סיכמושון

סיכמושון ../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי לת''א, חברים שלי באו לשוהם, דיברתי איתו. :) משהו רע שקרה לך השבוע: בית ספר ומה שעשיתי לו. :\ היום הכי הכי של השבוע: ראשון וחמישי. שיר השבוע של ביט 69: - שיר השבוע לא של ביט 69: עכשיו- ג'וני שועלי. סרט השבוע: - סדרת השבוע: המפץ הגדול. ספר השבוע: - מאכל השבוע: נאגטס. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: זגג, חחח. התחדשות השבוע: שני דיסקים, פוסטר וחוברת עם תווים של שירים של RHCP. יציאת/בילוי השבוע: ת''א ולרותם ביום חמישי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כמה מילים אתה יודע? " "עשר!!" "והן..? " "בולבול! ובולבול! " "זה שתי מילים. " "ובול, ובול." "ארבע, חחחח. " "ובול ובול! ואוב ואוב! ולוב ולוב!" ":חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח."
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : P: תמונת השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: בית ספר. >: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה. :)

בא לי להקיא!!!!

בעעעעע... משהו טוב שקרה לך השבוע: ישראל וליבי היו באיזור שלי להופעה...הם מדהימים...שמחה שישראל לקח ת'גמר...אוי, זה גדול...אני יודעת לחקות את ישראל!!!!!! זה ענק...אתם חייבים לשמוע כדי להבין...ואני ובן דוד שלי החלטנו ששנה הבאה אנחנו הולכים לכוכב נולד בשביל לעשות שטויות באודישנים...זה יכול להיות כיף... משהו רע שקרה לך השבוע: בא לי להקיא... היום הכי הכי של השבוע: רביעי... שיר השבוע של ביט 69: שום כלום... שיר השבוע לא של ביט 69: 'hey there delilah'-...אחלה שיר... סרט השבוע: כלום... סדרת השבוע: כלום... ספר השבוע: 'הממלכה של קנסקי'...יש לנו סיפרייה ענקית בבית אז החלטתי שאני הולכת לקרוא את כולם אחד אחד... מאכל השבוע: כלום!!!בא לי להקיא!!!! אסור לי לאכול בלילה!!!!!! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ההופעה...היה מטורף... התחדשות השבוע: מלא בגדים... יציאת/בילוי השבוע: לקנות מלא בגדים...ואחרי 4 שנים שלא הייתי בבריכה סוףסוף הלכתי...היה נחמד מאוד... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן: זה לא טוב לאכול בלילה!!! זה עושה בחילות!!! תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: להכיר את הבצפר החדש שלי...לימודים זה מבאס... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע בכלל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shirush1112

New member
שיר חדש מתנגן בבוקררר..

משהו טוב שקרה לך השבוע: המ.. >< לאדעת? לימודים :S הא וקרית חיים איכשהו עשה אותי מאושרת קצת. משהו רע שקרה לך השבוע:חרא מצברוח,שיעורים.. היום הכי הכי של השבוע:היה כזה? שיר השבוע של ביט 69:- שיר השבוע לא של ביט 69:קפטן ג'ק- רק מי שהיה במדצים יבין XD סרט השבוע: לא ראיתי. סדרת השבוע:מפרץ האהבה XD ספר השבוע:הספר במתמטיקה,עמוק. מאכל השבוע:סוכריה חמוצה מהקיוסקס מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:ידיד שלי התחדשות השבוע:- יציאת/בילוי השבוע:אתמול יומולדת לידיד. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"וואי באמת גדלו לה הציצי! זה מטורףףף" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעת? קן קרית ים הוא הקן עם הכי הרבה קקי של עכברים מכל הקנים בארץ! תמונת השבוע:> תוכניות לשבוע הבא:לישון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:לא משהו,או שזה סתם חרא מצברוח.

animal bar

New member
בלה בלה בלה שיר מואר/כר! DDD: ../images/Emo211.gif

לא הבנתי את הקטע עם קפטן ג'ק.. ברוש משהו?

liavii

New member
סיכום..מלא זמן לא עשיתי אותו :O

משהו טוב שקרה לך השבוע:בצפררררררר (תופתעו) ויומולדת. משהו רע שקרה לך השבוע: לא חושבת שהיה היום הכי הכי של השבוע: שלישיי D: ושישי שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69:Face down (acoustic) The Red Jumpsuit Apparatus סרט השבוע:תיכון בהיי (איפלו שזה ישן) סדרת השבוע:
ספר השבוע:האדונית והרוכל XDD מאכל השבוע:בורקס מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הוא (L) התחדשות השבוע: לא זכור לי יציאת/בילוי השבוע: בריכה בשישי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : אני 3 יח' מתמ' D: תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: לעלות ל4 יח' XDD ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בבבבבבנננננננזוווננננננננננהההההההההההההה

liavii

New member
חחחחח מממש XD

אם כבר בגללו היה לי רע , ישבתי לבד במתמ'!!

למעלה