סיכום שנת 2005

שכטרון

New member
סיכום שנת 2005../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

היום בחצות זה קורה: שנת 2006 (וגם יומולדת 3 לאקזיט
)! אז שכל אחד יסכם את כל הדברים החשובים והשינויים שקרו לו בשנה החולפת. גם אם זה קשור או לא קשור לאקזיט (אבל גם דברים שקשורים לאקזיט). תכתבו דברים מרגשים, עצובים, חשובים, מיוחדים וכו' שקרו לכם...

tutana

New member
יש לי המון דברים שקרו לי

השנה! המון. אפשר להגיד שלמדתי המון. בחרתי לעצמי כיוון בחיים סיימתי ביצפר מצאתי עבודה החלפתי חברים:S מממ... התבגרתי? או שלא.. חחח סתם. שיניתי גישה להמון דברים בחיים... היו המון פרידות המון דברים שונים... לא יודעת... יש המון דברים שקרו השנה.... המון!!!!

לי אישית לא משהו../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לי הייתה שנה גרועה....
האמת זה לא ספציפי לשנה הזאת בכלל רע לי בחיים.... יכול להיות שאנשים שמכירים אותי פחות או יותר היו רוצים להתחלף איתי אבל אף אחד לא באמת מספיק קרוב אלי בשביל לדעת מה עובר עלי
וזה לא דברים טובים שקורים לי.... כל המצב שלי עם ה"חברות" שלי כל כך דפוק
אני כבר התחלתי להיות שמחה כשאמרו לנו ששנה הבאה כשיפצלו את הכיתות בשכבה לא יתנו לנו לבחור חברים ככה אולי תהיה לי הזדמנות למצוא חברות אמיתיות.... וגם כל מה שקרה עם אבא שלי...
זה כל כך מבאס אותי שאני לא יכולה לעשות כלום....
אף פעם לא סיפרתי לכם מה קרה ולא נראה לי שאני אספר גם אנשים שמכירים אותי מהכיתה ומהמושב לא ממש יודעים...
למרות שאני לא בטוחה מי יודע כמה.... אבל הכל כל כך גרוע!!!
בקשר לאקזיט גם לתוכנית לא נראה לי שהייתה שנה משהו
כל התוכנית התדרדרה השנה וגם כל המנחים שהיו בערוץ 10 עזבו... אני מקווה שהם יחזרו עם מנחים טובים ועורך טוב ואולי התוכנית תחזור להיות כפית כמו שהיא הייתה....

תודה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

למרות שאי אפשר לעזור לי.... המצב פשוט רע ומה שאני לא עושה זה לא משתנה...

את יודעת../images/Emo110.gif

לפעמים זה טופ שיש מישו שרק מקשיב, בלי להגיד כלום פשוט להוציא הכל והוא יקשיב. ולפעמים קל יותר להוציא ולפרוק רגשות עם אנשים שלא מכירים. אז אם את רוצה או משו, אני מוכנה להקשיב לך
.

בקטע הזה את צודקת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני ממש שתקנית עם אנשים שאני מכירה אני בקושי מדברת כל הזמן.... אני לא מצליחה להוציא דברים....
ופה אני מגיבה להכל ולא אכפת לי להגיד מה אני חושבת זה חלק מזה שאני לא מכירה אותכם באמת ואני יודעת שאני יכולה לסגור את המחשב וזה יגמר.... גם אף אחד לא יודע מי אני ולא רואה אותי
אם היית מדברת איתי פנים מול פנים רוב הסיכויים שלא הייתי מדברת... רק שעל הדברים שכתבתי קודם שלא הולך לי... זה לא ממש יעזור לי לכתוב.... אי אפשר לעשות עם זה משהו
טוב יודעת מה אני אגיד לכם מה קורה: (אני מתנצלת מראש על המגילה) לאבא שלי יש איזה בעיה עם הרגל והוא בקושי הולך
הוא הולך עם הליכון ויש לנו בבית גם שני מקלות וכיסא גלגלים וכאלה... ההורים שלי מתעסקים עם זה מלא וכל הבית שלי נראה נוראי... (מכירים את זה שהכל זרוק על הרצפה?
) אני לא יכולה להביא חברות הביתה ככה.... אז אני אף פעם לא מזמינה אותן ואז גם הן לא אותי... אם הן יוצאות אז זה תמיד לקניון או לים ועכשיו גם מסיבות ואני ממש לא אוהבת את כל הדברים האלה אז אני לא הולכת איתן ובכל מקרה אין לי זמן להיפגש איתן כי יש לי מלא מה לעשות (המתמטיקה תופסת חלק גדול מהחיים שלי.... וכל שאר הזמן אני במחשב
) קיצר אחרי הצהרים ובחופשים אני לא נפגשת איתן בבית ספר הן לא שמות עלי.... כמעט תמיד אני יורדת ראשונה מהאוטובוס ומחכה לעוד שתים שיש להן נטייה לרדת אחרונות אבל אם נגיד יורדת אחריהן פעם אחת הן לא מחכות לי... ככה גם כשנגמר שיעור והולכים בהפסקה.... (אין לנו בבית ספר כיתות קבועות
אנחנו כל שיעור נודדים לכיתה אחרת) וכמו שאמרתי בהתחלה אני ביישנית ושתקנית.... אני הולכת איתן בהפסקות ומנסה להיות איתן והן נמצאות איתי אבל אני כאילו האפשרות האחרונה....
ברגע שמגיעים למשהו כמו להתחלק לזוגות הן תמיד יעדיפו אחת את השניה ורק אם מישהי תישאר לבד היא תהיה איתי.... קרה לי כבר פעמים שהייתי עם מישהי ופשוט התחלתי לבכות והשאר היו מסביב ולא שמו לב רק האחת שהייתה קרובה אלי ודיברתי איתה על זה.... פעם ראשונה דיברתי עם מישהי אחת והיחס שלה אלי השתנה מאז והפעם השניה הייתה לפני כמה ימים עם מישהי אחרת היא התחילה להגיד לי שאני צריכה לעשות דברים אחרת והיא אמרה את זה אחר כך ליד מישהי אחרת והיא לא שאלה על מה אנחנו מדברות.... אני חושבת שהיא סיפרה להן אחרי זה מה אמרתי לה.... קיצר אין לכם מה להגיד לי לדבר איתן
כי אני כבר ניסיתי (לא שרציתי לנסות פשוט יצא לי....) וגם לא לחפש חברות אחרות כי הן באמת הבנות הכי טובות שאני יכולה להיות איתן
זה לא כזה פשוט.... המצב שלי ממש ממש ממש דפוק

אממ טופ../images/Emo110.gif

בקשר לאבא שלך, אין לי ממש מה להגיד, חוצמזה שאת לא צכה להתבייש בזה או משו כי תכלס אפ'חד לא אשם ובכל זאת הוא בנאדם. הבלאגן בבית, אולי תדברי עם זה על ההורים? תגידי להם שכשהבית נראה ככה את לא רוצה להביא חברות ואת לא נפגשת איתן ובעצם זה מרחיק אותך מהן. לפעמים כשיש הרבה דברים לעשות ולחוצים בזמן מספיקים לעשות הכל ביחד, בגלל כל הלחץ. אז לאיודעת תנסי לשלב באמצע גם חברות, תנסי לעניין אותן בדברים שמעניינים אותך, או שאולי את תנסי להתעניין בדברים שהן עושות ואולי תגלי שאת בכל זאת אוהבת את זה. את הקטע עם החברות והאוטובוס לא ממש הבנתי
. גמני פעם הייתי ביישנית ושתקנית, והשתניתי. אז אנלא אומרת שאת צכה להשתנות, אבל לא יודעת תנסי להיפתח ולשתף אותן בדברים שלך. אני חושבת שאחרי שתתחברי אליהן ותיפגשו והכל הן ישתפו אותך יותר בכל מה שקורה והכל. ואני דווקא כן חושבת שאת צכה לנסות לדבר איתן [אני יודעת שאמרתי את זה כבר כל ההודעה, אבל מה אני יעשה שכתבת את זה בסוף ואני הולכת לפי הסדר..
] דווקא בגלל זה שכבר ניסית, ועובדה שאחת הקשיבה והתייחסה אליך, אז תנסי ותמשיכי עד שהן יבינו או משו.. אני יודעת שזה לא פשוט, אבל את בעצמך אמרת שהן הבנות הכי טובות שאת יכולה להיות איתן,אז תתאמצי קצת יותר [לא שאני אומרת שאת לא עושה כלום]. אני לא מתכוונת שתכריחי אותן להיות חברות שלך, אבל תראי להן שאת מתעניינת ורוצה, ואולי הן יבינו את זה ויגלו ילדה חדשה שהן לא הכירו.. בהצלחהה

עזבי זה לא עובד....../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה לא כזה פשוט
תמיד יותר קל לתת עצות לאחרים אבל כשמגיעים ללעשות את זה בעצמך.... בכל מקרה תודה
נחמד לדעת שלמישהו כן אכפת

את צודקת../images/Emo110.gif

באמת יותר קל לתת עצות לאחרים מלעשות אותן. ובבקשה, אולי איזה יום אחד תעשי משו עם זה..

גאד איזה שנה!!

היא הייתה טובה וגם רעה... נשיקה ראשונה וכל מה שכרך בזה
הכרתי מלא אנשים חדשים מדהימים!!!! פשוט מדהימים!!!! עברתי בגרויות הכרתי יותר טוב את עצמי ואת משפחתי ואממממ לא יודעת מה עוד... אני מקווה שב2006 יהיה כמו או יותר מהשנה הזו :]

tutana

New member
הופהפה...

נשיקה ראשונה זה חשוב:p חחח וגם כל מה שכרוך בזה:p. שמחה בשבילך שהיתה לך שנה כזאת!!!

חחחחחח../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רק לי הייתה שנה זבל? כולם מכירים את עצמם ומשתנים ומכירים אנשים... ורק אצלי הכל דפוק
אני גם לא יכולה לעשות כלום היום בערב כי אני צריכה לקום מחר ממש מוקדם.... עד 8 גג אני אהיה ערה...

אצלי רק מתחילת הלימודים התחיל להיות

טוב כלומר לא בגלל הלימודים ללימודים אין לי כח ואני לא הכי משקיע בגלל זה הממוצע שלי הוא בן 80 ל-90 שזה לא הכי טוב שנה שעברה היו לי רק מאיות אבל פגשתי ילדים מדהימים אמנם אין סיכוי שמישהו יהיה חבר שלי אבל הם יודעים להקשיב....

ToXic BoY17

New member
הלוואי ש-2006 תהייה טובה יותר../images/Emo136.gif

בשנת 2005: הפכתי להיות בוגר חוקית-בן 18 סיימתי 12 שנות לימוד התגייסתי לצבא-טירונות והכי חשוב-הסתפרתי!

שכטרון

New member
ועכשיו תורי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo59.gif

אז קודם כל, והכי חשוב מבחינתי - השנה פגשתי את
עפר
, ואת שאר האקזיטים אישית-פרטית או איך שלא נקרא לזה... חוץ מהפגישה, ראיתי את עפר פעמיים נוסע באוטו (וזה גרם לי כמעט לחטוף שבץ באמצע הרחוב), ועוד פעמיים במפגשי מעריצים של טב"ע. השנה גם אמא שלי שידרגה משמעותית את המעמד שלה בברנז'ה, וזה כמובן רק לטובתי (
). אבא שלי הכיר את מלי ואת שמעון גרשון, וגם זה לטובתי
. אי-אפשר לשכוח שהשנה הצטרפתי לפורום הכי שולט. תנחשו איזה...
וכמו רובכם, השנה הכרתי הרבה אנשים חדשים, ורובם הפכו לחברים מאוד טובים שלי... נראה לי שזהו...

סתם עוד שנה חלפה לה...../images/Emo122.gif../images/Emo90.gif

חוץ מזה שגדלתי בשנה (14 (גם כן, חרא גיל
)) שום דבר מיוחד.

למעלה