סיכות ראש

סיכות ראש

הי, אני רוצה להכין סיכות ראש- סיכות "טיק טק", אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. אשמח לכל הכוונה

sigaliot

New member
יש לי יש לי...

את יכולה להכין צורות מדאס כמו פרח או פרפר או סתם ספירלה....ככל העולה על רוחך ואז לצבוע , לכסות בלכה (אני הייתי הולכת על מבריקה) ולהדביק לראש הסיכה.

ועם מה לצבוע

את הסיכה עצמה? וזה לראש קטן..(כלומר לאיה בת השנה וארבעה חד´..)אז שיהיה גם בטיחותי. וחוץ מזה..תודה לך

Lורליי

New member
אני הכנתי

את יכולה להסתכל בגלריה. חוץ מזה לדעתי (לא שניסיתי ) אבל אפשר לצבוע את הסיכה עם לק ולצייר עליה. בהצלחה.

sigaliot

New member
הממממ....

אין לי מושג עם איזה צבע לצבוע את הסיכה עצמה...בטח צבע כלשהו למתכת...אבל אסור שזה יהיה רעיל או יתקלף....אולי למישהי אחרת תהיה הצעה טובה...

זה תלוי מאוד...../images/Emo104.gif

מהו קהל היעד. במקרה שלך, שמדובר בילדה קטנה, אני ממליצה לך לסדר בצורה מעניינת סרט בד מבריק, ולצבוע את גוף הסיכה ב"צלופנית" או חומר דומה. יש לוודא שהחומר לא רעיל, כמובן...

לורלי- שאלה

עם איזה חומר צבעת את הסיכה ועם מה הדבקת? וחוץ מזה..העבודות שלך מקסימות

Lורליי

New member
תודה רבה :)

את הסיכות לא צבעתי קניתי אותן ככה. ראיתי שיש גם ורודות... הדבקתי עם E-6000 מדביק הכל להכל. בהצלחה

אתי@

New member
איפה קנית E-6000../images/Emo35.gif

חיפשתי בחנות אחת ולא היה להם, הם אמרו שזה רק עכשיו הגיע לארץ
אני רוצה להדביק אבני זכוכית לעץ והבנתי שזה הדבק לכל מטרה.

Lורליי

New member
אני קניתי ב"דיאור"

זו חנות חרוזים היא נמצאת ברחוב החשמל בת"א.

av_i_va

New member
בחנויות שמוכרות חומרים לויטראז´ |4u

שם זה הכי הכי בטוח כי זהו דבק "חובה" בויטראז´. שלא יספרו לך סיפורים שהדבק רק הגיע לארץ כי אני משתמשת בו מזה כמה שנים. פשוט מעולה - וחובה בכל בית ללא כל קשר לעבודת יצירה. לבעלי נפלה המקדחה מהיד וכל המכסה נשבר. E6000 חסכה לנו רכישת מקדחה חדשה.

Lורליי

New member
אני לא בטוחה

אבל יש חומר נוזלי שמכניסים לתוכו חוט ברזל בצורות שונות והחומר ממלא אותו(כאילו הדביקו עליו צלופן) אני מקווה שהסברתי טוב...

איפה קונים צלופנית?

אני יודעת על איזה חומר את מדברת, ראיתי אותו על כרטיסי ברכה וזה פשוט מ
ק
ס
י
ם !!! ידוע איפה אפשר להשיג? אולי בחנויות היצירה השונות?

av_i_va

New member
FANTASY../images/Emo140.gif

זה מה שכתוב על הבקבוקונים שלי. קניתי או החומר לפני המון שנים בחנות שכבר נסגרה, בדרום ת"א. החומר מחזיק מעמד יופי העבודה ממש קלה.

למעלה