היה כיף. D=
אבל ממש לא מאורגן/מאוד מפוצל. ;~; הגעתי בול באחד, שזה שעה וחצי לאחר שהמפגש התחיל, ואנשים ישבו להם על מן-מושבים-כאלה בקומה האחרונה. לא הבנתי מה היה רע בלשבת במעגל/משהו אחר על הגג. O: אחר כך..בלי ששמנו לב, אנשים פשוט נעלמו. כל אחד הלך לכיוון אחר, בלי להגיד משהו מראש, ופשוט ישבנו שמה שעה שעתיים, עד שהתייאשנו. הלכנו לנו לאוטקו..כי היינו בטוחים שלשם כולם הלכו...[והיה כל כך חםםםםםם ;O;..אבל היה כיף בסנטר D:] אני ושישע גילינו שהמוכר באוטקו בעצם נינטנדו פאנבוי עצום, ושהוא כתב ביקורות של אתר מאוד מפורום...[וגם שהוא מקבל את כל המשחקים שלו בחינם >; ]. ואז קנינו לרוני [כפרע עליה XD; ] מתנה ליומולדת בעוד יומים...[בעוד יומיים, כן?]. מנגה של טריגאן! D= [יאייי] וקניתי לעצמי דט' נוט 4..[לא היה חמש :\ ] ואז כולם חזרו לעזריאלי כדי לקחת רכבת.. ואני כבר חזרתי מהסנטר הביתה. [רק שבזמן שליוויתי את מרינה לתחנה שלה..פספסתי את הקו שלי ^חדש-ארוך-ריק^, ועליתי על אחד מפוצץ |: ] אבל הבעיה היחידשה שהייתה...זה כל הסיפור שאנשים פשוט נעלמו. לא רק שלא הספקתי להכיר אנשים, או רק לדעת מי זה כל אחד ומה הניק שלו..גם התפצלנו למי יודע כמה קבוצות...וזה היה מה שהפך את המפגש לקצת מבאס. |: לא הבנתי מה הייתה הבעיה להיכנס לגג, לשבתם במעגל בצל..ולדבר!... [וגם להציג אחד את השני] ואם אנשים בסופו של דבר לא באמת הלכו להם...אלא כמה הלכו לאכול וכמה הלכו לשם, כדי לחזור אח"כ לקבוצה הגדולה... הם לא יכלו להגיד? X: היינו פשוט באים איתם וזה היה יותר נחמד...להיסחב לנו בקניון.. אבל לפחות הכרתי את רוני, וראיתי סופסוף את מרינה. שישי המניאק החליט לבוא. |: ופגשתי גם ילדה בשם שיר עם עיניים מפחידות משהו מוות. 0.0 מישהי בשם פוקה ומישהי שנגסה באנשים כל הזמן..והסתובבה עם איזה ערס. והיו גם אנשים שרק היכרתי לשניה, והייתי מעדיף להכיר אותם קצת יותר...כמו קורל! או איך שהיא מעדיפה לקרוא לעצמה: קורל עם התות. 3: