סיכומשבוע^-^|קרמבו|

MomijiSan

New member
סיכומשבוע^-^|קרמבו|

יאללה לענותD::: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים משבוע הבא: תמונה לבחירתכם: זה התינוק מהפרסומת של נורופן הוא כלכך חמוד~!

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifיאי ^^

דבר טוב שקרה השבוע: טיול שנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111~ דבר רע שקרה השבוע::כלום, השבוע הכי שולט שהיה לי אי פעם XD משהו מצחיק שקרה השבוע:כל הטיול שנתי P: משהו שאתם מצפים משבוע הבא: שיהיה מגניב? XD תמונה לבחירתכם:אינליכוח ;;

אני...

דבר טוב שקרה השבוע:הצלחתי לשבור שיא ליקרוא מאנגה ביום אחד דבר רע שקרה :זה דיי סיפור ארוך אבל...מצאנו גור חתולים בתוך רשת ביוב אז קראנו ללכוד חתולים שיוציא את החתול המסכן והוא לא בא (איזה מן לוכד חתולים זה ) משהו מצחיק שקרה השבועה:הרבה דברים אני פשוט לא זוכרת... משהו שאתם מצפים בשבוע הבא:שאני יצליח במיבחנים שבמאלכו

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואי!! מסכן!!../images/Emo10.gif

הוא מת??

מית צאן

New member
אני^-^../images/Emo119.gif

דבר טוב שקרה השבוע: שיחקתי עם שפר שעה ורבע טניס והיה כייף חייםD: וזכיתי (יחד עם עוד ילדים מהשכבה~) בתחרות בנושא "מארי קירי- נשים במדע" מקום שלישי וקיבלתי 150 ש"ח לחנות דיסקיםD: דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שיש לי מלא שיעורים ובוחן בצרפתית ביום ראשון-.- משהו מצחיק שקרה השבוע: היה לי טניס חד פעמי ב4 ובאתי ב5 כמו סתומהXD משהו שאתם מצפים משבוע הבא: שיעבור כבר המבן באנגלית><; תמונה לבחירתכם: תמונה ממש חמדמדה^-^

אוי נכון כשמסתכלים על הדמויות..

וואי זה ממש מזכיר גאאאאד אני סנילית>< ואם כבר נארוטו אז אני היחידה שרואה את הפרקים החדשים?! שהם גדולים וזה. שחכתי איך קוראים לזה דיייייייי סנילית אני><

מית צאן

New member
השיפודן?../images/Emo119.gif

ואת לא היחידה, לכי לפורום נארוטו ותראי כמה רואים אתזה (כולל אותי)

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifD:

דבר טוב שקרה השבוע: שופינג ^_^" דבר רע שקרה השבוע: חזרות למסיבת סיום זה מעצבןT_T אני מתרגשת *_* משהו מצחיק שקרה השבוע: לא משהו מיוחד:X משהו שאתם מצפים משבוע הבא: מתכונת במתמטיקה, מסיבת סיום ואולי אפילו תיאוריהXD תמונה לבחירתכם: http://www.deviantart.com/deviation/53674766/

NoAmItA ChAn

New member
טוב~

דבר טוב שקרה השבוע: המממ... דיי כלום~ בעצם הלכתי לבקר את חברה שלי בבית החולים והיה לי ממש נחמד. הבאתי לה סוכריה על מקל, בובה, בלונים, חוברת סודוקו וכרטיס ברכה. אני לא מותק? דבר רע שקרה השבוע: גלצ'אן, בן דוד שלי וחברה שלי חולים (חברה שלי בבית החולים), וגם בכיתי השבוע. משהו מצחיק שקרה השבוע: כלום לא עולה לי לראש. משהו שאתם מצפים משבוע הבא: לנסוע לאילת עם הורי ואחי הפעוט~ תמונה לבחירתכם: אין לי כוח~

דאאמ

דבר טוב שקרה השבוע: שומדבר. אה, גיליתי בפעם ה-100000000000+++ שאני סנילית ושאין דרך חזרהT-T דבר רע שקרה השבוע: הרבה>< משהו מצחיק שקרה השבוע: הכל זבלה משהו שאתם מצפים משבוע הבא: להיות האפי ולצאת מהדיכי הנוראי שתופס אותי כל השלוש שנים האחרונות. תמונה לבחירתכם: אני אצל אבא אין לי כאן תמונות.

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

דבר טוב שקרה השבוע: שומדבר מיוחד..אבל...אולי עוד יש סיכוי!! [אל תשאלו- כי אני לא אענה] דבר רע שקרה השבוע: כלומ ^__________^ משהו מצחיק שקרה השבוע: עבי חשב שאני בט' /m\ משהו שאתם מצפים משבוע הבא: תחרות רכיבה D= תמונה לבחירתכם: מיי לאב

shaoran li

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo175.gif

דבר טוב שקרה השבוע: יום העצמאות דבר רע שקרה השבוע: יום הזכרון משהו מצחיק שקרה השבוע:מלחמת ניירות אתמול משהו שאתם מצפים משבוע הבא:מתכונת מ"צב תמונה לבחירתכם:

למעלה