סיכום תמונת המצב..!!!

Dani Ryan

New member
סיכום תמונת המצב..!!!

אני נשארתי בודדה ונואשת ובלי לונדון שלי....!!(אני רוצה עוד פעם1!!!!) ווקסס החוצפים שם ואני לא..!!!!! לי שם ואני לא!!!!! מייקל היה שם שלשום ואני לא!!!!! ווסטלייף היו שם...ואני לא!!!!!! שירי בכפר סבא...ואני לא!!!!!!!! יעל ביעד...ואני לא!!!!!!!!!!!!! שירן ברחובות תקועה...ומזל שאני לא!!!!!!!!!(חחחח סתם יפה שלי!!!
) ושוב הוזמנתי לג´וינט7!!!!!!!! עד כמה בני אדם יכולים לבקש אותי?אני יודעת זו אני דניאלה מפורסמת עניינים קשרים בלאגנים...אבך כמה אפשר..אני עוד אחשוב שיש לי כוונות אחרות..והוא עוד כחול... AND WAKE UP SUN FRANSISCO!!!!!! או יותר נכון... FORUM VOXS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p1nky

New member
חמודה

אם בא לך לקפוץ לבקר אין לי בעיה, כבר סבא לא כזאת רחוקה... טוב לפחות לא כמו לונדון.

miss america

New member
אהמ אהמ...

אני בכרחובות, זה במרכז! את סתם תקועה בצפון תודה רבה ואני אולי יוצאת לטייסטי היום (יעל- אם את קוראת בואי נתלהב שיש לך חיוך ואת מתלהבבבבבבבבבת עכשיו!! היא הכריחה אותי לקחת אותה לשם פעם..פאדיחות..חח, סתם בובה) ואת לא אז בעעעעעעעעע לך!!

Dani Ryan

New member
ח-ה לך!!!

טייסטי שמייסטי קייסטי!!לא מענייייייייייין!

miss america

New member
מלך לשם.. אל תדאגייייייייייי

פחחחחחחחחחחחחחח!! והטייסטי זה המקום שכולם שם!

miss america

New member
להגיד לך את האמת???????

אף פעם לא ישבתי שם!!! תמיד אני מסתובבת שם ויושבת בפלדיום.. שם טעים! המלצר כבר מכיר אותי ואת כרמי.. חח הוא נעלב פעם אחת שבגדנו בו, כי היה מצלר חתייייייך אז הזמנו אצלו.. חחח אבל כולם יושבים בטייסטי טוסט אז אני מניחה שטעים שם

miss america

New member
לא לא לא... זה לא הולך ככה....

יורדים לעיר.. (יותר נכון להרצל.. שזה בעצם העיר) מסתובבים, יורדים בהרצל ועולים בהרצל.. כל הרחוב עושים מלא פעמים, עד שכולם כבר מכירים אותך.. חח ואז כבר את מתעייפת, ואז יושבים בפלדיום או בטייסטי, אנחנו נסתובב איפה שנרצה ואיפה שיהיו אנשים.. כמו שאני עושה..... ואזזזזזזזזזזזז ממשיכים להסתובב, ובערך ב1-2 חוזרים הביתה..
ואז את חייבת להיכנס למיטה כבר כי את לא יכולה יותר לזוז..

למעלה