סיכומופגש...

סיכומופגש...

למי שלא יודע היה היום מפגש של ציקי לאבין וכמעט כל הפורום שם...ויותר מידי מהפורום היו היום הכרזתי על מפגש שייגעצ..אז היה מגניב יש פה הרבה סטלנים אהמ מיכל אהמ...חזי הוא קינג
ויאללה כתובו סיכומים

Hezi The One

New member
חזי בהחלט קינגP:

אמ,טוב אני אעתיק את הסיכום שכתבתי בקומונה של ציקי בתכלס לא הייתי אמור לבוא וזה,אבל שתי ידידות העירו אותי והחליטו שהולכים לעזריאלי,אז אמרת שאוקי כי יש מפגש ציקי! הלכתי לעזריאלי ומי היו שם? היהודים@#%#@% כל הלהקה,חוץ ממיטלמן והתחלתי לקפץ כמו טיפש עם טלפונים לכל העולם. ואז ראיתי את בר וקרן וטובי ומוניקה,ונשארתי עם טובי ומוניקה וידידות שלי. ואח"כ סתם ישבנו ובן שבא חטף קצת מכות. וסתם היה משעשע,ואז בערך ב-6 וחצי נראהלי ציקי בא@#%@#% וכולם בגג התנפלו עליו! ובר התעצבנה שהם לא קומונה#@#%@#%@# חע! אז המ,הלכנו לנו לשבת מחוץ לאמפי כי הוא היה סגור ומשום מה,לא קיפצנו מעל השערP: וסתם ישבנו שם,ואני לא הייתי שם הרבה כי נאלצתי ללכת ולחזור וללכת ולחזור,ולתת לבן מכות קצת. ומיכל חמודה#%#%#$%$#^$ וואלרי חמודה@#%@#%@#%#@% ודני גם קיבל קצת מכות#%#@%#@^#^#$ ו..ו...זהו23%#@%@# אגב,ציקי תפס ממני גבר ולחץ לי את היד כי הוא שמע משהו שאני לא אפרט פה:$

כבר אמרתי לך שאתה כפרע? ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

היה לי כייפ (:) ואמאבא לא לא חודשים.. :) אולי אני אעשה את זה עוד פעם ^_________^

GilG4

New member
חחח אני אגיד מה אמרת ברשותך

או לא ברשותך לא מעניין חח הוא אמר לציקי שעברי לידר סתם הומו או משהו כזה חחחח וציקי החזיק ממנו גבר חחחחחחחח ויפה שאתה עובד לפי שיטת דפוק וזרוק ;)

Hezi The One

New member
לא אמרתי את זה לציקי:O

אני לא אפרט מה אמרתי ואני מבקש גם ממי שהיה שם לא לפרט בכל מקרה,אני מאוד אוהב את עברי:O אף פעם לא אמרתי דבר כזה

dsol

New member
הנה תמונה שרואים בה את בנצי

שמו בקומונה של ציקי

חח רגע שאני אבין, הבנאדם רציתי הולך

עם סיר על הראש? והמעיל עור חשבתי שזה רק בשביל הקטע של מטאליסט והתוכנית עם הג'ינג'ית הכוסית ההיא

ס ט י י ק

New member
הוא בדיוק חזר מצילומים

אז הוא היה עם הבגדים האלה הוא לא באמת יוצא ככה מהבית ביומיום

invAsion

New member
היה כיף! ../images/Emo103.gif

היה ממש נחמד לראות את כולכם!
במיוחד את חזי הכופר המכוער שהולך להופעה של שייגעצ ולא לעשור :< צריך לעשות את זה לעיתים קרובות יותר..

keeeren

New member
../images/Emo6.gif...

חחחח... חמודה... גם במפגש דאגת להזכיר את זה... הרבה...!!!

invAsion

New member
יאללה, שתקו ../images/Emo103.gif

עוד יש על מה לעבוד
אבל תודה :>

למעלה