בקטע הזה את צודקת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif
אני ממש שתקנית עם אנשים שאני מכירה אני בקושי מדברת כל הזמן.... אני לא מצליחה להוציא דברים....
ופה אני מגיבה להכל ולא אכפת לי להגיד מה אני חושבת זה חלק מזה שאני לא מכירה אותכם באמת ואני יודעת שאני יכולה לסגור את המחשב וזה יגמר.... גם אף אחד לא יודע מי אני ולא רואה אותי
אם היית מדברת איתי פנים מול פנים רוב הסיכויים שלא הייתי מדברת... רק שעל הדברים שכתבתי קודם שלא הולך לי... זה לא ממש יעזור לי לכתוב.... אי אפשר לעשות עם זה משהו
טוב יודעת מה אני אגיד לכם מה קורה: (אני מתנצלת מראש על המגילה) לאבא שלי יש איזה בעיה עם הרגל והוא בקושי הולך
הוא הולך עם הליכון ויש לנו בבית גם שני מקלות וכיסא גלגלים וכאלה... ההורים שלי מתעסקים עם זה מלא וכל הבית שלי נראה נוראי... (מכירים את זה שהכל זרוק על הרצפה?
) אני לא יכולה להביא חברות הביתה ככה.... אז אני אף פעם לא מזמינה אותן ואז גם הן לא אותי... אם הן יוצאות אז זה תמיד לקניון או לים ועכשיו גם מסיבות ואני ממש לא אוהבת את כל הדברים האלה אז אני לא הולכת איתן ובכל מקרה אין לי זמן להיפגש איתן כי יש לי מלא מה לעשות (המתמטיקה תופסת חלק גדול מהחיים שלי.... וכל שאר הזמן אני במחשב
) קיצר אחרי הצהרים ובחופשים אני לא נפגשת איתן בבית ספר הן לא שמות עלי.... כמעט תמיד אני יורדת ראשונה מהאוטובוס ומחכה לעוד שתים שיש להן נטייה לרדת אחרונות אבל אם נגיד יורדת אחריהן פעם אחת הן לא מחכות לי... ככה גם כשנגמר שיעור והולכים בהפסקה.... (אין לנו בבית ספר כיתות קבועות
אנחנו כל שיעור נודדים לכיתה אחרת) וכמו שאמרתי בהתחלה אני ביישנית ושתקנית.... אני הולכת איתן בהפסקות ומנסה להיות איתן והן נמצאות איתי אבל אני כאילו האפשרות האחרונה....
ברגע שמגיעים למשהו כמו להתחלק לזוגות הן תמיד יעדיפו אחת את השניה ורק אם מישהי תישאר לבד היא תהיה איתי.... קרה לי כבר פעמים שהייתי עם מישהי ופשוט התחלתי לבכות והשאר היו מסביב ולא שמו לב רק האחת שהייתה קרובה אלי ודיברתי איתה על זה.... פעם ראשונה דיברתי עם מישהי אחת והיחס שלה אלי השתנה מאז והפעם השניה הייתה לפני כמה ימים עם מישהי אחרת היא התחילה להגיד לי שאני צריכה לעשות דברים אחרת והיא אמרה את זה אחר כך ליד מישהי אחרת והיא לא שאלה על מה אנחנו מדברות.... אני חושבת שהיא סיפרה להן אחרי זה מה אמרתי לה.... קיצר אין לכם מה להגיד לי לדבר איתן
כי אני כבר ניסיתי (לא שרציתי לנסות פשוט יצא לי....) וגם לא לחפש חברות אחרות כי הן באמת הבנות הכי טובות שאני יכולה להיות איתן
זה לא כזה פשוט.... המצב שלי ממש ממש ממש דפוק