סיכום שנתי

סיכום שנתי../images/Emo41.gif

רגע לפני כולם...
הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה
הדבר הכי עצוב שקרה השנה
הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה
הדבר שהכי שינה אותם השנה
הדבר ששינתם בעצמכם השנה
הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה
הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה
הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה
איש\אשת השנה שלכם
שיחת השנה שלכם
ציטוט השנה שלכם
גיבור השנה שלכם
יום מיוחד בשנה
ארוע השנה שלכם
אייקון השנה שלכם
סכמו את השנה
ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה??

נרקי

New member
הנה הסיכום שלי

במהלך השנה הכרתי אנשים מדהימיםםםםםםם
הם מושלמים ואני לא יודעת איך חייתי לפני זה בלעדיהם
הדבר הכי עצוב שקרה השנה
שנשבר לי הלב שוב...
שהכרתי מישהו שבאמת באמת היה לו אכפת ממני... עד שמישהי הכניסה לו רעל לראש עליי..... והוא היה מאוהב בה אז היה אומר לכל מילה שלה "אמן" חבל
הפסד שלו
הדבר שהכי שינה אותם השנה
האנשים בחיים שלי.. כמו השנה שהכרתי אנשים. כך גם שנה לפניי.. והאנשים הטובים ישארו איתי לנצח הם גרמו לי להרגיש אחרת .. מישהי טובה יותר ממה שהייתי בעבר
הדבר ששינתם בעצמכם השנה
את הלוק שלי.. הייתי בחורה בלונדינית מזעזעת והפכתי למה שראיתם בשרשור הקודם
שהסתפרתי קצר מהארוך שהיה לי
הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה
שעשיתי פוני
מזל שזה ארך
תגדירי מעורך? שו מערוך? מה את רוצה?
איש\אשת השנה שלכם
בריטני ספירס
אין ספק!!! לקחה את כל הכותרות! שיחת השנה שלכם
שיחה עם ההוא שיצאתי איתו.. שיחה ארוכה לאורך 7 שעות בלילה.. היה כיף
ציטוט השנה שלכם
שלום וברכה....................
גיבור השנה שלכם
הגיבור שלי? חח הלוואי והיה לי
יום מיוחד בשנה
יום ההולדת שלי אלא מה?
ארוע השנה שלכם
החתונה של אחייייייייייייייייייייייי היה מדהיםםםםםםםםםםם
אייקון השנה שלכם
זה אייקון החיים שלי חחחחח סכמו את השנה שנה קשה מבחינה ריגשית.. אבל לאט לאט מתגברים אחי סוף סוף התחתן והביא לי גיסה חדשה
הכרתי אנשים מדהימים שלי במהלך כל השנה הזאת
יש לי ת'חברים הכי טובים שאפשר לבקש
ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? שאהיה מאושרת. ובריאות לי ולסובבים אותי.. אם זה המשפחה החברים

נרקי

New member
דבר מעורך...

שרשרת שפריסול המתוקה
קנתה לי ביום הולדת..... שרשרת חמסה מדהימה!! בימים של קיץ וחולצות מחשוף אני שמה את זה חחח

ס22ית

New member
מסכמת...

העבודה שהתחלתי הדבר הכי עצוב שקרה השנה
התמודדות עם חור ענק שנשאר בלב הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה
הכרתי עוד אנשים, וגיליתי שיש סביבי הרבה אנשים שמרעיפים עליי אהבה. הדבר שהכי שינה אותם השנה
זה שאיבדתי את אמא שלי השפיע בשנה הקודמת ומניחה שעוד ישפיע.. זה שהתחלתי עבודה שינה אותי.. ועוד כמה דברים...כל שינוי בחיים משפיע לטוב ולרע. הדבר ששינתם בעצמכם השנה
פחות ביישנית, עדיין ביישנית אבל קצת פחות הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה
לא יודעת.. הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה
משהו שניסיתי (לא משהו אסור או רע!..פשוט איזשהו ניסיון שעשיתי) הדבר הכי מוערך שקיבלתם השנה
ביום הולדת האחרון קיבלתי כל מיני מתנות, אבל אחת מהן אני לא אשכח בחיים.. כל שנה ביומולדת אמא שלי הייתה קוטפת פרח ושמה אותו עם ברכה על הבוקר באמבטיה, כך שאיך שהייתי קמה הייתי מקבלת את הפרח עם הברכה שלה..וידעתי שהשנה אני לא אקבל את זה וזה כאב, אז מישהו דאג לזה ושלח לי פרח בודד שימלא את החסר של אמא שלי..וזה משהו שאני לא אשכח לעולם..שומרת את הפרח לתמיד. איש\אשת השנה שלכם
המשפחה שלי. שיחת השנה שלכם
שיחה שעשיתי לפני כמה שבועות, מלב אל לב, חשבתי שזה ייקח למקום טוב..בסוף מסתבר שלקח למקום אחר.. וזה משהו שישנה את השנים הבאות. ציטוט השנה שלכם גיבור השנה שלכם יום מיוחד בשנה ארוע השנה שלכם אייקון השנה שלכם טוב..התייאשתי מדלגת לסוף... סכמו את השנה ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? אולי השנה הכי קשה שהייתה לי, התמודדויות עם דברים שגדולים ממני.. התחילה קשה..ונגמרה קשה... מקווה שהשנה החדשה תתחיל טוב ותמשיך טוב ושכל יום רק יילך וישתפר. והעיקר - הרבה בריאות, אושר, הצלחה ואהבה..כל השאר יבוא כבר

עונה עם כאבי גב..לא קל להיות מאמא עוף../images/Emo122.gif

הלב שלי התפוצץ מאושר ברמה כזו שלא חשבתי שניתן.
הדבר הכי עצוב שקרה השנה
המון מריבות עם ההורים. הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה
ירדתי במשקל. הדבר שהכי שינה אותם השנה
התובנות מאותו קשר קצר שהיה. הדבר ששינתם בעצמכם השנה
יותר קלילות, יותר אמונה עצמית. הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה
לא מתחרטת..על שומדבר!
חוץ מ... (בסעיף הבא
) הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה
על משהו שעשיתי וגרם לי ייסורי מצפון
מחמאות, מחמאות ומחמאות וגם המון מיילם טובות שגרמו לי להעריך את עצמי יותר! איש\אשת השנה שלכם
ההורים שלי. לא מגיע לי הורים כ"כ טובים
שיחת השנה שלכם
עם ההוא. ציטוט השנה שלכם
הכל מהכל אבל לא את הכל
גיבור השנה שלכם
אני!
יום מיוחד בשנה
26.10 היום בו נולדתי
ארוע השנה שלכם
שומרת על זכות השתיקההה...
אייקון השנה שלכם
סכמו את השנה
הייתה אחלה שנה.. היו עליות ומורדות אבל בגדול, צמחתי, התפתחתי,נפלתי וקמתי! ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה??
בריאות, זוגיות, לימודים מהנים,אושר ושלווה פנימית.

y e t i

New member
ok .

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה : היו כמה . הדבר הכי עצוב שקרה השנה : היו כמה . הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה : ההבנה ביום בהיר כמעט עשיתי את טעות חיי בזה שתיכננתי להתמסד עם האישה הכי לא נכונה . הדבר שהכי שינה אותם השנה : הילדה הזאת ,יש לי חשבון עם אלוהים בגלל כמה אנשים שנקרו בדרכי בשנה האחרונה , היא אחת מהם , את הפרצוף שלה שנייה אחרי שהעברתי אותה למיטת הבית חולים לא אשכח וכך גם את הפרצוף של אימא שלה שהמתינה מחוץ לחדר המיון , בשנייה שיצאנו היא הסתכלה לכיווני ופשוט התחננה שאגיד לה משהו ,ואמרתי .. הדבר ששינתם בעצמכם השנה : כל מה שקשור לאופניים , גבוה יותר , קשה יותר , ארוך ומתאגר יותר . הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה : כל אישה שהשארתי אלמנה , כל בן שהשארתי יתום וכל משפחה אחרת שנהרסה בגלל כל מיני ארועים אחרים שבם הייתי מעורב , מצטער אבל לא מתחרט , עשיתי את כל מה שיכולתי ומעבר לכל היגיון שבן אדם ממוצע יכול להבין . הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה : התכנון להמשיך למסטר , לא הלך בגלל אי אלו סיבות . הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה : מארז מקורי של הסדרה "אחים לנשק" מבית היוצר של ספליברג ,סדרה ענקית אחת הטובות שראיתי . איש\אשת השנה שלכם : עמיר פרץ , ערס צעצוע שרצה להיות שר בטחון ,טוב לראות אותו כשבר כלי צווחן וקשקשן יותר מתמיד . גיבור השנה שלכם : חבר מאוד טוב בן גילי ובן מחזור ,ביום בהיר אחד גילה שהוא חולה מאוד , כמעט נשבר ניסה לברוח מהמציאות ולעשות שטויות. בסופו של דבר ועם קצת כוח העפנו לו את המציאות לפנים והעמדנו אותו על הרגליים ,היום הוא אחרי הכל מתאושש וחוזר לחיות . יום מיוחד בשנה : יום אחד בחודש מאי של כל שנה . ארוע השנה שלכם : הכנסת מצלמה נסתרת לגנון של האחיינית לאחר שזאת הייתה חוזרת עם שינוי בדפוס ההתנהגות שלה ועם חבלות שטחיות מהגן ,בתחילה חשבתי שמדובר בעוד איזה גננת פיסכופטית ובסוף הסתבר שזה היה ילד מהגן שפשוט הזריע טרור בילדות הגן . אייקון השנה שלכם : לא משתמש. סכמו את השנה : עוד שנה חלפה ואיתה איך שלא הופכים את זה הצריבה בגוף מהמלחמה האחרונה , ככל שהזמן חולף מבינים שנגיע לזה שוב. ומה נאחל ? שנצא לשם שוב ולא נפסיק ולו לרגע אחד , שום דבר לא צריך לעצור אותנו להבא , לא הפחד מהרוגים ולא הפחד מלהסתכן , אחת ולתמיד ללכת לעשות את העבודה ואת כל העבודה בכל מחיר ורק אח"כ לחזור וללקק את הפצעים ומי יתן שאת העיטור הבא שנקבל עם איגרת רמטכ"ל נוכל להתגאות ולשמור עליו עם שמחה בלב .

סמלת

New member
יאללה כמה זמן לא סיכמתי../images/Emo3.gif

התבגרתי הדבר הכי עצוב שקרה השנה
שלא ידעתי לנהל את הכספים שלי כמוש צריך ועשיתי כמה טעויות הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה
זה לא חופף להכי טוב? אוקייאז חגיגות היום הולדת שלי היו באמת שמחות ומשמחות
הדבר שהכי שינה אותם השנה
להיות לבד בשטח, רק אני אחראית לעצמי, משנה פרופורציות... הדבר ששינתם בעצמכם השנה
יחס שלי לזוגיות, לכסף וללימודים.. הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה
כל הכיף שעשיתי.. הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה
שהתעסקתי עם הבנק.. הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה
הציונים שלי כמובן.. איש\אשת השנה שלכם
אחת המרצות שלי, אחת הבחורות הגאונות והמצחיקות שהכרתי מימיי.. שיחת השנה שלכם
שיחה שהייתה לפני חודש.. ציטוט השנה שלכם|בועית"שושונת הרוחות שלי דמוקרטית"
משפט שרק בכיתה שלי יבינו
גיבור השנה שלכם
זה לא כמו איש השנה? אני חושבת שאני הגיבורה של עצמי, בזה שאני מתיעה את עצמי כל פעם מחדש במירוץ ההשרדות הפרטי שלי
יום מיוחד בשנה
ימי זיכרון למיניהם של אלה שהיו ואינם
ארוע השנה שלכם
כמובן שהיום הולדת שלי, שנחגג ברצף של יומיים מטורפים אייקון השנה שלכם
סכמו את השנה
וואלה לא זוכרת יותר מידי מהשנה החולפת, אין לי רגע אחד של שיגרה, כל יום יש משהו אחר ואנשים אחרים, עבודות אחרות ושטויות שונות, בינואר שנה שעברה הייתי במקום אחר לגמרי, בקושי זוכרת מהתקופה הזאת משהו, אולי את הסמים
קודם כל הלימודים ואז שהלוואי ואצליח לצאת מהמינוס ואז למערכת יחסים פורה ומהנה

מסכמת

רגע לפני כולם... הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? הרבה דברים, סיימתי את הלימודים בשעה טובה, כיף לי בעבודה, אני יוצאת עם בחור מדהים ואני מקווה שזה יימשך ככה
הדבר הכי עצוב שקרה השנה? לא היה משהו משמעותי שהעציב אותי.. כל מיני סיפורים על אנשים קרובים שחלו/סבלו ממחלות :( הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה? החתונה של אחי הדבר ששינתם בעצמכם השנה? לא להישאר במקום שלא טוב לי הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה? על זוגיות שהייתה ונגמרה ולימדה אותי דברים על עצמי.. בעיקר מה אני לא רוצה
הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה? אין.. מכל דבר למדתי הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה? מוערך? שמעריכים אותי בעבודה איש\אשת השנה שלכם? הבוסית שלי...אישה מדהימה שיחת השנה שלכם? שיחה טובה עם החבר ציטוט השנה שלכם ? לא עולה לי בראש גיבור השנה שלכם? יום מיוחד בשנה? יום ההולדת שלי ארוע השנה שלכם? אייקון השנה שלכם?
סכמו את השנה ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? הייתה אחלה שנה, משתדלת להנות ממה שיש ותמיד להסתכל על הצד החיובי שבחיים

free soul

New member
כך חלפה לה 2007 ../images/Emo160.gif

הכרתי סוגי אנשים... למדתי דברים חדשים בחיי
כל אדם מלמד אותך משהו חדש
הדבר הכי עצוב שקרה השנה
שהתבגרתי
סוף סוף
הדבר שהכי שינה אותם השנה
כל מיני ספרים של מודעות עצמית שבזכותם גיליתי דברים חדשים על עצמי והתמודדתי איתם יפה
הדבר ששינתם בעצמכם השנה
שהתרחקתי מהאנשים שלא עושים לי טוב ושהתעקשתי להשאר עם אנשים שעושים לי טוב על הנשמה למרות דעתם של אחרים
אני לא מתחרטת על שום דבר בחיים שלי הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה
וואלה.. אין.
הרכב החדש שלי
איש\אשת השנה שלכם
ההורים שלי
שיחת השנה שלכם
עם כל מיני אנשים ממש קרובים אליי שסיפרו לי על חייהם וזה גם לימד אותי משהו
ציטוט השנה שלכם
"לחיי האהבה שלא קיימת"-ציטוט השני מידיד שלי, "יש תקווה בלב"-ציטוט השנה מחברה שלי (
) שאחריי ששמעה את המשפט של ידיד שלי כל משפט שני שלה הוציאה את הציטוט שלה בעקשנות כדיי שלא אתבעס על החיים
איזה נשמה היא
גיבור השנה שלכם
האחיין שלי
יום מיוחד בשנה
הפעם הראשונה שעליתי על הבמה המרכזית בפסטיבל כרמיאל, ההתרגשות הייתה מטורפת
ארוע השנה שלכם
היו כל כך הרבה חתונות ומסיבות וזה... הפעם לא וויתרתי על עצמי, כל הזמן התחבאתי
אייקון השנה שלכם
סכמו את השנה:
בתכלס למדתי כל כך הרבה דברים על עצמי, עברתי ים דברים השנה
ובזכותם התבגרתי מאוד
שבזכות כל מה שלמדתי אדע ליישם אותם בשנה שתבוא עלינו לטובה

luda88

New member
../images/Emo187.gif

וואלה הייתה שנה די ממוצעת.. אולי זה שעברתי יחידה.. הדבר הכי עצוב שקרה השנה
המון אכזבות וריבים.. :-\ הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה
כמו הדבר הכי טוב.. הדבר שהכי שינה אותם השנה
אולי השירות שלי בתפקיד שלי וביחידה הקודמת שלי.. אפשר להגיד שהתבגרתי וסוג של יצאתי מעט מהבועה שלי.. הדבר ששינתם בעצמכם השנה
לא שיניתי כלום הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה
שעברתי יחידה הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה
שלא מיציתי אותה כמו שצריך והייתי עסוקה בלהיות שבוזה.. ושנכנסתי למינוס שאני לא מצליחה לצאת ממנו.. הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה
הרבה מילים טובות מאנשים שלא ציפיתי את זה מהם... שיחת השנה שלכם
נראה לי השיחה של החצי דקה בטלפון מלפני יומיים שהייתה לי עם "ידיד" שלי שגיליתי בה עד כמה אני "חשובה" לו ויצאתי מהאשליות שלי... ובלי קשר היו לי הרבה שיחות טובות במהלך השנה האחרונה.. אייקון השנה שלכם
סכמו את השנה ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? האמת שלא ידעתי איך לענות על כמה מהשאלות אז מחקתי אותן.. הייתה שנה ממש ממוצעת וחבל שכך, ממש מרגישה שזאת הייתה סוג של שנה מבוזבזת שלא עשיתי בה שום דבר... מקווה לשנה הבאה -
למצוא אהבה
לרזות
להתנתק מהאנשים שעושים לי רע
למצוא אנשים שעושים לי טוב

אני אני אני אני אני ../images/Emo88.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה ? שקניתי אוטו חדש.. הדבר הכי עצוב שקרה השנה ? נישברה לי ציפורן
הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה ? שצוצה חזרה מהודו... הדבר ששינתם בעצמכם השנה ? עברתי מכחול לשחור. הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה ? שניפרדתי מהמדים, והתחלתי לכתוב בהתנדבות..
הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה ? שלא עשיתי את זה שנה קודם.
איש\אשת השנה שלכם ? שוקו. ציטוט השנה שלכם ? בסיום הקדנציה, איזה מתלהם אחד כתב "שהייתי מנהלת מחורבנת."...
גיבור השנה שלכם ? ההוא מהתשובה הקודמת
יום מיוחד בשנה ? כל יום הוא מיוחד.. ארוע השנה שלכם ? הלידה של הבן של יב"ז וגיא זוארץ. אייקון השנה שלכם ?->

השנה שלי ../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? שהתחלתי לעבוד בעבודה טובה כמו שרציתי תמיד
הדבר הכי עצוב שקרה השנה? שבזבזתי יותר מדי כסף
הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה? שהכרתי מישהו חמוד שעשה לי נצנוצים ב
הדבר שהכי שינה אותכם השנה? ה
- נהייתי פתוחה יותר לרעיונות חדשים
הדבר ששינתם בעצמכם השנה? נהייתי יותר עצמאית ולאט לאט אני מרגישה שאני נהיית יותר מחושבת ולא מבזבזת יותר מדי
הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה? שהמכשתי לחפש עוד ועוד עבודות ולא התפשרתי
הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה? לא מתחרטת על כלום
הדבר הכי מוערך שקיבלתם השנה? המון אהבה מהרבה אנשים
איש\אשת השנה שלכם? אבא שלי
שיחת השנה שלכם? רק אחת??? אני לא מפסיקה לדבר
ציטוט השנה שלכם? אם אין אני לי - הילי
גיבור השנה שלכם? סופר וומן
יום מיוחד בשנה? אחיין שלי נולד
ארוע השנה שלכם? הברית של האחיין
אייקון השנה שלכם?
סכמו את השנה ? בכללי היתה שנה טובה, היה המון חופש ודרור
הכרתי אחלה אנשים, בקיצור אין תלונות
ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? להתקדם בעבודה, למצוא את הפינה והשקט שלי, מי יודע אולי גם להתחתן אבל הכי חשוב להיות תמיד מאושרת ועם חיוך על הפנים

בבקשה ../images/Emo13.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: מצאתי עבודה טובה הדבר הכי עצוב שקרה השנה: לא זוכרת הדבר הכי שמח שקרה לכם השנה: נגמלתי מאחד הפורומים הכי נוראיים שיכולים להיות, לא הפורום הזה. הדבר שהכי שינה אותם השנה:סדנת "מהות", ממליצה לכולם.
הדבר ששינתם בעצמכם השנה: בזכות הסדנה השתנתי קצת, התחלתי לחשוב יותר על עצמי הדבר שאתם לא מתחרטים עליו השנה: העבודה הדבר שאתם מתחרטים עליו השנה: לא יודעת הדבר הכי מעורך שקיבלתם השנה: לא זוכרת איש\אשת השנה שלכם: אני
שיחת השנה שלכם: השיחה שבה הודיעו לי שהתקבלתי לעבודה ציטוט השנה שלכם: אם אין אני לי מי לי גיבור השנה שלכם: אני, הייתי ממש גיבורה כשנאבקתי באחראים שלי בעבודה
יום מיוחד בשנה: היום שאחרי הסדנה, כשהגעתי לעבודה מלאת אושר ארוע השנה שלכם: היום שבו נבחר ברק להיות יושב ראש מפלגת העבודה ולא עמי, למרות הרצון העז שלי
אייקון השנה שלכם
סכמו את השנה: שנה של תהפוכות ומה תאחלו לעצמכם שנה הבאה?? אושר , התקדמות בעבודה או מציאת העבודה שאני אוהב יותר והכי תתאים לי.

מעניין איזה פורום.....ובלי קשר אלייך

קלטתם שיש פורם בגידות? "בגידות ואהבה אסורה" והפתיח "כאן תוכלו לשתף בכיף על בגידות, חוויות מסעירות....." תפוז ירדו מהפסים! מה הדבר הבא? פורום אנסים, פורום גנבים? גועל נפש!

למעלה