סיכום שנת תשס"ו

idanshaf2

New member
סיכום שנת תשס"ו

טוב אז שנת תשס"ו מתקרבת אל קיצה.. כולנו מכינים מקום בבטן לארוחות החג שיהיו ביום שישי ומתחילים לסכם את השנה שהייתה ולתכנן דברים לשנה הבאה... אז בואו נשמע אותכם. איך הייתם מסכמים מבחינתכם את השנה שעברה, בכל תחומי החיים. ואיזה שינויים אתם רוצים לעשות בשנה הקרובה...

idanshaf2

New member
אההה וכמובן!

שנה טובה לכולם!

חג שמח. שנה טובה. ../images/Emo20.gif

שתהיו לראש ולא לזנב..
תהנו בערב חג ותעשו חיים. שתהיה שנה מדהימה.

SoulDancer

New member
השנה..

ממ.. היו רגעים קשים במכבי אבל הרוב הסתיים, הדרכתי קבוצה מדהימה שהזכירה לי מה כ"כ מדהים בהדרכה, הכפלנו את כמות הבוגרים בסניף, והצלחנו להגיע להשיגים מדהימים. עכשיו רק חסר שימצאו לנו רכז...=/

SoulDancer

New member
תפוז האלה.. את החלק החשוב לא שלחו!

שתיהיה לכולם שנה מדהימה, פורייה, מהנה ומיוחדת!

!happy new year../images/Emo75.gif

שתהיה לכולם שנה הכי טובה שאפשר! שתהיו לראש ולא לזנב.. ושנשאר אחים לנצח! השנה...אםם האמת עשיתי קצת פחות ממה שאני יכולה... אבל אכן השפעתי ופעלתי.... מה שכן...השנה הזו אני מתכוונת ממש לפעול! וכבר התחלתי... אזץץץמתה עליכם! שנה מתוקה שירלי שביעיסטית:)מראשון מערב

../images/Emo75.gifשתהיה שנה מצוינת.

הכי טובה שאפשר (עד שנה הבאה). לא רק במכבי. או יותר נכון - בכלל לא במכבי. קודם כל להתמקד בחיים בכלל (לא שיש הרבה הבדל.). ואחרי שהחיים בכלל מצוינים - שגם שנה"פ במכבי תהיה מצוינת. ואם לקצר את התגובה לשלוש מילים: מצוין, מצוינת, מצוינים. שנה טובה

idanshaf2

New member
גם אני מסכם שנה ../images/Emo75.gif

אז השנה הזו התחילה אצלי בצורה מפתיעה שמהולה בעצב.. בתחילת השנה נפטר אסף פדר הרכז הקודם של סניף כפ"ש.. מספר ימים לאחר מכן יצרו עימי קשר והציעו לי לרכז את הסניף.. מיד הסכמתי, אחרי הכל זה משהו שתמיד רציתי לעשות.. נכנסתי לתפקיד.. ולא הצטערתי אפילו לא לרגע!!! נהנתי מכל דקה ואני חייב לציין שזו הייתה אחת השנים היותר טובות שהיו לי... נהנתי מהעיסוק במכבי ומהבוגרים המדהימים ונהנתי להיות חלק מהנהגת התנועה! אבל כמו לכל דבר גם לזה יש סוף.. את תפקידי כמרכז כמו שכולכם יודעים סיימתי מכיוון שאני מתכנן לטוס לדרום אמריקה בערך בינואר. אבל עדיין אני נשאר בקשר עם התנועה ואולי תוכלו לראות אותי פה ושם :) אז לסיכומנו: הייתה שנה נהדרת!! עשיתי מלא דברים שרציתי לעשות.. לצערי לא הספקתי הכל.. הקמנו פורום לתנועה!!! שפורח מאז!! אני מקווה שבשנה הקרובה יעמיק הקשר של הבוגרים בכל הסניפים לארצי, אני מקווה שיעלה אתר התנועה בקרוב מאוד.. ואני מקווה שהתנועה תדע לצעוד כמה צעדים קדימה ולהמשיך תהליכים טובים שהתחילו כבר השנה. ולכם הבוגרים (והחניכים) אני מאחל שתהנו מכל מה שאתם עושים, שתדעו לנצל את הכח שיש לכם בידים הן ברמה הסניפית והן ברמה הארצית ושתשכילו להשתמש בו על מנת להצעיד את התנועה קדימה!! כי כמו שכולנו יודעים : הנוער הוא היסוד הדינמי של העם! אז חיזקו ואמצו, שנה טובה לכולם וחג שמח!!!

hadita22

New member
../images/Emo75.gif...

שנה טובה לכולם! שהשנה תהיה קודם כל מלאה בעשייה ובהצלחה- גם במכבי וגם בחיים האישיים, ולחמשושים כמוני: שהשנה תהיה שנה שבה תראו לסניף שלכם את יכולתכם כבוגרים, אני מכירה את רובכם אתם מדהימים=], תנצלו את השנה הזאתי- ךלא משנה באיזה תפקיד אתם, תהנו ממנו. | /\ הייתי צריכה לכתוב את זה ב15 אבל לא היה זמן אז אני מנצלת את השנה החדשה..=] אוהבתתת...3>3>

anat135

New member
שנה נפלאה!!!!../images/Emo13.gif

בסיכום אני אתייחס לשנה שח שנה שעברה כביכול ..(ט'..) בי' עוד לא הספקתי הרבה.. במכבי.. השנה התחילה טוב.. המשיכה טוב מאוד.. ונגמרה במצוין.. חבל חבל, שאי אפשר להמשיך את שנה שעברה . באמת. השנה הזאתי לעומתה.. התחילה גרועה, וכנראה שתמשיך גרועה.. בית ספר? היה טוב, מתגעגעים לכיתה ט'.. וזהו. הייתה שנה טובה, זאתי לא תיהיה כמוה אבל שתיהיה דומה..
שנה טובה ונפלאאאאאאאאה!

orlupo

New member
החלטתי גם אני לסכם... באיחור....

היתה לי שנה מדהימה!!! הצטרפתי למכבי, ואפילו לא הספקתי להיום במירוץ לפיד. בלי ספק השנת פעילות הזו השפיעה עליי. הייתי בקורס מדריכים ובמחנה, חוויות שהשאירו בי טעם טוב וגם הן השפיעו עליי הרבה לטובה. מקווה שכך גם תהיה השנה הזו...

למעלה