סיכומפגש

סיכומפגש ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

דבר ראשון, במילה אחת- היה אדיר!!! היה כל כך כיף עם כולם
הייתה אווירה מעולה ואין ספק שהיה שווה להגיע- גם אם זה כל הדרך מירושלים
. אז לכל מי שרצה לבוא ולא הגיע בסוף (אין תירוצים במפגש הבא
)- הנה תיאור קצר ותמונות של המפגש, כדי שתרגישו כאילו הייתם שם... קבענו ב16:30 בטאוור רקורדס שבקִריון. אין לי מושג מי הגיע ראשון, אבל כשאני הגעתי בערך ב5, כבר היו שם גיתית, טלי, לסלי וג'ניפר. רק מה- התברר שהטאוור רקורדס הזה נמצא בקצה קצה הקניון, והוא ממש קטן, והכי גרוע- אין להם את קין. ולכן- החלטנו אחרי כמה דקות לעבור למקום יותר מרכזי. ברגע שהתרחקנו מהחנות, ראינו 2 בנים נכנסים אליה. ג'ניפר
מיד הלכה וביררה מי אלה והאם הם קשורים אלינו. ואכן, אלה היו אביב ובן דודו לישי. לאחר כמה דקות גם מוזס הגיע, וככה ישבנו במעגל באמצע הקריון. עשינו כל מיני סבבים, וגיתית
העבירה ביננו את כל המרצ'נדייס הקיניים הבלתי נגמרים שלה, וכולנו התחלנו לתכנן דרך להבריח אותם אלינו לתיק..... דיברנו, אכלנו, ואחר כך עברנו לבית של ג'ניפר ולסלי. שם דברנו על וראינו את UNDER PRESSURE ועל כל מיני סדרות טלויזיה למינהן. ולבסוף, עברנו לסלון וראינו את STRANGERS
- היה מעולה לראות את זה עם מעריצי קין- כולנו צחקנו מאותם קטעים, וירדנו על טום, אבל בעיקר על ריצ'רד
בערך בשעה 21:00, נפרדנו ורצנו לרכבת/ הביתה!!!!!! כל הכבוד לג'ניפר ולסלי על הרעיון ועל הארגון

tweety3

New member
מסכימה לגמרי!

היה לי ממש כיף ושמחתי לפגוש את כולם!! תודה רבה, כמובן, לג'ניפר ולסלי על האירוח והכל, היה מושלם! ועכשיו בהקשר למתנות שדיברנו... מה אתם אומרים באמת שנביא להם חולצה לכל אחד? אפשר לעצב איזה לוגו, משהו כמו: Keane - Under the Dead Sea.. או משהו אחר שיזכיר אותנו ולהדפיס על זה.

under thr dead sea ../images/Emo6.gif אדיר!

ובהמשך לעניין המתנות- למי שלא היה-גיתית וטלי הולכות להיות בהופעה של קין, והתכנית היא לחשוב על רעיון מקורי ומגניב למתנה, ולהעביר לקין את המתנה. הרעיון עם החולצות נראה לי מגניב לגמרי, אפשר גם לכתוב מאחורי כל חולצה -TOM, TIM, RICH ואולי אחד גם לאנדי...
... גיתית הציעה רעיון שנצרוב להם דיסק עם שירים ישראליים שמזכירים / בסגנון של קין. (כמו עברי לידר ב"לאונרדו")- אז האם יש לכם עוד רעיונות לשירים כאלה? ועלה עוד רעיון קטן ונחמד- להביא להם את החוטים האדומים הדקים האלה עם החמסות שמביאים מהכותל. זה די באופנה כל עניין הקבלה והחוטים האדומים, אז אפשר לצרף את זה למתנה. - ועכשיו- שבו וחשבו: איזו מתנה מגניבה אפשר לתת לקין???-

hagayx

New member
יאללה כבר איפה התמונות?

כבר מהבוקר אני מחכה! מי זאת טלי? והאם זה שגיתית וטלי הולכות להופעה זה אומר שגיתית את חוזרת ללונדון? אני גם אולי אלך להופעה, ראיתי שיש 2 הופעות בנובמבר בלונדון ואני מאמין שיהיה גם משהו בדצמבר

תודה תודה תודה לג'ניפר ולסלי!!!

כולכם מקסימים ואין לי אינטרנט להגיב יותר מזה, אבל אני מתה עליכם
חגי ווי מיסט יו
אשוב להגיב בפורום בהרחבה במהרה

H&F במקום הראוי לו!! ../images/Emo99.gif

וזה כל התמונות הראויות-פרסום שלי.... עוד מישהו צילם??

justin9

New member
/tapuzforum/images/emo6.gifהיי חי חי זה אצלנו

איזה מצחיק... תקוות ופחדים נמצא ראשון כי כשאנשים באים הביתה ורואים אותו זה יותר ברור להם שזה קין ככה שאין קשר בין המיקום לבין איכות הדיסק /tapuzforum/images/emo3.gif אתם יודעים כמה אני אוהבת את uTis /tapuzforum/images/emo8.gif אם הייתי יודעת שזה יונצח הייתי מארגנת לו מיקום המתאים לכבודו

טאוור רקורדס באמת נמצא בקצה הקניון../images/Emo3.gif

ויש בו רק DVD...:/ שמחה שנהנתם!! במפגש חנוכה מבטיחה לראות נוחכות!

lesli

New member
שרי../images/Emo99.gif

תודה רבה לך!!! ולכל שאר חברי הפורום שעשו מאמץ להגיע עד אלינו היה ממש ממש ממש כיףףףףף

למעלה