבה ושיהיה מאושר כי נראה לי שהוא בודד כרגע ולא ממש מוצא את עצמו מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה
המממ לעצמי אני מאחלת בריאות לילדים המקסימים שלי ובדרך גם לעצמי שהשנה החדשה תביא איתה בשורות משמחות ואושר ושבעלי יעבור (בע"ה
) את המבחן שלב ב' ויסיים בהצלחה את ההתמחות שלו ולכן אני מאחלת שנה אזרחית חדשה מאושרת שתתחילו אותה ברגל ימין עם הרבה אושר והגשמת חלומות

orlyshka1

New member
../images/Emo193.gif

מהו שיר השנה של TT טוב, זה באמת קל - the flood מהו שיר השנה לא של TT - הפסקול של GLEE... מהו הרגע של הלהקה הכי אהבתם\ התרגשתם ממנו השנה טוב, זה ממש קל. מורי, אני מעתיקה ממך. הייתי בבית חולים אחרי שאחי עבר ניתוח, וחטפתי התקף לב מהטלפון של מורי שאמרה לי שיש גם סרטון שלהם שרים את האהבה לא נמצאת כאן. רגע שלא אשכח מהי החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה הישגים בחנות, שזכינו בתחרות חשובה, לנסוע לחו"ל, להקים חמ"ל אצלי בבית, רגעים קטנים עם האחיינית שלי, ואני בטח שוכחת מלא דברים. מהי החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה השריפה, הפרידה (שעוד לא קרתה. מחר כנראה) איך חגגתם בסילבסטר 2010 באותו מקום כמו מורי איך אתם חוגגים את סילבסטר 2011 בצורה מפתיעה ולא כמו שתיכננתי, לצערי הרב - כמו בשנה שעברה. מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה - אני מאד מקווה שהם לא יפרדו אחרי הטור שיבוא עלינו ועליהם לטובה, ושהם ימשיכו לפתח את עצמם ואת המוזיקה שלהם. בעזרת השם והכסף, נתראה גם בטור 2013! מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה - אהבה.

niliha1

New member
../images/Emo106.gif

מהו שיר השנה של TT - ללא ספק flood מהו שיר השנה לא של TT - הממ קצת קשה לי לבחור אבל אני אלך על ארז לב ארי - אנה אפנה. שיר מאוד חזק. מהו הרגע של הלהקה הכי אהבתם\ התרגשתם ממנו השנה - נו זה ברור לא?
איך חגגתם בסילבסטר 2010 - חרפתי המיטה איך אתם חוגגים את סילבסטר 2011 - כנ"ל
מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה - ציפיות יש רק בכרית
אבל בכל זאת, הייתי מצפה מהם להופיע גם פה! זה בכלל יהיה הדובדבן שבקצפת. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה - בת!!
(מתכונים יתקבלו בברכה)

../images/Emo25.gifשנה אזרחית טובה ומוצלחת../images/Emo24.gif

עונה... מהו שיר השנה של TT - |כוכב|ברור ש The flood מהו שיר השנה לא של TT - |כוכב| Te sigo sonando מהו הרגע של הלהקה הכי אהבתם\ התרגשתם ממנו השנה- |כוכב|כשהם התאחדו מהי החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה- |כוכב|הלידה של בני השלישי
מהי החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה- |כוכב| שחברה הכי טובה שלי ניתקה קשר איך חגגתם בסילבסטר 2010- |כוכב|בלעשות את בני השלישי
איך אתם חוגגים את סילבסטר 2011 |כוכב|בשינה
מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה|כוכב|הציפיות שלי שיבואו לארץ
ואני רואה אותם בתל אביב זמן הזה בשנה הבאה מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה|כוכב|מאחלת לעצמי ולמשפחתי הרבה בריאות,פרנסה טובה,אושר והרבה חיוכים

Hadar07

New member
עונה באיחור

מהו שיר השנה של TT כמו כולם דה פלוד זה הפך להיות אחד השירים שאני הכי אוהבת שלהם מהו שיר השנה לא של TT אין מצב שאני אצליח לבחור שיר אחד אבל כמה נבחרים שעולים לי בראש Kris Allen- Alright With Me, Maroon 5- Misery ,Ryan Star- Start A Fire ובערך כל הסינגלים של ברונו מארס מהו הרגע של הלהקה הכי אהבתם\ התרגשתם ממנו השנה- כמובן הרגע של האיחוד עם רובי וכל הראיונות שלהם ביחד. מהי החוויה הכי מרגשת שעברה עליכם השנה- חברת ילדות שאני מכירה מגיל 3 התחתנה וממש התרגשתי כשראיתי אותה הולכת לחופה מהי החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה- לא זוכרת משהו ספציפי כרגע אבל היו מספיק כאלה. איך חגגתם בסילבסטר 2010- עם המשפחה הרמנו כוס לחיים אבל לא משהו מיוחד איך אתם חוגגים את סילבסטר 2011- בבית ראיתי את ההופעה של TT בערוץ הגרמני חח מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה- אחרי סיום של סיבוב הופעות מוצלח ובתקווה מופיעים בעוד תוכניות טלויזיה וכותבים כבר לאלבום נוסף. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה- בריאות כי זה הכי חשוב ולמצוא כבר עבודה חדשה. שנה טובה לכולם

השנה שלי../images/Emo152.gif

זו בערך הפעם התשיעית שאני מנסה לפרסם את ההודעה הזאת- בכל פעם שאני מסיימת לכתוב תפוז משתגע או שהמחשב נכבה על דעת עצמו
בעעע! זה הטריף אותי!! חחח אני באמת צריכה למצוא דרך לגרום למחשב שלי להתפייס עם תפוז...
מהו שיר השנה של TT
ההצפה
ללא כל ספק
מהו שיר השנה לא של TT
המממ, יש הרבה שירים שחרשתי עליהם השנה, אבל החרוש מכולם הוא "מפולת שלגים" של דיויד קוק
השיר הזה תמיד גורם לי לחלום בהקיץ
מהו הרגע של הלהקה הכי אהבתם\ התרגשתם ממנו השנה
ההופעה הראשונה שלהם יחד
התרגשתי כמעט כמו רובי...
מחקתי עוד שאיפת חיים מהרשימה שלי- יש מעצב עוגות מוכשר ברמות ושיש לו קונדיטוריה בין אחת המצליחות ביותר באמריקה, שממש רציתי ללמוד ממנו.. הוא חסך לי כסף וטיסה לניו יורק והגיע לישראל להעביר כיתת אמן לכמה ימים..! כמו כל השאיפות מהסוג הזה בחיים, היו מכשולים בדרכי למטרה, אבל עברתי אותם בגבורה, ובסוף זו הייתה חוויה בלתי נשכחת.. היה שווה כל רגע...
מהי החוויה הכי עצובה שעברה עליכם השנה
החבר הכי טוב של אחי נספה בשריפה הארורה בכרמל..הוא היה איש זהב אמיתי.. אובדן של אדם כזה, זה הפסד לאנושות.. איך חגגתם בסילבסטר 2010
אמממ... אני לא זוכרת
אני משערת שבשיחת ועידה עם שירי, אורלי ומורי
חחח בננות, אולי אתן זוכרות?
האמת שזה לא משהו שמרגש אותי ואני לא מתחברת לזה.. סתם עוד יום.. השנה צפיתי בספייס ג'אם עם האחיין שלי
מהן הציפיות שלכם מחברי הלהקה, ואיפה אתם רואים אותם בזמן הזה בשנה הבאה
אני עד עכשיו הימרתי שזהו זה- סיבוב ההופעות הזה הוא סיבוב פרידה... אבל(!) זה מרגיש לי כמו התחלה חדשה, כאילו הדרך רק התחילה ולא כמו הסוף... מה אתם חושבים..? מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הבאה
להצליח במבחנים
אני לא מאמינה שכבר הגיעה חופשת המבחנים
זה מרגיש כאילו הסמסטר רק התחיל אתמול.!

למעלה