סיכומשבוע

adii1201

New member
סיכומשבוע

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
מסכמת

משהו כיפי:
משהו מעצבן:הכל.
משהו מצחיק:
משהו טעים:ממש לא
משהו חדש:עוד יותר ממש לא
סרט טוב:אין
שיר טוב:אין
זמר/להקה טובים: אדל
ספר טוב:אין
סדרה טובה:לא היה לי זמן לראות כלום
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:לא היה כזה
בילוי השבוע:לימודים
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:חרא.
תכניות לשבוע הבא:לא יודעת.
תמונת השבוע:אין לי כוח.

james p

New member
אוי נשמה יקרה שלנו מה קרה???

בלי תמונה של מופמאן מה זה????? יש לי עוד תגובות להגיב לך. עכשיו זו רק הצצה של ערב שבת. שקצת זעזע אותי לחשוב על המלנכוליה שחטפת. שיט הייתי צריך לעשות משהו ליום המשפחה ועקרות. טוב אולי עוד השבוע נדון בזה כל מיני ערכי משפחה בעקרות. חזקי ואמצי! ! ! !

james p

New member
האמת שלא נעים לי ממך שלא כתבתי מאז

נורא עצוב לי על כל מה שעובר עלייך עם זה ובאיזו תחושה את מסיימת את הסדרה. אני חושב אבל שצריך לזרום לפעמים עם מה שיש. בחיים יש אובדנים כואבים ופרידות מכאיבות והרבה פעמים גם לא נכונות שפשוט צריך לקבל אותם. למרות שהצדק אומר שלא אנחנו פשוט נשארים תקועים עם מחשבות שלא מקדמות אותנו לשום מקום. אני עצמי גם חושב מדי פעם על על לינטום וזה נראה לי קצת מניאקי שבדיוק בסוף מארק נתן לנו את הטוויסט הזה. שהיה מפריד אותם באמצע וזהו אבל אחרי כל מה שהם עברו יחד ואז להיפרד.... באמת כואב. איכשהו אני עדיין מקווה שהסדרה תסתיים עם תקווה עבורם. למרות שאמרת לי שזה לא יקרה

james p

New member
כן היה בכלל שבוע קשה

איכשהו אבל הכל אצלי מתקשר אלייך לטום ולינט ופליסיטי ובילי ודאגי....

Jimmy Kane

New member
סיכום

משהו כיפי: לא חושב משהו מעצבן: הרבה דברים ופסיכומטרי ויש לי מדריך מעפן ובא לי לסיים עם זה כבר וגם הייתי חולה אז לא למדתי בכלל משהו מצחיק: לא חושב משהו טעים: עוגת מרשמלו
משהו חדש: לא סרט טוב: לא ראיתי שיר טוב: לא שמעתי זמר/להקה טובים: לא שמעתי ספר טוב: לא קראתי סדרה טובה: לא ראיתי פרק שיצא לי לראות השבוע: לא ראיתי היום הכי הכי: שום שבוע בילוי השבוע: ביקור אצל סבתא וזהו ציטוט השבוע: אין האדם שעשה לי את השבוע: כולם פירגון ו- למישהו מהפורום: כולם איך עבר עלי השבוע: סביר ואני עדיין חולה תכניות לשבוע הבא: כלום תמונת השבוע: אין

למעלה