סיכומופגש...

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifנדבבבבבבבב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אנ'לא מאמינה שלא אמרתי לי שהיהודים יהיו שםםםםםםםםםםםםםם
אוףף, למה למה?!?!? אני כמעט התאבדתי והכל בגללך!!
אווווווווףףףףף
אוף.

K i f

New member
אני מרגיש שסתם נתקעתי שם ../images/Emo7.gif

באתי בשביל מיכלי, הדרי וטובי, אותן אני מכיר הכי טוב מכל מי שהיה בפורום, אבל לא! מיכלי וטובי התעלמו ממני
הדרי הייתה ממש נחמדה... אבל משומה היא כל הזמן נעלמה @_@... גררר! מעצבנים! וטובי דומה לאליה! כן! היא ממש אדם מדהים ביופיו! והדרי דומה לליאור אחת שהכרתי... ובר? היא דומה למישהי מהשכבה שלי(לשעבר) ולמישהי מהשכונה שלי@_@... והיא גם ממש אדם כיף לשיחות סתם ככה... והיא גם נמוכה! היא הצילה אותי בזכות זה=) ובן? הוא סתם שומע אינפקציה כל היום ונראה כמו שדרן רדיו עם מיקרופון ואוזניות... וגם הוא נמוך
מיכלי? היא קיבלה 3 סיכות פקצאתיות לגמרי, וגם מטבעות שוקולד @_@ וגם מצת, והיא רק דורשת כל הזמן, אבל לתת לי מתנת גיוס? לא! רק לא זה!
והייתה קרן התלוננה שדרכתי עליה, היא אמרה: "איש שאני לא מכירה, למה אתה דורך עלי?" או משהו כזהo_O דני חרמן, לאדע למה אני אומר את זה, הוא פשוט חרמן
היו עוד אנשים חביבים, מהקומונה של ציקי(שאגב, הוא ממש מראה שמכוערים יכולים להצליח... אפילו יותר מיובל...) והרכבת של 22:04?.... יש לי מזל יותר משכל, זו רכבת אחרונה שעוצרת ביישוב שלי, הקופות כבר נסגרו, והיה לי שטר ממש מקומט ועלוב של 20 ש"ח שהייתי אמור להעביר במכונה כי אין קופות, והיא קיבלה אותו! יאי! ואני רציתי צ'יפס, אבל השעה הייתה 22:04, ואני יורד, הרציף מלא, הרכבת הקודמת, של נתב"ג עדיין עמדה ברציף, ואז היא נסעה, ואני רציתי לעלות לקנות צ'יפס, פחדתי שהרכבת תבוא אז חיכיתי, והיה 22:07, היא לא באה עדיין, חיכיתי, ושוב, פחדתי לפספס... ובסוף היא באה ב-22:12... לא נורא@_@... בגלל שמהבוקר אני על הרגליים, וישנתי רק שעתיים, כל הגוף כאב לי, בעיקר הרגליים והתחת, פשוט לא הרגשתי את הרגליים, והתחת כאב לי כאילו ישבתי על מסמרים, והלכתי כמו פינגווין מהרכבת ביישוב שלי, עד הבית, במשך 40-50 דקות, מה שאני עושה בד"כ ב-20-30 דק'... וזהו, עכשיו אני פה @-@ אנשים חביבים אתם, רק חבל שציפיתי ליותר מזה... תמונות אעלה מחר, עייף נו... ליל"ט...

../images/Emo121.gifאממ

היה ממש כיף לראות את כולם <גם את אלו שהכרתי רק היום
> וקצת באסה שפיספסתי את "היהודים", אבל לא נורא. כפיר-אתה לא בן 18
בן-באמת נראת כמו שדרן רדיו/תקליטן/או משו כזה עם האוזניות.. מיכל-את שרוטה לגמרי. ותפסיקי לעשן <ולאפר על אנשים!!> זה לא בריא דוד <למרות שהוא מהקומונה ולא מפה>-אתה דפוק.. וחבול פיזית <אל תשכח לשים ת'כרית בין הרגליים כשאתה הולך לישון
> כל השאר-היה כיף לראות אותכם
**נ.ב.** ציקי לאבין היה בנוער העובד והלומד, יצא לקורס מד"צים, היה חניך בעמק-חפר, ואמר שהבנות בחוף-כרמל ממש כוסיות

Sheygets16

New member
על מה תודה?

לא זכור לי שהחמאתי. וברור.. גם אני מפסיקה, בין סיגריה לסיגריה.

keeeren

New member
מעתיקה מציקי!!../images/Emo8.gif

קמתי באיזה 11 ונסעתי לבד (
) לעזריאלי לפגוש את בר.. מזל שהיה לה עם מי להיות כי איחרתי באיזה חצי שעה.. חחחח...
פגשתי את בר ואת טובי נראה לי ומוניקה..ואז את בר הבן..ואחר כך כבר את כולם.. לאט לאט הם זרמו להם... המושלמים הציקו.. מאוד.. ואני שונאת אותם!!! ציקי בא ככה ב18:00 ואחרי שעדר שלם התנפל עליו הלכנו לשבת באיזה מקום.. אני ישבתי ליד ציקי על זה איזה ספסל כזה וכולם ישבו על הריצפה מסביבנו.. חחחח כבוד לי... זה היה ממש נחמד.. הייתי הסייד קיק שלו..=) בר הספיקה לשפוך על עצמה קולה על ג'ינס מאוד מאוד יקר!! וציקי סיפר כל מיני מעשיות והצחיק אותנו..הוא פשוט קרוע..!!!
חוץ מזה עוד דבר חשוב הוא שאני ובר הלכנו לדבר עם קימל בדיקיס (הבסיסט של זבל) והוא כזה חמוד...
וכשאני ובר נפתח לזבל קומונע אני רוצה לראות את כולכם שם ברור?
זהוווו... הכרתי הרבה אנשים נחמדים.. כולם היו ממש ממש חמודים.. ומאוד נהניתי!!!

היה טוב לראות אתכם ../images/Emo24.gif

התגעגעתי המון המון המון
מצטערת שלא זכרתי חלק מכם, ולא הכרתי חלק, הייתי הפוכה.. אחרי כמה ימים בלי לישון ורק צבא על הראש
אני אוהבת אתכם המון ילדים שלי
נתראה שוב בקרוב אני מקווה

ס ט י י ק

New member
סיכומפגש../images/Emo6.gif

חוח אין לי הרבה מה להגיד חוצמזה שהיה לי ממש כיף היה נחמד לראות את כולכם
וזהו

למעלה