סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

הידד, שבוע שני ברציפות שאין לי תירוצים של הרס טכני

יאללה, כולם מוזמנים לסכמש, בכל כמות מילים שתרצו, עם או בלי קשר לסעיפים:

תקציר ב-3 מילים
הטוב
הפחות טוב
איש השבוע
ספר/סרט השבוע
מאכל השבוע
שיר השבוע
תכניות לשבוע הבא
עוד משהו?

שתהיה לנו שבת מתוקה עם אנשים שטוב להיות איתם

Sigal H

New member
מסכמש"ת

תקציר ב-3 מילים
חלומות צריך להגשים

הטוב
התייצבתי ב'שיקום' של בט"ל מתוך כוונה להוציא מהם מימון ללימודים שאני רוצה באוניברסיטה. אפשרי בהחלט, אבל אני צריכה עוד לסגור פינות. התרגשות.

הפחות טוב
הנשימה לפעמים. וגם, ליד ביתי הערימו הר של אדמה מדושנת, בדרך להיות עולם צומח לצדי הכביש החדש. אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה מלבב הנינוח.

איש השבוע
חבר יקר שקפץ לבקר סתם כך ועשה לי את היום.

ספר/סרט השבוע
מרתונים של פודקאסטים, בעיקר 'פה ושם בארץ ישראל'. היה לי הרבה זמן מיטה למלא...

מאכל השבוע
שוקולד 70%. תענוג.

שיר השבוע
'כוכב נטוש' | מילים: לאה גולדברג | לחן ושירה: שירה קרנר. אקרובטיקה של שירה, זה פשוט נפלא.

תכניות לשבוע הבא
לסגור קצוות בנוגע ללימודים, ועוד תקוות שטרם התגבשו לכדי תכנית מסודרת.

עוד משהו?
כן, ההמשך של התקציר: הם לא מגשימים את עצמם. קדימה לעבודה!

שבת שלווה שתהיה לנו סופסוף, וחופניים חיוכים

סיגל

סכמ"שון

תקציר ב-3 מילים. עוד שבוע חלף
הטוב: כבר כתבתי בפוסט "אני מת"
הפחות טוב: העייפות והרגליים..... יש רעיונות?
איש השבוע: החיים שלי היפה שלי הנסיכה שלי הכנות לי"ב יום קניות שחזרתי ממנו גוסס אבל עם מלאאא שקיות חחח
ספר/סרט השבוע: לא משהו שיעניין אותכם בעיקר חוקים ותקנות
מאכל השבוע: ירדתי על סטייק קילו מסכן כמה נשכתי אותו
שיר השבוע
תכניות לשבוע הבא: מלא תוכניות גם לארגן לנסיכה שלי יום הולדת וגם להחזיר אותה ללימודים בפנמיה הצבאית של חיל הים
עוד משהו: בריאות ושלום בעולם... זה הרבה לבקש?

Sigal H

New member
סטייק קילו!

וואי וואי, אתה ואחי יכולים לערוך תחרות...

ומזל טוב לנסיכה

פנינה21

New member
אחד השבועות המוזרים ביותר (מקטיושות לשיגרה)

תקציר ב-3 מילים: אמא, אל תדאגי!
הטוב:סוף סוף חזרה לשיגרה :אוטומטית השקט הביא להקלה בכאבים ועלייה באנרגיה. געגועים מטורפים לדרום .
הפחות טוב: שיחה עם אמא סביב 1 בלילה: אל תדאגי הנפילות זה לא פה , ואנחנו שומעים ממש חזק את תגובת צה"ל , לציין שהשיחה התקיימה בזמן שאני עומדת בחוץ הכי רחוק שאפשר מהמקלט . שעתיים אחרי אזעקה כששני ההורים שלי לא ישנים ולא מבינים למה הסכמתי לנסוע ליום עבודה הזה.
איש השבוע: קוראים לו צבי הוא מתרים באזור שלנו לטובת ילדים עם צרכים מיוחדים. והוא פגש אותי והשיחה איתו שהוא תוך שני ידע שיש לי את הסיפור הנפשי וחיבר אותי לרב של השכונה כמו שביקשתי . השיחה איתו הייתה רגע שמישהו מבין אותי ואני לא צריכה להתנצל על איך שאני מרגישה.
ספר/סרט השבוע: אביגל ספר מעולה שרק יצא הורדתי אותו לקורא ספרים ואני לא מסוגלת לעזוב אותו.
מאכל השבוע:למדתי לאפות אחלה עוגות , זה מה שקורה כשאין טיולים כמה ימים ואני בבית פתאום הבית נקי מסודר, ומלא אוכל ביתי טוב, מי רוצה לבוא לטעום?
שיר השבוע:עייריה בדרום ומתנות קטנות (מנסה לצרף קישורים)
תכניות לשבוע הבא:יום שלישי ניתוח
לסיים עבודה סמנריונית
עוד משהו? תחזיקו אצבעות לגבי הניתוח אני די בטוחה שיהיה בסדר ורגע זה עריכה אבל חייבת להעלות תמונות של העוגות והבישולים התמונות צולמו בסוני החדש שלי אני יודעת שזה נורא שיטחי אבל אני פשוט מאושרת שיש לי את המכשיר הזה .

Sigal H

New member
בהצלחה בניתוח

אולי כבר אמרת ושכחתי, איזה ניתוח זה? מקווה שמשהו קל ומהיר ומועיל.
&nbsp
ותודה על השירים. כמה זמן לא חשבתי על "מאמי" (אופרת רוק)... אגרוף בבטן. ולחשוב שהשיר עלה לראשונה בשנות השמונים, כאילו דבר לא השתנה, כאילו לא למדנו כלום. בעצם, בלי כאילו.

פנינה21

New member
ניתוח

יש לי איזה סיפור עם הרחם
מקווה שיעבור בקלות ושנגלה שזה כלום
&nbsp
&nbsp

היי פנינה

לגבי הניתוח אינני יודע מה הוא, ואם הוא בהרדמה מלאה אך אם כן אני אומר לך מה אני עושה אני חושב על הקשת ומדמיין אותה ואז נרדם והיו לי לא מעט קשתות כאלו.
החלמה מלאה וכל הכבוד שאת מתקדמת אני וגם כולנו עוקבים באהדה למעשייך הרבים.
תמשיכי וספרי לנו מה קורה איתך מחזקים ומחבקים.

וסיגי יקירתי פעם הייתי מתחרה איתו היום מה שעשיתי אסור לי ממש אך את יודעת לפעמים אני "חוטא" לפעמים

bimbo15

New member
פנינה יקירה, מאחלת לך הצלחה בניתוח והחלמה מהירהֻֻ

פנינה21

New member
תודה לכולם ועדכון

אני בבית
מרגישה מצוין
כואב לי אבל הרבה הרבה פחות מאשר בחודשים שלפני הניתוח
&nbsp

למעלה