סיכום

סיכום../images/Emo29.gif

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
קניית השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?
השאלה המתחלפת-על איזה כלי נגינה את מנגנת?

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

איך עבר עליי השבוע?היו קטעים טובים והיו פחות סרט השבוע? ספר השבוע?ספר היסטוריה?
שיר השבוע?אלפי זוגות עיניים-סינרגיה תוכנית\סדרת השבוע?האח הגדול כמובן קניית השבוע?יש לי כ"כ הרבה דברים לקנות אבל אין לי זמן
ציטוט \ פתגם השבוע?עדיף להיות כבד מלהיות כבד קצוץ
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?אמ אין משהו כזה עצבון \ ביאוס השבוע?שאני חולה עם חום וכאלה:/ ומבחן בהיסטוריה שהלימודים אליו היו מתישים אבל דווקא הלך סבבה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?מחמאות ביום הורים והתקרבות לאנשים.. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?אמא כפרה עליה תמונת השבוע? השאלה המתחלפת-על איזה כלי נגינה את מנגנת?פסנתר והיו תקופות שניגנתי על גיטרה חלילית וכו'

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתודה

תאמינו או לא אני עדיין לא מרגישה טוב ונוספה לי שעורה גם לעסק חח

NoFaR815

New member
לאחר שנים שלא סיכמתי...

איך עבר עליי השבוע? מתמטיקה מתמטיקה מתמטיקה סרט השבוע? ממ הקרנת בכורה של דאוס?
ספר השבוע? הבת האובדת שיר השבוע? הדג נחש- מספרים. תוכנית\סדרת השבוע? עקרות בית נואשות קניית השבוע? -------- ציטוט \ פתגם השבוע? ----- דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ידיד שלי זכה לראות את הקרנת הבכורה של דאוס והוא לקח אותי איתו
הצטלמתי עםעדי היממבלוי
אבל החלק הכי כיך היה שהביאו לנו פורקפורן ושתיה מתנה((:) עצבון \ ביאוס השבוע? המבחן החופר הזה במתמטיקה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? הלך לי טוב במבחן
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? חברה? תמונת השבוע? מהיר השאלה המתחלפת-על איזה כלי נגינה את מנגנת? מהמצחיקים--> על העצבים! חחח סתם.. ממ חליל מכיתה ג'?..

NoFaR815

New member
אם היית קוראת הכל היית מבינה ../images/Emo6.gif

הייתי בהקרנת בכורה לסדרה.. וההקרנה היא בקולנוע! אז זה נחשב סרט לא?

adii1201

New member
עונה../images/Emo13.gif

איך עבר עליי השבוע?אמממ בסדר
סרט השבוע?wall e הוא כזה סרט חמוד
ספר השבוע?
שיר השבוע?so what של פינק
תוכנית\סדרת השבוע?האנטומיההההההה
איזה פרק היה
קניית השבוע?הפילינג בריח חלב תות מללין
ציטוט \ פתגם השבוע? Felicity (to Doug): You're an asshole and you're illiterate!!! וגם: Eva: it was intense.. I was having sex one day crying the next having sex the next... Felicity: yes, because sex-crying they are so far apart... *ממשיכים עוד קצת* Eva: on the last day on shooting I had 65 pages.. by the end of the day I didn't know what I was saying.. Marcia: "kiss me waaaaa" (waaaaa כאילו בוכה
)
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?עשיתי בדיקת ראיה ואני סופסוף יודעת למה אני לא רואה טוב למרות שהמספר שלי לא השתנה|יאיישלמסן|
עצבון \ ביאוס השבוע?סתם כל מיני קטעים עם אנשים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?שאני סופסוף אוכל לראות נורמלי|יאיי|
אייקון \ סמיילי השבוע?|יאיישלמסן|
איש השבוע?אמא
תמונת השבוע?|ריר|
השאלה המתחלפת-על איזה כלי נגינה את מנגנת?אני לא מנגנת
אבל רוצה לנגן בגיטרה
ויפה שהחלטת שבפורום הזה יש רק בנות

למעלה