סיכומיפגש

handlessman

New member
היה אחלה מפגש...

DVD, גיטרה, אוכל, והכי חשוב הפורום... (אם אפשר לקרוא לנוכחות הזאת פורום, אבל עדיין..
) היום דבר ראשון שעשיתי כשחזרתי הביתה היה לקחת אוטובוס למוזיקה נטו לקחת את ה-DVD, ועכשיו אני בדיוק באמצע שלו (משתדל לצפות באופן יותר מעמיק מאתמול..
), והגעתי ממש דקה לפני שסגרו שם. תודה רבה לגיל ועופרה על האירוח, על האיסוף, על הכל... נתראה באיזה בחונטוס / ההשקה הבאה???

ghahamov

New member
אכן היה מפגש חביב מאוד

העונג שלי ושל עפרה היה לארח את מי שהגיע אתמול. אני מודה שקיוויתי שיגיעו יותר אנשים ויהיה קצת יותר רעש אבל היה מאוד נחמד. קיוויתי שגם דייויד עצמו יגיע (אם כי ידעתי שהסיכוי לכך קלוש). כיף לפגוש אנשים שלא ראית הרבה זמן. הייתה חברה מאוד נחמדה ואפילו הסתיים די מאוחר (כבר הייתי ממש עייף). אני מקווה שניפגש שוב לפי הדיסק הבא של דייויד :)

glitter8

New member
עד שyula תתעורר..הסיכום שלי

איחור אופנתי של שעה, אבל בסוף היגעתי..<ועם המגיעים בזמן, הסליחה>
חשבתי שאני אמצא אתכם כבר בעיצומה של הזריחה,
אבל הופתעתי לראות שחיכיתם לי ובינתיים העברתם את הזמן עם הדי וי די של broza 5 ראשית-תודה לניק,
ובטטה
על האירוח,
וגם לגיל על הפוקצ'ה ועפרה על כל השאר, (בחיים לא חשבתי שתהיה לי כזו שיחה מגניבה על
דוקא בחדר ה
אמבטיה, אבל עם עפרה הכל אפשרי
ולעצם העניין-ישבנו וראינו את ההופעה מההתחלה ועד הסוף, כולל הרצה אחורה לקטעים שרואים אותנו,ולא ויתרו על אף פורומיסט
שתינו יין נהדר ואכלנו עד שהתפוצצנו, ועמרי לא ויתר לדיויד וליווה אותו בגיטרה. ניק
אימץ בינתיים את התיק של הגיטרה בתור מקום טוב לישון עליו קצת, ויעל עידכנה אותי ברכילות שרצה בשאר הפורומים המשותפים לנו, ודיויד הנעים לנו את הזמן עם חבריו האמריקאים והמיומניסטים. היה לי ממש ממש כיף, מי שלא בא ממש הפסיד, ושוב תודה לגיל ועפרה, שכבר נכנסו לעיניינים ואירחו אותנו בכיף

YulaShpil

New member
אכן היה נחמד

ולמרות שחזרתי מאוחר מאוד הביתה, טוב לראות את כולם, וכמו שענבל אמרה: מי שלא הגיע - פשוט הפסד שלו (זה לא שלא היה מקום לכולם...) ה-DVD מקסים, ומעורר זכרונות מצדה (אפילו שלא הייתי בהופעה הספציפית הזו) עדיין חוככת בדעתי אם לרכוש את ה-DVD או את הדיסק... נראה לי שה-DVD ינצח בסוף, כי זו באמת היתה הופעה מיוחדת (ובעיקר כי אני רוצה לראות את ה"מאחורי הקלעים" שבסוף לא ראינו). תודה לעפרה וגיל על האירוח הנעים והטעים, לחתולים
ניק-ניק ובטטה שאפשרו את האירוח (כאילו, מי נראה לכם הבעלים האמיתיים של הבית?!?), לענבל על הפרשנות, ההסברים וסתם רכילויות, ולעמריקי (שלא תחשוב שלא שמתי לב ששוב שינית את השם במסנג'ר!) על המוסיקה ב-live והעצות (מנסה למצוא מורה קרוב) - ובהצלחה במיונים לצבא ורונן
- אם כל כך קשה להגיע, אולי תארח אצלך בפעם הבאה?

למעלה