סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

יום שישי נעים לכל הגולשים והגולשות. לידיעתכם, בסופ"ש הזה יהיה הים גלי עד נוח, טמפרטורת פני הים באילת היא הנמוכה בארץ - 5 מעלות פחות מהכנרת, והרוח תהיה קלילה ומערבית. סתיו סתיו סתיו

כולם מוזמנים לסכמ"ש:

תקציר ב-3 מילים
הטוב
הפחות טוב
איש השבוע
ספר/סרט השבוע
מאכל השבוע
שיר השבוע
תכניות לשבוע הבא
עוד משהו?

ושתהיה לנו שבת של שמחה ומילוי מצברים

פנינה21

New member
אחרי שבת של מילוי מצברים -סיכום שבועי

תקציר ב-3 מילים:שבוע הפכפכך וספורטבי
הטוב: עונת הטיולים התחילה הלו"ז מתמלא לאט לאט חוזרים לשיגרה.ראו תמונות. חוץצזה חזרתי לעדכן את הבלוג.
הפחות טוב:בוטל הטיול שתוכנן להיום
איש השבוע:העוסי"ת שהייתה בטיול של ביטוח לאומי שלוויתי השבוע - תודה על האוזן הקשבת.
ספר/סרט השבוע: סיימתי לקרוא את "אביגיל" אתם פשוט חייבים לקרוא את זה ספר מדהים
מאכל השבוע: השוקולוד שקניתי עכשיו בקניות .
שיר השבוע:מה יהיה למה אני לא שומעת מספיק מוזיקה?
תכניות לשבוע הבא: אני בטיול רוב השבוע
עוד משהו?תמונות- יש פה שתים ותכף השלישית

Sigal H

New member
תמונות כיפיות

במיוחד הראשונה, כל כך מרגישה לי כמו בית...
תהני בטיול השבוע

&nbsp
אגב, מי כתב את 'אביגיל'?

Sigal H

New member
הנני

תקציר ב-3 מילים: אממ... חייבים תקציר?

הטוב: יומולדת לאחותי. היא מהאנשים המתוקים שישמחו גם בגיל כמעט-עשרימי לקבל ברכה עם טעויות כתיב וציור בגירי פנדה. וחוץ מזה, המוח עשה לי נחת עם המתמטיקה.

הפחות טוב:
עם המילים המוח היה פחות מוצלח, מה שעיכב כמה וכמה דברים חשובים שצריך לעשות, מה שכמובן באיזשהו שלב קצת מלחיץ. אשריי שיש לי חברים טובים שיודעים להרגיע. כמו כן הוכחה הטענה שהדופק המהיר מדי פעם לא קשור בכלל למצב הנפשי.

איש השבוע: אחותי. היא הייתה חולה לאחרונה והמון המון זמן לא נפגשנו, והנה חזר לה הקול והיא חזרה להתנחל לי על הספה כשאני מקריאה לה כמיטב המסורת. אושר.

ספר/סרט השבוע: 'גבעת ווטרשיפ' של ר. אדמס שאני קוראת לעצמי, ושניים שאני מקריאה - 'צופן דה-וינצ'י' של ד. בראון ו'הארי פוטר וגביע האש' של ג.ק. רולינג.

מאכל השבוע: פנה ברוטב רוזה וגבינה. הזמנתי להנאתי כשישבנו במסעדה ביום שני, לקחתי הביתה מה שנשאר והיה מספיק כדי לאכול כל השבוע. ולחשוב שיש אנשים שמסוגלים לאכול את כל זה בארוחה אחת!

שיר השבוע: הביצוע הזה של 'אחרת לא הייתי שר'.

תכניות לשבוע הבא: אממ...

עוד משהו? לא תודה, כבר אכלתי.

שיהיה לנו שבוע מתוק וטוב

סיגל

למעלה