סיכמוש

סיכמוש../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נפסלתי!!

just gaya

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:הטיול השנתי
משהו רע שקרה לך השבוע:לאדעת><" היום הכי הכי של השבוע:שני-שלישי שיר השבוע של ביט 69:בנות אוהבות בנים חזקים/גומי כהן
שיר השבוע לא של ביט 69:מה קורה לי-כהן@מושון סרט השבוע:אין סדרת השבוע:פרויקט מסלול העונה החדשה
ספר השבוע:אין מאכל השבוע:במבהD::: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:טל החובש
התחדשות השבוע:גופיה מP&B יציאת/בילוי השבוע:אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"טואובבבב" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן:
תמונת השבוע:אני וענבר בטיול ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבי

Arctiic Monkeys

New member
מסכמת [:

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיור של"ח - בניית אוהלים D : , וגם יום ירוק בצופים
משהו רע שקרה לך השבוע: 4 מבחנים בשבוע יום אחרי יום. כאב ראש נוראי [וזה בעצם הסיבה למה אני ערה עכשיו><] היום הכי הכי של השבוע:יום שני. שיר השבוע של ביט 69:לא יצא לי לשמוע :S שיר השבוע לא של ביט 69: מוניקה סקס - על הרצפה
סרט השבוע: Lost and Delirious
סדרת השבוע: סמולוויל ספר השבוע:
מאכל השבוע: במבה וקולה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: המדריכה :] התחדשות השבוע:
יציאת/בילוי השבוע: אתמול בערב ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נראלי ליאור הוא האיש היחיד בעולם שבשביל לרדת לו צריך לעלות" XDD
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שהאופניים הם הכלי רכב היעלים ביותר ? (שמורות זכויות לבזוקה
) תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר..

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif הייתי בטוחה שעניתי כבר!

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היה משו מיוחד |: משהו רע שקרה לך השבוע: ריתוק + 65 במתכונת בספרות היום הכי הכי של השבוע: אתמול :) שיר השבוע של ביט 69: *בורחת* שיר השבוע לא של ביט 69: סוד הדברים הפשוטים סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: כנ"ל ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: אממ אוף היו הרבה! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: עודדי
התחדשות השבוע: 2 גופיות יפות כאלה :) יציאת/בילוי השבוע: ריתוק נו. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לידעת פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שלסדר את החדר זה הסיוט של חיי? :) תמונת השבוע: אין |: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

מסכמת ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול שנתי [: משהו רע שקרה לך השבוע:ילד אידיוט! היום הכי הכי של השבוע:יום חמישי שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: לא יכול לישון -כפיר עטיה [חחח XD] סרט השבוע:
סדרת השבוע: בובספוג XD ספר השבוע:
מאכל השבוע: ווואוו כמה אכלתתייי. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:החברות שליי [: התחדשות השבוע: ישן.. יציאת/בילוי השבוע: טיול שנתיי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: " הנה, יון תומרקין ערום! " " כבר ראיתי את זה ><" " פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : היידעתם שלכוכב ים אין מוח ? תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר מידי ><

מסכמת33>

משהו טוב שקרה לך השבוע:יום שישי הכי מדהים בעולםםם
משהו רע שקרה לך השבוע:מממ :| היום הכי הכי של השבוע:שישי
שיר השבוע של ביט 69: שיר 6 שיר השבוע לא של ביט 69: תומר יוסף - אל תטוסי (שיר ישן חח). סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:תירס o_O מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: החבר המדהים שלי:)
התחדשות השבוע:הסתפרתי:) יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אני פה בשביל הנוער נגד המשטרה" . איזה אישה מוזרה אמרה לי ולחברים שלי את זה:| פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעת שלבחורות יש שד אחד קטן מהשני , וכך עם האשכים של הגבר?!XD תמונת השבוע:אני עם התספורת אבל מצונזר:| ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה לגמריD:

חמוווו../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:איילי היה בבית מיום שלישי, חופש משלישי משהו רע שקרה לך השבוע:- היום הכי הכי של השבוע:שישי שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: 1986 (היי מייק מושון) של כהן@מושון סרט השבוע: סקס והעיר הגדולה סדרת השבוע:לרדת בגדול ספר השבוע:- מאכל השבוע: הלחם שאבא של איילי הכין P: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:איילי ומשפחתו, לפגוש סוף סוף את אח של איילי וחברה שלו P: התחדשות השבוע:שני משקפי שמש P: והדיסק של כהן@מושון יציאת/בילוי השבוע:שישי בערב בפאב הפרה עם איילי אח שלו וחברה שלו ציטוט\יציאת\מילת השבוע:ממש! פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה!!!

ברלץ

New member
סמינר קיץ...!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע:סמינר קיץ!!! משהו רע שקרה לך השבוע: סמינר קיץ!!! (כן כן חברים יש לי פיצול אישיות מטורף...) היום הכי הכי של השבוע: אין לי מושג כי כל השבוע לא הייתי בביה"ס אז לא אכפת לי... שיר השבוע של ביט 69: רק ידידים- אני מכורה לשיר הזה שיר השבוע לא של ביט 69: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: הישרדות אול סטאר ספר השבוע: אין מאכל השבוע: לזניה!!! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: חברה שלי-אופיר... התחדשות השבוע: 2 חולצות!!! יציאת/בילוי השבוע: חוות משמר הכרמל- סמינר קיץ... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "לא אומרים אמה, אומרים אהבלה יא אמה..." פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : עזהו אותי באמא שלכם... תמונת השבוע: אני הכי שמאלית... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבי בבי

S p r i n g B

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ משהו רע שקרה לך השבוע: מתמטיקה +שני ערסים על אופנוע :| היום הכי הכי של השבוע:--- שיר השבוע של ביט 69: כדורים שיר השבוע לא של ביט 69: כל מיני של מוניקה ויוסלס סרט השבוע:וואי ברח לי השם.. איזשהו סרט מתח :| סדרת השבוע:--- ספר השבוע: מיקוד בהיסטוריה
מאכל השבוע: גלדת וניל עוגיות מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: בלט התחדשות השבוע:--- יציאת/בילוי השבוע:--- ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שני הערסים: רק אני והם ,הרחוב שומם. הם קולטים אותי : ואווווווו קלוט איזו כוסית זאת ששםםם! *ורק אני ברחוב, עכשיו, החארות היו רציניים לגמרי, מתלהבים ונוטפי ריר* הייתי עושה אותהה! זוג מגעילים! הם אפילו עשו את המעגל שוב בשביל לחזור לצעוק לי..
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת? אני הולכת להנחות ערב מגמה. תמונת השבוע:-- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:פסדדר..

למעלה