סיכומו של יום

מוחמד5

New member
סיכומו של יום

סדר ,כבוד,שפה נאותה,סבלנות,זלזול,התגרות... עד עכשיו ניהלתם דיונים זרקתם לחלל המון מידע והרבה תגובות. ברצוני להזכיר למעוניינים להמשך ולנהל דיונים בפורום,לאלה שרוצים להביע דיעה וקבל תגובה . @ לא לפתוח שרשורים על שמאל ועל ימין . @ שימוש בשפה לא הומלת,קללות,התקפות אישיות,זלזול ולעג לגולש אחר... יוביל לטיפול הולם. @ השמצות ,והצפת הפורום במילים פוגעות .. יטופלו כראוי @ מטרת הפורום לא נועדה בכדי להכפיש או להמעיט מערכו של הזולת,מי שלא ינהג בכבוד לא יקבל כבוד בחזרה. @ הדיונים והויכוחים יתנהלו כיאה לאנשים נאורים ותרבותיים. מי שלא נאור ולא תרבותי מקומו לא כאן. @כל הודעה המנוגדת לתקנון הפורומים תזכה לטיפול הולם. @ המשך גלישה נעימה בפורום. מוחמד.

webguy

New member
אתה עוד "חייב לי תשובה " ..../images/Emo8.gif

למי הנאמנות המוחלטת שלך נתונה ... למדינת ישראל או לערבים .בני דתך ...? ראה מקרה פולארד ...!!

מוחמד!

אתה עושה רושם של מישהו שמדבר בכדי למלות את המשבצת של הדיבור אין לך משהו אמיתי לומר, חוץ מהנחיות למבנה נאות של דיון והחרזות מעורפלות על סובלנות וכבוד, שאפשר לדחוף אתה יודע לאן.

ההתיחסות שלך לעובדה שהפורום שלך

הפך לבמה להפצרות גזעניות ואנטישימיות מעוררת תחושות עלבון וזילזול.

Nitay112

New member
באמת שההערות הללו לא מוסיפות

הן לא מוסיפות לא לך ולא לעם שאת מייצג!

חחחחחחחחחח

מה הוא כבר אמר הוא דווקא נחמד אתכם, והאיי אנחנו הערבים אם אתם לא יודעים אנחנו גם שמיים אז ההגדרה אנטישמיים פשוט לא עובדת פה, כאילו זה מזרח תיכון לא אירופה, ח'ברה קצת השכלה לא תזיק.

Nitay112

New member
אנטישמיות זה מזמן לא הגדרה לשנאת הגזע השמי

נכון שבמקור זה ככה. אבל עם הזמן ההגדרה נהפכה לשנאת יהודים, ולא הגזה השמי.

עזוב מלהתפס למילה

הבנת שהוא התכוון לגזענות כנגד יהודים , שבישראל כבר השתרש המושג אנטישמייות ככזה למרות שהפירוש המדויק שונה...

איזה עם אני מייצג?

אני לא מייצג שום עם. אני לא שייך לעמים ולדתות אני אזרח ישראל ונהנה מהתנאים והזכויות שהמדינה הזאת מספקת בתמורה למסים שאני משלם!!!

למעלה