סיכומפגש רביעי[?]!

Sakai Shana

New member
סיכומפגש רביעי[?]!

זה הרביעי הרשמי, נכון? >> בלעט, לאיודעת.XD אתם שם במפגש ואני אצטרף אליכם בארבע וחצי. ובגלל שאני רוצה עוד טגלון אז אני פותחת את הסיכומפגש. או שסתם כיבאלי. P: ממ, כן, סיכומים, תמונות, ועיפרון שחור כי התרסק לי, לכאן!

Vivi Sparrow

New member
אחד המפגשים הכי יבשים אי-פעם!

גאד, היה זוועה. אבל נהניתי. [אפרתוש!!!11]

Serf SaN

New member
היה כיף. D=

אבל ממש לא מאורגן/מאוד מפוצל. ;~; הגעתי בול באחד, שזה שעה וחצי לאחר שהמפגש התחיל, ואנשים ישבו להם על מן-מושבים-כאלה בקומה האחרונה. לא הבנתי מה היה רע בלשבת במעגל/משהו אחר על הגג. O: אחר כך..בלי ששמנו לב, אנשים פשוט נעלמו. כל אחד הלך לכיוון אחר, בלי להגיד משהו מראש, ופשוט ישבנו שמה שעה שעתיים, עד שהתייאשנו. הלכנו לנו לאוטקו..כי היינו בטוחים שלשם כולם הלכו...[והיה כל כך חםםםםםם ;O;..אבל היה כיף בסנטר D:] אני ושישע גילינו שהמוכר באוטקו בעצם נינטנדו פאנבוי עצום, ושהוא כתב ביקורות של אתר מאוד מפורום...[וגם שהוא מקבל את כל המשחקים שלו בחינם >; ]. ואז קנינו לרוני [כפרע עליה XD; ] מתנה ליומולדת בעוד יומים...[בעוד יומיים, כן?]. מנגה של טריגאן! D= [יאייי] וקניתי לעצמי דט' נוט 4..[לא היה חמש :\ ] ואז כולם חזרו לעזריאלי כדי לקחת רכבת.. ואני כבר חזרתי מהסנטר הביתה. [רק שבזמן שליוויתי את מרינה לתחנה שלה..פספסתי את הקו שלי ^חדש-ארוך-ריק^, ועליתי על אחד מפוצץ |: ] אבל הבעיה היחידשה שהייתה...זה כל הסיפור שאנשים פשוט נעלמו. לא רק שלא הספקתי להכיר אנשים, או רק לדעת מי זה כל אחד ומה הניק שלו..גם התפצלנו למי יודע כמה קבוצות...וזה היה מה שהפך את המפגש לקצת מבאס. |: לא הבנתי מה הייתה הבעיה להיכנס לגג, לשבתם במעגל בצל..ולדבר!... [וגם להציג אחד את השני] ואם אנשים בסופו של דבר לא באמת הלכו להם...אלא כמה הלכו לאכול וכמה הלכו לשם, כדי לחזור אח"כ לקבוצה הגדולה... הם לא יכלו להגיד? X: היינו פשוט באים איתם וזה היה יותר נחמד...להיסחב לנו בקניון.. אבל לפחות הכרתי את רוני, וראיתי סופסוף את מרינה. שישי המניאק החליט לבוא. |: ופגשתי גם ילדה בשם שיר עם עיניים מפחידות משהו מוות. 0.0 מישהי בשם פוקה ומישהי שנגסה באנשים כל הזמן..והסתובבה עם איזה ערס. והיו גם אנשים שרק היכרתי לשניה, והייתי מעדיף להכיר אותם קצת יותר...כמו קורל! או איך שהיא מעדיפה לקרוא לעצמה: קורל עם התות. 3:

cRitiCaL KitTy

New member
נמנמנמ../images/Emo191.gif

תמונה בפלאפון, אנשים משחקים עם הפלאפון, אנשים רואים תמונה. אני בכלל בהיתי בטריגון... חוץ מזה, אפשר לחשוב שזו תמונת עירום מהתגובה הזוO.O

Shishi san

New member
הסיכום הלא סיכומי של שישעD:

היה חביב, פגשתי אנשים, זהו, הסוף^_^

Fay Wood

New member
היה יבש כמו תחת. ../images/Emo168.gif

ומשעמם. x.x אבל פגשתי אנשים וקניתי עניבה אז לא אכפת לי. ^___^ (סג הלכנו כולנו ביחד לקנות עניבה XD) לישוןן~~ ._.

rukia chan

New member
שקט את! לא היה יבש ומשעמם!

מה, לא שמחת לפגוש אותנו...? ~פרצוף נעלב~ סתם סתם! כפרעלייך 333> אני יודעת שכן. או לפחות, מקווה שכן ^^

cRitiCaL KitTy

New member
נימ../images/Emo191.gif

איפה יבש? איך יבש? סיכום: קמים שתי דקות לפני שעון מעורר שלא צלצל, רכבת-איש מטריד ומפחידO_O. עזריאלי: מחכים שעה בערך עד שאור טאיצ'ו הגיע^_^ ואז לקח בערך חמש דקות לאנשים אחרים להגיע... הומממ פגשתי ~המון~ אנשים ואני די בטוחה שהייתה לי לפחות שיחה של דקה עם כל אחד מהםXD, ציירו לי בישים ופרות אוכלות עשב במחברת מסנים\פיקים\מתמטיקה\ציורים של אנשים, קנו לי אלפונסו לפלאפון(3> מרינה) וטריגאן מקס ווליום 2(3> שישי וגיא) ליומולדת^_^ ואממ ניסו לשכנע אותי להיות טבעונית במשך איזה שעה(בשמש, קודח, לח, איכס.) ואת אפרת צמחונית, עוד שעהO.O איש מעצבן וחופר(מראה תמונות של חתולים מתים לאנשים תמימים). עוד פעם רכבת-בלי איש מטריד מפחיד. בית^_^ עייפות! לילה טוב^_^

cRitiCaL KitTy

New member
תמונות:../images/Emo191.gif

שישי בחושך כי אין לי תוכנה לעריכת תמונות כרגע בכלל

למעלה