סיכון בעבודה לא חוקית{מדינות}

ravid23

New member
סיכון בעבודה לא חוקית{מדינות}

עבדתי ב6 מדינות שברובם ישראלים חושבים לטוס לעבוד כך הייתי מדרג אותם ברמת הסיכון שיתפסו אותכם כעובדים לא חוקיים{מהגבוה לנמוך} 1.יפן{50 אחוז שיתפסו אותכם ושתופסים 3 חודשים מינימום כלא אני ברחתי אחרי שבועיים} 2.בריטניה עם דגש ללונדון{הייתי שם כרסמס אחרון היו פשיטות כמעט על כל קניון בלונדון 3.תאילנד{סיכון גבוה 4.ארהב{הפרש ניכר משני הקודמים יחסית סיכון נמוך} 5.הונג קונג 6.אוסטרליה{הצרות שלהם זה הסינים הלא חוקיים מה עוד שהקהילה היהודית חזקה מאוד שם} אלו לדעתי המדינות שתי הראשונות בסיכון גבוה מאוד האחרות נמוך כמובן שיש עוד מדינות אבל בשאר לא הייתי

ravid23

New member
הערה קטנה

התכוונתי שברחתי מיפן עצמה אחרי שבועיים לא מהכלא.... בקיצור מאוד מסוכן שם

EmGee

New member
שאלה והערה

בקשר לתאילנד, צריך לשם אשרת עבודה? ו2 הערות בקשר לאוסטרליה 1. אמנם אין פקחי עבודה אבל בהחלט אפשר לקבל יו טורן בשדה תעופה אם יש חשד שאתה מתכנן לבוא לעבוד ואין ברשותך אשרת עבודה. 2. הרבה אנשים חושבים שניו זילנד ואוסטרליה זה אותה מדינה, אז זה ממש לא, ועבודה חוקית בניו זילנד פשוט לא קיימת.

ravid23

New member
אהלן

כמו בכול מדינה גם בתאילנד נדרש להוציא אישור עבודה,גם ישראלים יכולים לעבוד פה חוקית למרות שכמעט כל הישראלים שעובדים בתאילנד הם עצמאיים ומחזיקים עסקים משלהם, לגבי אוסטרליה אתה צודק שמעתי שיש החמרה בשדה התעופה ושמסובבים הרבה ישראלים חזרה למעשה כשאני מסתכל אחורה זה התחיל ממש כשאני עזבתי את אוסטרליה,אני זוכר שהופיעו פרסמומים על כך שהקשו את מתן הויזות... בכול אופן התכוונתי לסיכונים בהנחה שנכנסת למדינה.אבל אין ספק שקיים סיכון שיסובבו אותך בכניסה בעיקר אם אתה נכנס פעם שנייה או שלישית אבל אחרי שאתה בפנים תסכים איתי שהסיכויים לפשיטה של הגירה נמוכים ביותר

maozeitan

New member
תרשה לי לדרג את ספרד כמדינה

בעלת סיכון גבוה להיתפס כעובד לא חוקי ולכן עדיף לסדר ויזות.

למעלה