סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

טכנית, עדיין יום שישי.

תקציר השבוע בשלוש מילים:
הטוב
הפחוטוב
איך הכאבים בתוך כל זה?
סרט/ספר/אסקפיזם השבוע
איש השבוע
קישור/ציטוט/סיפורון למען המורל

שיבואו עלינו ימים שקטים.
חיוך,
סיגל

פנינה21

New member
סיכום שבועי

הי
מה שלומכם?
מזמן לא ביקרתי פה .. אני אחרי חודש כחובשת במחנה קיץ אחד מאלה שלא פונו כי אנחנו בתוך מבנה בעיקרון .
תקציר השבוע בשלוש מילים: "שיט למה עכשיו?!" או "זה היה נפילה?!" או "איך אין אזעקה?" או "כולם בכיוון הזה!" או "אני בסמארטפון עכשיו!" ועכשיו לסיפורים(אפשר ?): הראשון זאת הייתה התגובה כשפתאום אזעקה באמצע יום הורים במחנה קיץ..
השני באזעקה השנייה שהייתה לנו עמדתי בחוץ עדין מפנה את כולם למקלט עמדתי במקום הכי בעייתי שאפשר ופתאום הרעש הזה מספיק מרחוק כדי לא להיפצע אבל גם מספיק קרוב כדי שיקח לי כמה ימים ארוכים לחזור לישון טוב בלילה
השלישי: אני מרימה את הקול כמה שאפשר כדי שכל הילדים וההורים ישמעו אותי ויתפנו מספיק מהר למקלטים
והרביעי: האחרון אח קטן של אחד החניכים שהגיע ליום ההורים במחנה והיה האחרון שלא יצא מאולם הספורט לכיוון המקלט - הוא היה באמצע משחק ילד קטן אולי בן חמש שלא הסכים לזוז משם .
הטוב: הטלפון מהבן זוג :אני בדרך הביתה !והשנייה שהאוטו של אבא שהגיע לאסוף אותי עוצר בחניה ליד הבית . והמפגש עם בן הזוג היינו ביחד חצי יממה נכנסתי הביתה לפני כמה דקות .. הוא עם נקע ברגל והוא יצא כזה מקסים איפשר לי לפרוק את כל החרדות למרות שהיה לו חודש הרבה יותר קשה משלי.
הפחוטוב: נורא קשה לי .. האוגדה שלי איבדה המון כולל קצינים וכל הודעה .. ובמחנה הקיץ כל פעם מישהו אחר יוצא ללוות לוויה של חבר ..וכולם דואגים כל הזמן...
איך הכאבים בתוך כל זה? הזכרונות מגבירים את הכאב. חוסר השינה גם והצורך לרוץ לא מועיל...
סרט/ספר/אסקפיזם השבוע: המופע סיום שארגנו החניכים -יצאו גדולים ..
איש השבוע: יש לי כמה: 1. אחותי הילדת סנדוויץ -יצאה גדולה - היא כתבה בשיא הרוגע הודעה בקבוצה המשפחתית אחרי הירוט שהיה בקודי 200 מטר מהמגורים שלה במכללה כולם היו ממש בלחץ והיא אמרה שהיא נשארת שם .
2. הבוס שלי - שמצא כמה רגעים לדבר איתי , כמעט כל המקבילים לי בעבודה הוקפצו ויש עלי המון לחץ עכשיו (לא שבשגרה אני עושה עבודה קלה)
3. אבא- טוב זא לא הפתעה גם בצבא הוא היה ההורה המרגיע שגם ברגעים באמת מפחידים יכולתי לספר הכל ולדעת הוא לא יגיד לאמא .. ולסמוך עליו שטלפון אחד והוא יגיע ויביא ציוד ויחליף לי את התיק המלא כביסה בתיק עם בגדים מרחים מכביסה ובאמצע יהיו השוקלוד שאני אוהבת ופחיות שתיה .
4. הבן זוג שלי - שידע להכיל את החרדה המטורפת שלי מצד אחד ומצד שני להיות מספיק אמיתי לשבת איתי אתמול לספר מה שאפשר להראות לי תמונה של החברים שלו משם..
קישור/ציטוט/סיפורון למען המורל:ביום שישי הקודם גילתי שיש במחנה כמה בנות שהאחים שלהם שייכים לאוגדה ונמצאים עכשיו בעזה אז פתחנו שולחן אוגדתי כמה צוות והרבה אחיות קטנות ועשינו בדיוק מה שעושים בשישי בערב באוגדה המון רעש בחדר אוכל . מקווה שזה עזר לאותן חניכות נראה ל שכן ..בכל מקרה לי זה ממש עזר .

Sigal H

New member
שלום שלום

כבר הספקתי להתגעגע

&nbsp
נשמע כמו חודש ארוך ארוך... טוב לגלות את הטוב שבאנשים בזמנים כאלה, את ההקשבה וההכלה. גם שלך.
&nbsp
מאחלת לך חודש טוב יותר, עם ערימת חיוכים

למעלה