סיכומון

GunSucker

New member
סיכומון

פעם שניה בביאליק שמסתמן כמקום המועדף בעיר לשלישיה האקוסטית. חלל טוב, סאונד טוב וקהל חם. רשימת השירים בסט היתה פחות או יותר סטנדרטית עם יוצא דופן אחד- BMO שנדמה לי שלא נוגן בהופעות אקוסטיות עד אתמול. מה שהיה יוצא דופן היה העקשנות של הקהל בבקשת ההדרנים, מה שהפך את ההופעה לאולי הארוכה ביותר עד היום עם הדרן ראשון שהתחיל עם "קנדה" של הפה והטלפיים שלא נוגן, בעצם, מאז שהוקלט ב95' והוקדש למפעל הביצים שנוסעים ל..אהמ.. קנדה בסוף החודש, סודו של היקום ו"כן". ירידה מהבמה וחזרה עם חידוש נוסף: בקשות מהקהל. הקריאות הניבו את באה לקראתך (שגם לא בוצע בפורמט הזה עידן ועידנים) עם דפנה שהצטרפה בהרמוניות, חרוסלמה (עם דפנה) ו"שיר סיום" שחשבתי שבאמת יסגור את הערב. אחרי עוד סבב קריאות, מחיאות ומחאות , הדרן אחרון עם "כשאני חושב על שיר..". היה אדיר. היה מהנה ומעניין לשמוע תגובות, הערות ומילים טובות של כמה מהנוכחים בהופעה מיד אחר כך. איחולים ענקיים לגל המאורס, מזל טוב לדנה בקר, ותודות לכל מי שהגיע, לנועה שעכשיו תל אביבית ולנועה השניה שעודדה אותי בחן רב להיות יצור ימי טורף כלשהו, אני צריך לישון על זה. רוני הסאונדמן היה מצויין כרגיל ותודה אחרונה גדולה לצוות תווית שמביאים אותי לבמות השונות (לפחות שבע הופעות בחודש הקרוב). בשבוע הבא, ביום רביעי בערב, הופעונת חשמלית חינמית בנמל ת"א.

L i l o s h

New member
"קנדה" ו"שיר סיום" ...../images/Emo99.gif

בקשות מהקהל - חזק ביותר!!! מקווה שזה לא חד פעמי! נתראה בנמל ת"א!!!

הדר ג

New member
איזה כיף לקרוא

תמיד מעניין אותי לדעת איך היתה ההופעה בשביל לאמן שמופיע.. אם ההופעה הזו היתה לו מיוחדת, אם מה שהוא הרגיש על הבמה חופף את מה שהורגש בקהל, או לפחות אצלי, אם הוא אוהב בכלל שצועקים לו שירים וכו'... ונדיר באמת לקרוא את זה. אז תודה והמשך לכתוב! לא יכולתי להגיע להופעה הזו, אבל אהיה בנמל. זו תהיה הופעה חשמלית, כן? ספי, שלז, כל הבלאגן, כן? ובכלל טוב לשמוע שגל נזק מאורס לדנה בקר, שיהיה לו במזל טוב

Nushi1980

New member
כן לסמים כן לשלום וכן לרמאוירון

יצאתי לי מהבועה הירושלמית שלי לעיר הגדולה, לנשום פיח אוטובוסים, ואורבניות הגעתי לקפה ביאליק כדי לשמוע את אחד האמנים האהובים אלי בשנתיים האחרונות - רם אוריון, כמו שכבר כתבתי עליו רבות, הבן אדם מוכשר והוכיח זאת בעברו המוזיקלי. ונחזור לחום והלחות שעטפו אותי, לקחתי קו 18 על אלנבי ואמרתי לעצמי, הפעם אני אמצע את הדרך, מה שכמובן לא קרה כי המשכתי ללכת על הצד הלא נכון של הכביש. בסוף הגעתי לביאליק שאני לא כל כך אוהבת לראות הופעה במקום כזה, אחרי שבאים מחממה כמו הסינדרום הירושלמי, או מתרגלים לעמוד בלבונטין, ביאיליק איך לומר לא הכי התאים לי הופעתית. ואחרי שהבקס לידי וגם הנובלס, ואחרי שפגשתי אנשים לא צפויים (הייתי בטוחה שכולם בארליך). רם , דפנה ותמר היו באמצע הבלאנאס למרות שכבר היה איזה עשר וחצי, בסופו של דבר התחילה ההופעה, לומר את האמת אני לא זוכרת את הסטליסט המדויק, אני יכולה להגיד שהיו שם השירים הבאים, מוות , כן לסמים, BMO (שהגיע בשלב מאוד מוקדם של ההופעה להפתעתי ), תאמיני של דפנה דינן שהצטרפה כמובן וביחד הם עשו את קר, מוות וגרסא מדהימה לאינסוף(עם תמר זיו שהסקסופון הוסיף מאוד לעיבוד). עוד היו , קרוע, היא האישה,כן, גיבור גיטרה, שני שירים של דפנה שנקראים – אין לנצח ותודה רבה (עלו דבר??) ,ושיר סיום המופתי של הפה והטלפיים. כל מה שאני זוכרת זה איך רם מלטף את הגיטרה ומוציא ממנה צלילים מדהים שק גורמים לי לחשוב אווווך אני רוצה לנגן ככה. רם עלה לשלושה הדרנים , שנים מהם לא צפויים לא לנו ולא לרם, הוא אפילו שאל אם יש בקשות ומילא רק אחת מהן עם דפנה (באה לקראתך), בהדרן הראשון רם הפתיע ועשה את קנדה של הפה, בכלל היה מפתיע השירים שנעשו שם. רם עושה לי קסם, שהוא עולה לבמה הוא מצליח להביא איתו את הצניעות והביישנות שכל כך קונה אותי, ועדיין מביא אותה ברוק אנד רול אמיתי בלי פוזות, הבחור הזה פשוט קונה אותי כל פעם מחדש, הספק ליטוף, ספק הצלפה בגיטרה שגיבור הגיטרה הזה מביא יכול להמיס לי את הלב ולחבר אותו בחתיכות קטנות של מסקינטיפ מתקופת מלחמת המפרץ. אימרו כן לרם וכן לשלום.

למעלה