סיכמוש

adii1201

New member
סיכמוש../images/Emo13.gif

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
מתחילה../images/Emo3.gif

משהו כיפי: חופש נו ברור!!!!! ומקס ברנר
משהו מעצבן: כל מיני ביחד. ומבאס גם שהחופש עוד שנייה נגמר
משהו מצחיק: הטראנס שאמא שלי עשתה לאחד מי יודע
משהו טעים: הכל טעים לייייייי
אני מתה על פסח
וכמו שאמרתי, מקס ברנר
משהו חדש: לא כלום, אבל אני רוצה בושם
ואני צריכה נעליים
סרט טוב: לא יודעת אם טוב. בעיקר מוזר. ברבור שחור, ראיתי אתמול. זה סרט הזוי משהו...
שיר טוב: כמובן שאדל. כל שיר של אדל. אדל ואדל ואדלללללללללל
זמר/להקה טובים: אדל, כמו שאמרתי מקודם
ספר טוב: אין לי סבלנות לקרוא כלום!
סדרה טובה: דספרט
פרק שיצא לי לראות השבוע: 718
היום הכי הכי: כל יום בשבוע הזה
בילוי השבוע: פסיכומטרי
יא רייט
המממ מקס ברנר ביומולדת של חברה
ציטוט השבוע: בחד גדיא יש לכלבא משהו ואז אבא שלי אמר לחלבה ויש לנו בבית חלבה של סבא חביב אז אח שלי התחיל לשיר "לחלבה של סבא חביב בתרי זוזי חד גדיא"
האדם שעשה לי את השבוע: לא האדם, החופש
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע: וואלה יופי
תכניות לשבוע הבא: שלא ייגמרררררר השבוע הזהההההה
להנות טוב מהחופש שנשאר ואז לחזור למרתון
תמונת השבוע:
כפרעל היופי שלה

adii1201

New member
איף לגמרי../images/Emo178.gif

לא אכפת לי מה היא מזריקה לעצמה וכמה ניתוחים היא עברה, היא נראית מדהים
ומה שהכי יפה זה שזה נראה סופר טבעי אם לא היינו יודעים בת כמה היא
כלומר, היא ממש לא נראית מתוחה! כפרעליה
וכן, אדלללללל

Robin Sparkles

New member
שלא יגמר החופש הזה!! ../images/Emo9.gif

משהו כיפי:חופש...אתמול היה לי כיף!ויום רביעי כשהייתי בצפון משהו מעצבן:שאני מבולבלת
משהו מצחיק:אתמול!ויום ראשון! משהו טעים:הקומבינציות שהזמנו אתמול מג'פאניקה
משהו חדש: סרט טוב:לא ראיתי שיר טוב:יש המון.... Lucenzo feat Big Ali - Vem dançar kuduro Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo Texas - Summer Son Taio Cruz-Telling The World rio-like i love you Nelly - Gone ft. Kelly Rowland lykke li-i follow rivers LMFAO Feat. Lauren Bennett - Party Rock Anthem Jay Sean Feat Lil Wayne - Hit The Lights Far east movement- Rocketeer Bruno Mars - The Lazy Song nelly-just a dream זמר/להקה טובים: כל מי שכתוב למעלה מבחינתי סדרה טובה: פרק שיצא לי לראות השבוע:718 וש.ח היום הכי הכי:ראשון,רביעי,חמישי בילוי השבוע:בצפון..ואתמול סושי ציטוט השבוע: "מה זה?גן בוטנים?" בן דוד שלי שראה שלט שכתוב עליו גן בוטני.. ~~ אני ועוד 2 עשינו שיחת ועידה ומישהו אמר לשני "לך תחפש מה זה מישלן" ואז אני אמרתי "זה זה עם האוכל!!!" וידיד שלי שאמר לשני אמר לי "לא יכלת למצוא תיאור יותר מטומטם..." האדם שעשה לי את השבוע:חברים פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע:מעולההההה תכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

snavgm

New member
../images/Emo41.gifמסכמת

משהו כיפי: שייט באייו יון = 7 ימים- מאי לאי- היה אדיר!! לא רציתי לחזור!!!! משהו מעצבן : בסרט "הילדים בסדר"- אם כבר הביאו סיפור נדיר על זוג נשים- למה לתקןע שם גם גבר..? מיותר! ועלילה לא אמינה. משהו טעים: האוכל באוניה- כל השבוע אכלתי מה- זה טוב..בישלו לי כל יום~תענוג! משהו חדש: גיליתי את השיט- מתכננת כבר את השיט הבא! משהו עצוב: הכלבה שלי שהייתי איתי 17 שנה (!!) מאד חולה. אתמול הרדמנו אותה וקברנו אותה. כמו להיפרד מבן משפחה אהוב. קשה וכואב כל כך.
סרט טוב: "הילדים בסדר" אנט בנינג מדהימה -כרגיל היום הכי הכי: טיול בחוף לכיוון ראש הנקרה האדם שעשה לי את השבוע: אופרה התוכניות הסיום מראיינת את ג'יין פונדה (בת 72)
שנראית מדהים מלאת אנרגיה וכובשת כתמיד.ומצאה אהבה- והיא מאוהבת מחדש בגיל 72!! יחי הגיל השלישי!
אדם שעשה לי את השבוע 2: אופרה מראאינת רת ברברה סטרייסנד (בגיל 70)
והיא יפה מקסימה ושרה עדיין מדהים-ומדברת על זוגיות טובה וחיים טובים בגיל 70. מעודד..
פירגון למישהו מהפורום: עדי שלא מתוותרת ומחזירה את כולנו לפה..
תכניות לשבוע הבא: לנוח לנוח.. בית. תמונת השבוע: שיט באיי יון

adii1201

New member
יו איזה כיף../images/Emo99.gif איך בא לי חופש גם../images/Emo178.gif

אוי איזה עצוב על הכלבה
איך קראו לה? יש תמונה?
יאאא איזה כיף על הפירגון
תודה

snavgm

New member
לגמרי ממליצה על חופש-ושיט- וכמה שיותר ארוך!!

יאללה תארגני לך איזה חופש- וארןך.. כי לוקח כמה ימים להתנתק מהכל- אבל אחרי כמה ימים את ממש שןכחת שיש OUT THERE עולם של מחוייביות, עבודה וכאלו- רק ים שמש בילויים.. הבעיה-מרוב שכיף ומתנתקים.. קשה לחזור... הכלבה.. זה נורא עצוב.. היא הייתה ממש זקנה 17 שנים- שנות בני אדם..זה המון לכלב, וגםלנו זה המון..ממש נקשרנו אליה. היה לה סרטן כבר 10 שנים. וניתחנו אותה 3 פעמים- וכל פעם הגידול חזר. והיה לה מלא גרורות בריאות.. ולמרות הכל היא חיה וחיה -איזה 5 שנים מעל מה שהוטרינרים האמינו. והיה לה רצון חזק נורא לחיות. משהו מדהים!! היא ממש נאבקה -גם ביום האחרון, אתמול עוד רצתה לטייל לשאוף אויר להריח את הפרחים.. אבל היה לה פצע שדימם. ולא היה ברירה.
ולגבי הפירגון בטח. מגיע לך!

adii1201

New member
שיט כנראה שאני לא אעשה../images/Emo6.gif

יש לי מחלת ים
וכן אני יודעת שהאוניות האלה כמעט ולא זזות, זה לא עובד עליי
אני תמיד מקיאה 20 אלף פעם
אבל חופש
ואיזה, כל השבוע אני בחופש, היו לי כאלה תוכניות בסוף לא עשיתי כלום ואני חוזרת למרתון היסטרי בעבודה עד אמצע יולי שיוצאים לפגרה
יוווו איזה מסכנה וואי
סיפור עצוב
ואיזה חמודה היא גם
אתם חושבים לקחת אחד/ת אחר/ת? הו תודה

snavgm

New member
גם אני סובלת ממחלת ים קשה..

גם אני סובלת נורא ממחלת ים- ורגישה ובחילות וכאלו! ואמרתי וכתבתי לכולם לפני השיט- שבטח אני אשכב בתא שלי ואקיא כל השייט.. ולקחתי איזה 6 סוגי תרופות נגד בחילה- מדברים הומואופתיים ועד כדורים כבדים.. ויצאתי בתחושה שיהיה סיוט.. אני אפילו מקבלת בחילות מנדנודים של אוטובוס.. וראה איזה פלא- לא הרגשתי קצה קצהו של בחילה! הרגשתי מעו-לה, אפילו כשהייתה יום אחד בשייט סערה די חזקה עד שכל הכורסאות שעל הסיפון עפו לים.. אז אולי תפתיעי את עצמך.!? אני לא יודעת אם אקח עוד כלב.. זה לא אוגר שמת ומעיפים לפח. כלב זה כמו בן אדם. וללוות אותן במחלה ולהפרד ממנו- שבר לי את הלב. אין לי כוח להיפרד מעוד מכלב. כרגע חושבת שלעולם לא יהיה לי עוד כלב. והיא באמת מקסימה הכלבה. ויפה. והבן שלי גם.. לא?

adii1201

New member
יש מצב אבל אני נראה לי מפחדת מדיי

מהסבל הצפוי אם אני לא אפתיע את עצמי
ואני לא סובלת מנדנודים של האוטובוס. אני סובלת מהאוטובוס נקודה
אין נסיעה, לא עירונית ולא בין עירונית, שלא מסתיימת בבחילות. ואם לוקחים אותי בכבישים מפותלים רוב הסיכויים שאני לא אוכל כלום שבוע אח"כ. אני נורא נורא נוראאא רגישה! כשטסתי עכשיו ללונדון ברוב טיפשותי השארתי את הכדורים נגד הבחילות בארץ והייתה טיסה מזעזעת, אז מעבר להיותי בעייתית שמסיימת טיסות עם בחילות תמיד כאן זה כבר היה ממש חמור. לא ישנתי כל הלילה שאחרי למרות שהייתי גמורה מעייפות ועד שלמחרת חברה שלי ואני לא הלכנו לקנות כדורים נגד בחילות במחיר מופקע (למי אכפת באותו זמן!) והתחלתי לקחת אותם לא הרגשתי יותר טוב
יום וחצי גררתי את זה איתי. זה היה סיוט!
נכון, בגלל זה שאלתי
נכון
אוי לא זה עצוב
את יודעת אבל שאומרים שזה מרפא
הבן שלך ממש מקסים
מה שמו?

snavgm

New member
טוב אולי את רגישה ממני..

נשמע כך.. שאולי את כן תבלי את השיט מקיאה בתא.. אני רגישה אבל לא ברמות שלך... ניצחת! אני עוברת טיסות בקלילות לרוב. לגבי הכלבה.. מרפא אני יודעת. כרגע-לא רוצה שום קשר לחיה יותר. אולי פעם.. הבן שלי- יהונתן.. מתוק ומדהים... די מזכיר את MJ

snavgm

New member
אז הנה..

נכון דומה ל MJ? במיוחד כשהוא מסתפר קצוץ..

adii1201

New member
אוי אני מקנאה באנשים שטסים בקלילות../images/Emo122.gif

האמת אבל שאני גם קצת פחדנית בהמראות ונחיתות. זה לא כל כך מסתדר עם האופי שלי, אני מאוד בקטע של באנג'י וכאלה
אבל נו וול
הממ כן אני מבינה
הוא ממש ממש חמוד
ויהונתן זה שם יפה!

snavgm

New member
תודה../images/Emo24.gif

בטיסות צריך לא לחשוב. לישון ולהכחיש את הטיסה..
באנג'י? באמת?
הוא מתוק באמת. כמו MJ
אני מתה על שניהם.

adii1201

New member
כן, אבל כשאת מתה להקיא כל הטיסה

לישון לא ממש בא בחשבון
באנג'י, סנפלינג, כל מיני דברים שאנשים מתים מפחד לעשות
אני נורא רוצה
נכון|כן
אני גם אוהבת את אמ ג'יי רק לא את אמא שלו

snavgm

New member
לא נעים..

להקיא כל הטיסה. יאללה- טיפןל הומואופתי.. סנפלניג ניחא.. אבל באנג'י? עשית פעם? טירוף..

למעלה