סיכומשבוע!
קרמבו|

MomijiSan

New member
סיכומשבוע!../images/Emo122.gifקרמבו|

סורי שלא פתחתי אותו בזמן XP דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: שאלת בונוס
-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש?
צטערת שוב|אגרוף|

מית צאן

New member
אני...../images/Emo119.gif

דבר טוב שקרה השבוע: גלי באה אליי^-^ דבר רע שקרה השבוע: הרבה... דבר מצחיק שקרה השבוע: ממ... הייתה מסיבה לחברהשלי בארקפה והיה מצחיקXD דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: שיעבור מהר? (הלפ! אינלי מה לעשות בשבועות;;) שאלת בונוס-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש? יום שישי- שיעור רכיבה מדהים ועבודה קורעת תחת. יום שבת- משעמם תחת. לא עשיתי כלום. וסתם תמונה חמודה~

kordilia snake

New member
../images/Emo163.gifאני דבר טוב שקרה השבוע:נכנס לי סופסוף שכל דבר רע שקרה השבוע:82 במד"ח דבר מצחיק שקרה השבוע:המתכונת במורשת המורה ששמרה עלינו הייתה כ"כ לא קשורה דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא:שבועות שאלת בונוס-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש?נפלא!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo13.gifשבוע טוב.

דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי עם רוב המתכונות האמת^_^ נשארו רוב הבגרויות עכשיו.. דבר רע שקרה השבוע: עשיתי כלכך הרבה מתכונות ובגרויות שיצא לי המיץ T^T דבר מצחיק שקרה השבוע: צילמנו את המורה להיסטוריה השבוע. כל שבוע קורבן מורי אחר דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: שבועות
שאלת בונוס-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש? חרשתי לאזרחות:-\

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif

דבר טוב שקרה השבוע: ממ פגשתי איזה מישהו נחמד.. רק חבל על הגיל. דבר רע שקרה השבוע: ידידים הבריזו לי ברגע האחרון. הדבר שאני הכי שונאת שעושים. דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעור מתמטיקה עם זהבה צור. דבר שאתם מצפים לא משבוע הבא: לראות את רגב שוב. איך עבר סופ"ש? יום שישי עד 11 בערך היה אחלה. מאז עד סוף שבת היה חרא.

NoAmItA ChAn

New member
אנוכי D:

דבר טוב שקרה השבוע: הממממ.... קיבלתי 94 במבחן בביולוגיה, ראיתי הרקולס, הלכתי לישוון אצל ניצן עם גלי, וקיבלתי חזרה את הקלטת שלי של סינדרלה!!111 דבר רע שקרה השבוע: הקלטת כל שניה קופצת ;; דבר מצחיק שקרה השבוע: הממממ... אח שלי, אני מניחה XD וגם גלי וניצן הן צחוק בפני עצמן XDDD דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: המממממ... *חושבתחושבתחושבת* כלום נראה לי O: שאלת בונוס-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש? ישנתי אצל ניצן עם גלי והיה כל כך כיף *_____* (ואני לא אזכיר את כל מה שעברתי שם מבחינה בריאותית, ובנות, עם סיפרתן למישהו אני אחנוק אותכן D:). נהנינו לנו בניחותא, והוי, מה רב הפלא, גם הן אוהבות הפיג'מות DDDD:

Mana Sama

New member
אטאשי ^^-

דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי מליבת נעליים מגניבות שהיא לא נועלת יותר ^^; דבר רע שקרה השבוע: משעמם לי יותר מידי אין לי כסף לדברים -.- דבר מצחיק שקרה השבוע: קנג'י בצ'יינה טאון XD וסתם אתמול בכללי דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: להפגש עם מאיו בת"א,מפגש קמונה שאלת בונוס-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש? הייתי אצל אחותי והייתה מסיבה לאחיין שלי עם כל המשפחה וזה..היה כיף ^^

De-Panther

New member
באיחור עונה על הדברים של שבוע|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שעבר - נו גם אני מאחר
דבר טוב שקרה השבוע: אין דבר רע שקרה השבוע: טחינה דבר מצחיק שקרה השבוע: שיחות עם אנשים הזויים דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: חופש שאלת בונוס-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש? פסדר

ketty the sheep

New member
נייה~ =^-^=

דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי עוד שני תלמידים חדשים.
דבר רע שקרה השבוע: זה לא כזה רע, אבל לקח לנו (בעיקר לשותפה שלי) הרבה זמן לנקות את הדירה שלנו, ואז גילינו שגם יש לנו בעית חרקים, כי שכרנו דירת קרקע.
דבר מצחיק שקרה השבוע: דמיינו את הסיטואציה הבאה: מכונית ממש מגניבה, כנראה מלאה בערסים, מוסיקה בפול-ווליום, חלונות פתוחים, ו.... שירים של להקות בנים יפניות בוקעים ממנה. כן, זה אנחנו.
יש לי חברות מכוערות.
דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: שיבוא האינסטלטור. >.> אה, וחופש!!! שאלת בונוס-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש? היה משעשע.

ketty the sheep

New member
אני מורה חיילת :)

ולפני כמה ימים הגיעו שני עולים חדשים לבית הספר, ילדה בכיתה א' וילד בכיתה ב', ושניהם ילמדו אצלי באולפן.

AnNa ChAn

New member
השבוע שלי ../images/Emo192.gif

דבר טוב שקרה השבוע: קנו לי אולסראר שחורות, נעלי בובה שחורות וכפכפי אצבע שחורות בבת אחת. דבר רע שקרה השבוע: גור חתולים קטן... רועד..... חלש.... קטן.... לא שרד...... כלכך כאב לי עליו דבר מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת XP דבר שאתם מצפים לו משבוע הבא: השבוע הזה כלומר..... לחופש!!!! יאי!!! שאלת בונוס-עקב עיכוב השרשור איך עבר הסופש? סבבה

למעלה