סיכום... שנתי?

סיכום... שנתי?

כן, אני יודעת שנותרו עוד מספר ימים לשנה הזו, אבל הסכמ"ש עושה לי חשק
תחפרו[:

Magic Melody

New member
טוב, ננסה.

>בשנת 2007 למדתי בכיתה יב', משמע - סיימתי השנה תיכון. קולולולו.. > היה לי חבר מנובמבר 06 עד יולי 07, תשעה חודשים, היה נחמד ונגמר בדיליי. > אבא עזב את הבית שלו לפני חודשיים ועבר לבית אחר קרוב לבית הקודם שלו. > נולד לי אחיין בפברואר 07. > פגשתי לראשונה כמה מהאחיות של אבא שלי, לפני כמה חודשים. > קראתי כמה ספרים מעולים : "שומרת אחותי." "הרומן הרומנטי שלי." "במרחק נגיעה". "העולם, הישבן, ועוד דברים גדולים ועגולים." :החיים על דלת המקרר." > הייתי באילת בראש השנה. > ובקוס בסוף אוגוסט, היה מדהים פשוט. > יצאתי עם ששה בנים, לא כולל האקס, השנה. > אחד מהם חתך איתי, עם אחד זה היה הדדי, עם שלושה אני חתכתי, אני עומדת לחתוך כנראה עם הנוכחי. > האהבה הראשונה שלי, עוד מימי שנת 2005, אמר לי שהוא רוצה לחזור, אבל סירבתי. > התקבלתי השנה להיות מאבחנת פסיכוטכנית בצבא.
> היה לי יום הולדת מדהים. קיבלתי מלא מלא דובים, שרשרת, ועוד.. אבא לקח אותי לסרט, בערב הייתי עם החברים במסעדה ואז השתכרתי לי באיזה פאב. היה לי הכי כיף בעולם. ו.. אני חושבת ש.. זהו? שתהיה לכולן שנה טובה, בהצלחה בכל מה שתעשו בנות, תמיד תלכו עם חיוך
קראת?

Magic Melody

New member
שו מיכל? יעל הוא שמי!! ../images/Emo13.gif

וכן, שלושתם מדהימים, בעיקר "שומרת אחותיי" אבל חפרתי עליו כבר מספיק.. :p

Magic Melody

New member
../images/Emo13.gifהגשמתי את משימתי בחיים !!

ולי את העלית חיוך עם התגובה שלך..

LimiMimi

New member
קראתי.

מה באמת קרה בסוף עם ההוא? זה בגלל עניין הכסף? או שזו לא את ואני יצאתי מזה עמה ];

Magic Melody

New member
חחחח זו כן אני.. והקטע עם הכסף ממש לא

מה שהכי הפריע לו בו. הדבר העיקרי הוא שאני פשוט לא נמשכת לבנאדם... נתתי לזה שלושה שבועות צ'אנס כדי לראות אולי משהו בי משתנה, אבל פשוט לא.. אני עדיין שוקלת אם להיות איתו בסילבסטר לאיזה הזדמנות אחרונה או לא..

עדיב4

New member
בטח יהיה לי קשה להיזכר אבל אולי זה יבוא;]

- למדתי בכתה ח' ו-ט' - חגגתי יומולדת 14 - הצטרפתי ללהקה - עזבתי את הסטודיו - התאהבתי - נכנסתי לדיכאון - נסעתי לאילת - ולאיטליה - ולאנגליה - פתחתי בלוג - נרשמתי לפייסבוק - ולמקושרים - ונהייתי ממש פעילה בתפוז - הכרתי המון אנשים חדשים - התחלתי להתאמן - קניתי אולסטאר - התחלתי ללמוד אזרחות - שיפוצים בבית - עברתי חדר - התקנו הוט דיגיטל - הכרתי את תום
- בכיתי מאושר - ומכאב - השמנתי - הרזתי - עברתי למסך דק - קיבלתי פלאפון חדש - התחלתי לארגן את הזמן בצורה יותר טובה - נהייתי עסוקה - התחלתי לעבוד כבייביסיטר ואני הולכת לאכול אז אולי אני אמשיך מאוחר יותר:) תגידו אם קראתן

למעלה