סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

רעמים וברקים בליל חורף קר
לא יהרסו את התוכניות לשבת. כולם וכולן וכ-ל יצורי האנוש על פני כוכב הלכת ארץ, מוזמנותים לסכמ"ש:

• תקציר בשלוש מילים
  • הטוב
  • הפחוטוב
  • איך היה הכאב
  • איש השבוע
  • מאכל השבוע
  • קישור/ציטוט/ספגטי לשבת
  • ומה בשבוע הבא

שתהיה לנו שבת ברוכת גשמים ורגועת רוחות

סיגל

פנינה21

New member
סיכום שבועי

תקציר בשלוש מילים: טוב להיות בבית

הטוב: אני בבית מעכשיו ראשון עד חמישי לפחות בזכות עבודה חדשה .. לא להאמין כמה טוב זה עושה
הפחוטוב: אני בהתקף כאב - זה מזג האוויר והלחץ המטורף שעבר עלי . קיבלתי מדבקות בוטרנס התחלתי היום והשיפור מדהים .
איך היה הכאב: הכאב היה בלתי נסבל עד 15:00 שמתי מדבקה נרדמתי לאיזה 5 שעות ומאז אני עושה דברים בבית כמעט בלי הפסקה ממש הצלה המדבקה הזאת. וביום ראשון שוב טיפולים באסותא.
איש השבוע:הבוסית שלי בחברת דואר שהתחלתי לעבוד בה.. היכולת שלה להכיל את הכל ולהמשיך לעזור ולא רק לי כל מי שנמצא שם הוא מורכב בדרך כזאת או אחרת . היא מדהימה לא יודעת איך היא עושה את זה
מאכל השבוע: הבישולים מתבשלים ממש עכשיו
ציפס ותבשיל אורז עם ירקות על בסיס בצל שום ועגבניות .
קישור/ציטוט/ספגטי לשבת::קישור לשיר ולרשימת השמעה מדהימה
ומה בשבוע הבא: עבודה כל בוקר מחמש , שתי משמרות כפולות, קצת לימודים , ושעות באסותא.

Sigal H

New member
חיוך

איזה יופי שהבוטרנס עוזר! מקווה שזה יחזיק לאורך כמה זמן שתצטרכי

ובהצלחה בעבודה החדשה. נשמע לא פשוט, אבל שווה.
חופן חיוך,
סיגל

פנינה21

New member
תודה

אני מודה שאני מותשת אבל אני משתפרת בעבודה
והמדבקה ממש מצילה אותי למרות שכבר אתמול בערב הבנתי שמינון נמוך מדי

Sigal H

New member
וגם אני

תקציר בשלוש מילים: חיוכים, הספקים וקשיים.

הטוב: הצלחתי לעמוד ברוב המטלות שהיו לי, כולל כאלה שצריך לחשוב הרבה בשבילן. את אחד הבקרים ניצלתי (סופסוף!) לביקור קצר ב"בית הפנאי", ואמנם לא היו שם כל מי שקיוויתי לפגוש (ואני מאחלת להן רפואה שלמה
) אבל פגשתי את אחד האנשים החביבים והמפתיעים בציוריהם ואת הכוהנת הגדולה של המקום (וואי וואי מה היא תעשה אם תראה איך קראתי לה), ואפילו ציירתי קצת עם צבעי מים ומברשת שיניים משומשת. כן, היה חיוך גדול.

הפחוטוב: אני בחיבוטים עצמיים, ויש לי הרושם שאני קשוחה מדי עם עצמי אבל לא מצליחה עד כה להיות פחות ועדיין יותר מעכשיו. עתיד זה דבר מפחיד, כמו להתבקש לצייר על גיליון שלם כשאני הרבה יותר טובה בציורים קטנטנים של מכחול 0, וטווח תנועת היד עדיין בנוי לשם. ואם לא אצליח לגמור את כל הציור? אתם יודעים כמה הזדמנויות לעקם את היד או להפיל אותה בטעות על הצבע הרטוב יש בגיליון של 70x100 ס"מ? ועכשיו דמיינו שאני מציירת את זה במרפסת לא מקורה, תחת שמיים מעוננים שיכולים בכל רגע להחליט שבא להם קצת גשם, עליי ועל הציור. ולגוף שלי אין מטריה, מה שיקרה יקרה. ככה.

איך היה הכאב: סתיו, לכל הרוחות.

איש השבוע: הכוהנת הגדולה.

מאכל השבוע: שוקולד מריר עם שברי אגוזי לוז.

קישור/ציטוט/ספגטי לשבת: מעביר הזמן החביב עליי בימים אלו – תצרפים מקוונים של Jigsaw.

ומה בשבוע הבא: בתקווה, עוד הרבה
לסמן. זה אפשרי.

שבוע צלול-אוויר שיהיה לנו,
סיגל

למעלה