סיכות ופרחים לבגד בקריות וחיפה

סיכות ופרחים לבגד בקריות וחיפה

הי, אני מציצה מידי פעם ורציתי לשאול לגבי מקום בקריות או בחיפה בו אני יכולה לקנות סיכה צבעונית ונוצצת או פרחים שאפשר לחבר אותם לחולצה או לשמלה (יש לי שימלה סגול-בורדו חלקה שדורשת שידרוג קצת)שיראה יפה וחי לארוע. תודה

אהממ..

יש בכל מיני חנויות של פיצ'יפקס, בטח בהדר בכל החנויות שם יש מלא אבל מקום אחד שידוע לי בטוח שיש פרחים שאפשר לחבר לבגד זה בקריון באחד מהדוכנים האלה שעומדים באמצע (סליחה שאני לא יודעת מקום מדוייק, אני אף פעם לא זוכרת מה הולך בקניון הזה
) אבל האמת שזה לא כל כך בעייה למצוא, צריך רק לפתוח את העיניים

נהדר, תודה על התגובות

אחרי שקניתי שימלה, עלה לי הרעיון לחפש קישוט. אני אקפוץ לקריון ויעשה סיבוב. מיכל נגרין קצת יקר בשבילי כרגע, אבל בשאר החנויות בטוח יש פריטים יפים גם.

במנגו יש כאלו פרחים,

הפרחים נכנסו חזק לאחרונה כך שהם די זמינים. אם יש לך סיכה, כל סיכה לדש הבגד יכולה לשדרג את המראה, אם השמלה בצבע אחיד את יכולה לשים חגורה עדינה מכסף או זהב ואפילו עור לקבל מראה עדין אך מתוחכם.

LipStiK

New member
היום יש את זה כמעט בכל רשת...

ראיתי גם בהוניגמן וברנואר ואני חושבת שיש גם בקסטרו

נצל"ש. ../images/Emo32.gif ../images/Emo7.gif

בגלל שמסיבה לא ידועה מחקו לי את ההודעה בפורום אופנה אני אשאל פה. איפה איפשר למצוא מגפיים כאלה, או בסגנון הזה, באיזור המרכז? אבל שיהיה יותר "מגפתיים" מאשר נעלי ספורט [כמו בתמונה]. ^_^ תודה לכל העונים...

ראיתי היום בחנות אודם...

יש להם פרחים מהממים בכל מיני צבעים... אני לא יודעת אם יש אודם במקום שבו את גרה אבל שווה לנסות

למעלה