סיכומשבוע

adii1201

New member
סיכומשבוע

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
מסכמת

משהו כיפי: חופש
משהו מעצבן: נגמר החופש
משהו מצחיק: וואלה לא זוכרת
משהו טעים: סנדוויץ' עם חביתה
משהו חדש: 2 זוגות מכנסיים וחולצה
אה וטבעת ועגילים
אה סליחה וגם 2 אלרגיות חדשות
סרט טוב: לא ראיתי...
שיר טוב: You Oughta Know של אלאניס
זמר/להקה טובים: אלאניס מוריסט
ספר טוב: לא קראתי
סדרה טובה: ריבנג'
פרק שיצא לי לראות השבוע: 805 אנד נואו מור.
היום הכי הכי: המ כל יום השבוע
בילוי השבוע:שעתיים וחצי בבדיקות אלרגיה
ציטוט השבוע:הרופא: נו הנה, עוד אלרגיה נוספה לך. תענוג
האדם שעשה לי את השבוע:אמא
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
לכולם
איך עבר עלי השבוע:מעולה
תכניות לשבוע הבא:להתחיל ללמוד*מתמפחד*
תמונת השבוע:
פליסיטי כתבה על התמונה הזו Sugar Ray and the Muffmans

james p

New member
ראיתי שני פרקים של ריבנג'

לא ממש נדלקתי. כאילו אני בהחלט עוד אראה ואבדוק. זה נשמע נחמד ומעניין. איכשהו הכל נשמע לי מאוד מוכר כזה. כאילו "הייתי כבר בסדרה הזאת". ולדעתי השחקנית הראשית מאוד אנמית. אין לי שום דבר רע כלפיה להפך היא נראית כמו בחורה על הכיפאק והייתי שמח להיות חבר שלה בפייסבוק ואפילו בחיים האמיתיים אבל בכל הקשור לאישיות... אפילו בלייק לייבלי משפריצה יותר אישיות ממנה בדקת פריימטיים.

james p

New member
מה שאמרתי

זה לא רע! פשוט לא קנה אותי סופית. לא הייתה שם דמות שממש נגעה לליבי והיה אכפת לי מה קורה לה בפרק הבא. (ראית מה כתבתי על השחקנית הראשית) וזה לא היה כל כך מותח או מורכב או משעשע באופן שבאמת ימכר אותי. אני לא שולל ואני בטח אראה עוד כמה פרקים. ככל שעוברים השנים אני פחות נותן את הלב שלי כמו שנתתי לדספרט ואם כבר אז סדרה שבאמת תיתן לי בחזרה חומר איכותי. דספרט נתנה לי בהתחלה חומר ממש איכותי ואפילו ברגעיה הגרועים המשכתי לרצות בטובת דמויותיה.

Robin Sparkles

New member
נגמר לי החופשששש

משהו כיפי:חופש! ולישון עפ פוך!! וללבוש בגדים של חורף משהו מעצבן: לא להצליח להירדם כשהשמש כבר בחוץ משהו מצחיק: משהו טעים:טירמיסו וקציצות והמבורגר (שהוא הרבה יותר טעים אחרי גמילה של חודשיים וחצי. ומסתבר ש-220 גרם קטן עלי
),העוגיות הדניות שבקופסת פח
משהו חדש: סרט טוב:לא ראיתי משהו מיוחד שאני גם זוכרת אותו עכשיו
שיר טוב: don't come easy זמר/להקה טובים: הרטס
ספר טוב: סדרה טובה:דספרט,וויטני,גוסיפ גירל,איך פגשתי את אמא,הארט אוף דיקסי פרק שיצא לי לראות השבוע:כל מה שכתבתי למעלה. וגם וואנס אפון א טיים,שבינתיים היה רק פרק אחד אז עוד לא קבעתי אם זאת סדרה טובה בשבילי
היום הכי הכי:כולם בילוי השבוע:לישון!!!! ציטוט השבוע: הייתה רוח ואח שלי היה בחדר שלו והדלת שלו התחילה להיטרק אז שמעתי אותו צועק "לאאאאאא" ואז הדלת נטרקה. לא יכולתי להפסיק לצחוק!!!!
האדם שעשה לי את השבוע:משפחה פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע:נהדר. נגמר החופש
תכניות לשבוע הבא:לחזור ביום שלישי לשגרה אחרי 3 וחצי שבועות
שבועיים אחרונים!!!!!!
ולסגור טיסה לאמסטרדם
תמונת השבוע:

Itay Simons

New member
שלום שנה א'

משהו כיפי: שהיה אחלה סופ"ש
משהו מעצבן: מחר מתחיל ללמוד!! אמאאאאאאאאאאא
משהו טעים: בערך כל מה שאכלתי היום
סדרה טובה: ריבנג', משפחה מודרנית, להיות אריקה היום הכי הכי: אתמול ^^ איך עבר עלי השבוע: מהר
תכניות לשבוע הבא: לשרוד?

למעלה