סיכומשבוע!♥|קרמבו|

MomijiSan

New member
סיכומשבוע!♥|קרמבו|

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים משבוע הבא: תמונה לבחירתכם: ושאלת השבוע...איך אתם חושבים שאתם יכולים לתרום להחייאת הפורום? תהנוו☺

מוחעחע../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

דבר טוב שקרה השבוע: עברתי את ההשבעה לסניף בשלום ונבחרתי בבחירות דמוקרטיות להיות אחראית השכבה שלי @.@ דבר רע שקרה השבוע: ההשבעה ? XD והלכו השלמות השיינה שלי |; משהו מצחיק שקרה השבוע: אמממ לא זוכרת XD; משהו שאתם מצפים משבוע הבא: כנס אזור צפון של צמר"ת D= תמונה לבחירתכם: ושאלת השבוע...איך אתם חושבים שאתם יכולים לתרום להחייאת הפורום? חוששני שאין ביכולתי להחיות אותו, מאחר ואני הולכת להיות עסוקה מדי בלהחיות את השכבה שלי בסניף @.@

NoAmItA ChAn

New member
יאללה ראשונה D:

דבר טוב שקרה השבוע: הממממ.... לא זוכרת X___X אההה חברה שלי השתחררה מבית חולים D: דבר רע שקרה השבוע: כלום... אולי זה שחם X_X~ משהו מצחיק שקרה השבוע: הרבה. משהו שאתם מצפים משבוע הבא: שיהיה יותר טוב. תמונה לבחירתכם: אין לי כוח~ ושאלת השבוע...איך אתם חושבים שאתם יכולים לתרום להחייאת הפורום? כן.

מוחעחע! את לא ראשונה! D<../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

והיא שאלה -איך- את חושבת שאת יכולה לתרום, לא -אם- את יכולה לתרום P: אני אוהבת אותך 3>

NoAmItA ChAn

New member
^@<^$?&<#&<#&>$#<

אופסי X___X הממממ אז - אני לא יודעת D: אוהבת אותך לנצח 333333333333333333333333333>

NoAmItA ChAn

New member
מה שנכון נכון P:

יואו, אני ממש הורסות את השרשור XPPP;;; אני חושבת שעדיף שנעביר את זה למסנג'ר XPPPP;;;

מית צאן

New member
אני^-^../images/Emo119.gif

דבר טוב שקרה השבוע: נפלתי מאוגי!XD אני מוכשרת~ דבר רע שקרה השבוע: אמ... הרבה, הרבה מאודXD משהו מצחיק שקרה השבוע: נפלתי מאוגי! (מה אני יעשה, זה גם טוב וגם מצחיק~) משהו שאתם מצפים משבוע הבא: שאני אנצח באיזהשהו משחק בטניסXD תמונה לבחירתכם: מה? זה ממש מצחיקXD ושאלת השבוע...איך אתם חושבים שאתם יכולים לתרום להחייאת הפורום? מאיפה אני יודעת?OO בשבילזה יש את גלצ'אן, אותך... מה אני יודעת?XP

מית צאן

New member
סוסXP../images/Emo119.gif

סוס קטן (לא פוני, אבל קטן) עם בעיות שכשמובילים אותו הוא מתפרע ורוצה לרוץ ולשגע את כולם-.-" אבל הוא כזה בונבון בעבודה*-* והוא קופץ ממש ממש טוב*-* כפרותעליו333>

מית צאן

New member
לא...../images/Emo119.gif

אבל אני הולכת היום לחווה אז אני אצלם אותו בשבילך ואפרסם^-^ כי הוא בונבון*-*

AnNa ChAn

New member
יאי D: ../images/Emo192.gif

דבר טוב שקרה השבוע: טיול השנתי D: דבר רע שקרה השבוע: הקייטרינג שנתנו לנו בטיול השנתי @@ מזל שהוא היה יומיים, והספיק לי האוכל מהבית משהו מצחיק שקרה השבוע: היו הרבה צחוקים בטיול השנתי D: משהו שאתם מצפים משבוע הבא: אמ..... שבוע הבא? תמונה לבחירתכם: ושאלת השבוע...איך אתם חושבים שאתם יכולים לתרום להחייאת הפורום? איכשהו......אני מקווה OO

אני...

דבר טוב שקרה השבוע :הרבה דברים אני לא ממש זוכרת דבר רע שקרה השבוע:הייתי חולה והיה חם ותקפו אותי הרבה חלומות רעים (במשך כל השבוע ) משהו שאני מצפה משבוע הבא:לקנות פלייסטיישן חסכתי ^0^ איך אני יכולה לתרום להחייאת הפורום :אםםם...שאלה קשה ...אני חושבת שאני יגיב כמה שיותר ואולי יפתח הודעות ומשחקים ראיתי אבל פורומים יותר מתים מפורום אינויאשה ואנחנו יכסית בסדר ...^ ^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאנא אנא אנא~

דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי אומנות והרגשות אמביוולנטים קצת, לטוב ולרע. דבר רע שקרה השבוע: סיימתי אומנות:'( משהו מצחיק שקרה השבוע: התערוכה שלנו! משהו שאתם מצפים משבוע הבא: ~_~ לא רוצה לדבר על הלו"ז שלי תמונה לבחירתכם: \ ושאלת השבוע...איך אתם חושבים שאתם יכולים לתרום להחייאת הפורום? אני מוכנה לעזור לקדם כל רעיון מקורי ויצירתי:)

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאוי איך שכחתי!

http://youtube.com/watch?v=8GZ23Km5-Ng מקווה שזה עומד! אתם מוזמנים להיכנס לחיי הסדנה שלי

למעלה