סיכום : DUDI & JOUEL LIVE SHOW MEXICO

TAL BAR ZOHAR

New member
סיכום : DUDI & JOUEL LIVE SHOW MEXICO../images/Emo24.gif

לכל חברי הפורום של הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL אחד ואחד ממכם יכול לטפוח בחוזקה על השכם !!! חזרנו בשעה 3:00 לפנות בוקר (ג'ט ל' מטורף) לאחר מספר שעות של התאוששות נכנסתי לפורום והאמת שלא תכננתי לכתוב את האשכול כעת !! אבל הרגשתי צורך ולרגע חשבתי לעצמי שזה ממש לא פייר לשמור את הכל אצלי בבטן !! בנוסף ראיתי את אשכול ההופעה שפתחתם ועוררתם בי רגש עצום ,האשכול שנפתח כאן גרם לי לגאווה עצומה ואות להוקרת תודה לאחד ואחת ממכם חזרה על העבודה הכלכך קשה של הצמד האלוהי הזה!!! חברים,קשה לתאר במילם ושמתי לב שכבר העלו סירטונים וראיתם את הגודל העצום של הערצה ואהבה והערכה אמיתית ליוצרי מוזיקת מועדונים !! אין ספק שאחרי טורקיה ,קפריסין,מקסיכו ואוטוטו ברזיל מחזק את מספר המעריצים הענק שקיים בארץ ונאמן לצמד שעשה כלכך הרבה כבוד לשגרירות ותעשיית הקלאב,!! דודי וג'ואל היו במיטבם,ההופעה הייתה עצומה,למעלה מ 3,000 קלאברים מרחבי אמריקה שהצטופפו למועדון ה"אנג'לס " במקסיכו כרטיסים שנקנו מראש ממאיימי,לוס אנג'לס,מקסיקו סיטי (שהמרחק לעיר גוואדלחרא קרובה ל 6 שעות אנשים ממרחקים לכבוד הרכב הקלאב,בשאגות וחיבוק ענקי ואוהב!! וואאווו....אני כלכך רחוק מלספק לכם את מה שקרה שם !! אבל אני כלכך קרוב לספר לכם על פריצת דרך ענקית להרכב הקלאב המוביל בישראל !!! פרטים כ-ל-כ-ך---ב-ק-ר-ו-ב-!!!!! אוהב נשיקות טל בר-זוהר !!!

TAL BAR ZOHAR

New member
JOUEL PRIVET PICS../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מההופעה במקסיכו דיוות המועדונים ג'ואל !!

TAL BAR ZOHAR

New member
מכסיקו כ-ב-ו-ד-!!../images/Emo222.gif../images/Emo222.gif../images/Emo222.gif

שימו לב !! זהו רק חלק מהמעריצים מעשרות שעשו הדפסים וחריטות של השמות של דודי וג'ואל !! גאווה שאי אפשר לת-א-ר-!! ע-צ-ו-ם-!! שלא נדבר על דגלי ישראל שהתרוצצו להם במועדון פשוט כבוד ענקי !!

אין דברים כאלה.!!!!!!!!

ההופעה נראית הורססססססססתתתתתתת גו'לה נראית שם סווףףף הדרך !!!! ודודייייייי אככככככככככככככככככככככככככ דודיייייייייייייייייייייייייייי אהבהת חיייייייייייייייייייייייייייייייייייי אתה מ-ל-ךךךךךךךךךך!!!!!!! : ))))))))))

גרוזיה

New member
איןןן לי מיליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אמרתי ואני יאמר שוב ושובבבבב!!!!!!!! ממה הכל התחיל ולאן זה הגיע !!! המשפט הזה מוכיח את עצמו כל פעם מחדש!! דודי וג'ואל אין עליכםםםם וכל השאר כלכך שטויות !!!! אוהבת אותכם המונותתתתתתתתת המונותתתתת חולה על המוזיקה שלכם שחודרתתת לי לוורידיייםםםם !!! אמונה משפט המפתח להצלחה שלכם וכאלה אתם !!! ההתמדה הביאה אתכם רחוק !! מאמינה בכם ומחכה לאלבום החדששששששששש מחכה לראות אתכם בטי אל וייי מפ333יייציייםםםםםםם חולללללהההההההה חווולללההההה מיטלוששששששששששששש

גרוזיה

New member
DUDI SHARON LIVE MEXICO

איזה בלאגןןןן הולךךך שםםםםםםם פשוטטט קוברררררר !!!!!

אור enjoy

New member
ואווו איזה מדהימיםם פשוטט הופעה סוףףף

אהבתי ת'תמונה של ג'ואלי שהיא מחייכת:)

DORAMOR10

New member
שמח שחזרתם ../images/Emo140.gif

איזה התרגשותתת כל הכבוד לכםםם אתם מלכיםםםםם=] איזה כיףףףף

שמחהה שכולםם פה =] היה שקט מידי

הצמדד הכי מושלם בעולם 5 5 5 דודי & ג'ואל אני אוהבת אותכםם!

פשוט יש להם את זה../images/Emo70.gif

רואים לפי שפת הגוף מהסירטונים והתמונות שהם נתנו את הנשמה שלהם אין לי ספק שהם נתנו את ההופעה הטובה ביותר !!! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

oshrikii3

New member
הורסים מתמיד... ../images/Emo47.gif

אין עלייהם בעוולםםםםםם!! כ''כ כיף לראות אותם מצליחים... אוהבת הכי שאפשר 33>

ELIRAN ZOAR

New member
אאווווווץ'' זה כואב מרוב שזה יפההה..3> 3> 3>

וואי איזה תמונות.. איך ג'ואל נראית מדהים נשמעה מדהים.. הלהיטה את כולם. פיצצה נתנה להם בראאאאסייה ודודייייייייי איך אני אוהב תתנועות שלו מתי שהוא מנגןןןןןןן חבל על הזמןןןןןןןןן המוזיקה בת בת בת בת בת בת זונההההה טל אחחחחחחחחחחחח איזה אשכולללל כיף לקרוא ולהתעדכן על המהממים האלוווווו :) המון אושר , בריאות , הצלחה בכל דבר בחיים, בלי עין הרע 5-5-5 בשבילי תמיד ההרכב מס' 1 נתתם לי אותה בסופ"ש חבל על הזמן יאוו האלבום הולך להיות הדבר הכי חם של החורף.... הולך לעשות לנו קצר במוח שלא מהעולם הזההההההה אני אוהב את דודינקה וג'ולייטה וממש אין לי איך לתאר את זה במילים.... מאוהב 3> סופשבוע מקפיץ לכולם !!! תמונה הורסת של הצמד.. אבל קצת מטושטשת.. נומה לעשות זה מה יש :)

jakovstyle120

New member
בתור אחד שחווה איתם את היום שלפני הטיסה..

חברה, לראשונה נתקלתי ברמת התרגשות כה גדולה אצל ההפקה המדהימה של דודי שרון וג'ואל . התרגשות שפשוט ל--א ה--י--ת---ה, האנרגיות שהיו במהלך כל הערב , ההופעה והאנרגיות גם שניתנו בירושלים בקמפוס.. נתנו לי את התחושה של מה הולך לקרות במקסיקו ..קשה לי לתאר במילים מה בדיוק הרגשתי אחרי הצפייה בסרטונים והעידכון אשכול.. דמעות בעיניים..פשוט נחנקתי מרוב התרגשות , וגאווה שלא הרגשתי בחיים בנוגע לצמד המדהים הזה.. אני בטוח שזה רק תחילתה של דרך חדשה ועוד פתיחת מעגל עם כל הפתיחות והסגירות המעגלים שהיו עד היום .. מגיע להם כל הטוב שבעולם!! אוהב המון..פשוט בלי סוף ..טל ניר ג'וזה ג'ולה והרקדנים..אין עליכם ! ++++++++++++++++++++++ יחד עם כל השמחה והתתרגשות , רציתי לאחל המון מזל טוב לחן הרקדן , עד 120, הצלחה, בריאות, עושר, אושר והמון אהבה
++++++++++++++++++++++ יום טוב וסופ"ש מדהים ..יעקב .

למעלה