סיכככום שבועי :)

pop128

New member
סיכככום שבועי :)

משהו טוב מהשבוע - משהו רע מהשבוע - חידוש השבוע - סדרת השבוע - סרט השבוע - ספר השבוע - שיר השבוע - בנאדם שעשה לכם את השבוע - משהו שאכזב אתכם השבוע - משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא- תמונת השבוע- מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - אאני:) משהו טוב מהשבוע - אמא חזרררה[: וקיבלתי 96 במתמטיקההההההההה !!! אני כן? XDD משהו רע מהשבוע - התבטל תקשורת מעשי =[ חידוש השבוע - אוו יש הרבה P= שמלת מיני שחורה, 3 טבעות צבעוניות כאלה, 2 שרשראות, תחתונים של הלו קיטי וסנופי, 12 זוגות עגילים, 2 זוגות מכנסיים, שפתונים בטעמי פנטה P= וזהו נראלי O: סדרת השבוע - ללא עקבות, CSI, טופ מודל, גוסיפ גירל
, חברים, ועוד כמה אינלי כוח D: סרט השבוע - יואוו באו אליי כמה אנשים ביום שישי, עכשיו חברה שלי הביאה סרט אימה והתחלנו לראות.. הפסקנו באמצע מרוב הזעזוע זה לא להאמין D= ספר השבוע - אותו ספר משבוע שעבר .. אני לא טובה בקריאת ספרים XD שיר השבוע - אממ יש המון, אינלי כוח לכתוב באמתD: בנאדם שעשה לכם את השבוע - אמאאאאאאאא(= משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא- אמ, אני רוצה שיגיע כבר סוף אוקטובר D= תמונת השבוע- אני, בחתונה של אח שלי לפני 5 שנים XD מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - 9+

עוווונה D :

משהו טוב מהשבוע - מממ , קיבלתי מתנות מחברות ליומולדת D: משהו רע מהשבוע - יש לי חברות , אבל החברה הכי טובה שלי לא מסתובבת איתי ואני זאת שתמיד צריכה להידבק לילדים בהפסקה ..
חידוש השבוע - ממ בגדים
ומתנות אחרות
סדרת השבוע - חשווווווופים
סרט השבוע - מסע לא צפוי
- עם זאק אפרווון . ספר השבוע - ממ אין .. [ : שיר השבוע - Goodbye
בנאדם שעשה לכם את השבוע - אמא שלי 333 > משהו שאכזב אתכם השבוע - חברות .. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא- אווושר , הצלחה בלימודים , יותר חברים .. תמונת השבוע- מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - ממ הייתי נותנת לו 6 ...

orpaz14

New member
עונה :]

משהו טוב מהשבוע - בוחן קל במתמטיקה ועווד מלא מלא שאני לא יכולה לפרט פה..חח משהו רע מהשבוע - ממ הוסיפו לנו שעתיים ביום שישי..שעה שישית ביום שני, ובמקום להתחיל שעה שלישית ביום חמישי אני מתחילה בשעה שניה.. חידוש השבוע - ממ..אוורול חצאית שחור מהמם, בושם, ורשת לשיער לאסוף לגולגול חח ככה זה כשרוקדים :) סדרת השבוע - ממ חשוופים, האנה מונטנה, פטיטו, האח הגדול, לרדת בגדול ממ זהו :] סרט השבוע - וואלה לא ראיתי סרטים השבוע.. ספר השבוע - גם לא יצא לי לקרוא שום ספר..אין לי זמן וכוח בכלל.. שיר השבוע - ממ חרשתי בעיקר על שירים של "קאמפ רוק".. :] בנאדם שעשה לכם את השבוע - המורה ללשון חחחחחח סיפור ארוווך..XD משהו שאכזב אתכם השבוע - אמ קצת ביאס שהוסיפו לנו שעות..במיוחד ביום שישי =\ משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא- אמ יש לי בוחן בלשון ובמתמטיקה..שומדבר מיוחד מעבר.. תמונת השבוע- אני במחשב הנייד של אבא שלי אז אין לי תמונות פה.. מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - אחד השבועות הכי מצחיקים בארץץץ! 9 :]

Selena Gomez

New member
עונה D:

משהו טוב מהשבוע - חתונה של בת דוד שלי D: משהו רע מהשבוע - המבחן כושר בספורט XD חידוש השבוע -
סדרת השבוע - לחיות עם דרק,האנה מונטנה סרט השבוע - קאמפ רוק ספר השבוע - האי של סופיה שיר השבוע -miley cyrus-east northumberland high התחלתי לחרוש את השיר הזה ( : בנאדם שעשה לכם את השבוע - משפחה בכללי משהו שאכזב אתכם השבוע - אין משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא- תוצאות של הבגרויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני כל כך מחכה לזה !!!
תמונת השבוע-נממ אי משהו מיוחד מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? 7.5

אני:]../images/Emo14.gif

משהו טוב מהשבוע - עזבו. משהו רע מהשבוע - גם. חידוש השבוע - כלום. סדרת השבוע - האנה, לחיות עם דרק, זהות בדויה, בטי, פטיטו, הפיג'מות כשיוצא ועל טבעי סרט השבוע - אין ספר השבוע - אין:[ שיר השבוע - Goodbye של מיילי, הוא פשוט מדהים
בנאדם שעשה לכם את השבוע - חחח, עזבו. משהו שאכזב אתכם השבוע - עזבו. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא- שומדבר, אולי רק העניין הזה של ראש השנה וכיפור שזה חופש (אם זה שבוע הבא בכלל) תמונת השבוע- אין מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - 7.5

uoston

New member
אני!../images/Emo156.gif

משהו טוב מהשבוע - הצלחתי לרוץ את העליה.
משהו רע מהשבוע - הפסקתי לעשות ריצות...
חידוש השבוע - השירים של פרמור!
סדרת השבוע - חשופים!
סרט השבוע - בונה אין לי...
ספר השבוע - הארי פוטר!
שיר השבוע - "מיריכל"-ניסים, של פרמור.
בנאדם שעשה לכם את השבוע - אחותי בנפש!
משהו שאכזב אתכם השבוע - מישי בדם.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא- ללכת מחר לקניון..ולעשות עוד סיבוב על האופניים
תמונת השבוע-
אני כשהייתי קטנטונת! (היום אני בת 19)
מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - 7 עובר ונחמד..חח...

למעלה