סיכמוש

סיכמוש../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

מסכמשת../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אח שלי בא לבקר, תל אביב ועוד מלא דברים P: משהו רע שקרה לך השבוע:- היום הכי הכי של השבוע: חמישי שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: My Drive Thru של Santogold, Casablancas, NERD סרט השבוע: סקס והעיר הגדולה סדרת השבוע: CSI ספר השבוע: מיקוד בהיסטוריה P: מאכל השבוע: הטוסט שאח שלי הכין לי בקפה קפה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: איילי, בבס, שיה, גילוש, סו ומיכי התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: תל אביב ביום חמישי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת P: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

Arctiic Monkeys

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אעאע קרו מלא דברים טובים
משהו רע שקרה לך השבוע: נגמר הטובלרון..
היום הכי הכי של השבוע: אתמול
שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69: Oasis - Dont Go Away
סרט השבוע: בלונדיניות במעקב.. חחח אני עדיין לא מבינה מי נותן לפמלה אנדרסון לשחק.. סדרת השבוע: סמולווילללל /m\ ספר השבוע:
מאכל השבוע: שוקולד מומס ביחד עם סוכריות טופי.. גאד זה כלכך נסגדד
!@# מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: היא
התחדשות השבוע: כלום יציאת/בילוי השבוע: אתמול
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ישלי חולשת לבלונדינים עם עיניים כחולות" "לא, יש לך חולשה לרוסים" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :
תמונת השבוע: *זה אמור לזוז* ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמדנחמד:]

liavii

New member
סיכום. D:

משהו טוב שקרה לך השבוע:מממ לא היה. משהו רע שקרה לך השבוע:קרה מה שקרה.. היום הכי הכי של השבוע:ראשון שישי וכנראה שגם היום (שבת) שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69:הבלוז-היהודים סרט השבוע: אחי איפה האוטו שלי? סדרת השבוע:
ספר השבוע: הרמת מסך. מאכל השבוע: פיצה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: חברות. התחדשות השבוע: בגדים,דיסק של ביצ' בויז יציאת/בילוי השבוע: חח כל יום. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'אני כמו צימוק,ואין לי אוויר תנו לי קצת ספייס' XD פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : עוד 66 ימים נגמר החופש הגדול. תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:פנאן.

מסכמת :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתה לי מסיבת סיום יסודי (בבצפר שלי יסודי זה עד ח' :O) היה אחד הטברים הטוביים שקרו ליי כל השנה, ואחרי זה היה אפטר פארטי בבית חלומותי! היה כלכך כייף שם!! משהו רע שקרה לך השבוע:אנחנו עוזבים את כולם לתמיד ביום שני!!! :( היום הכי הכי של השבוע: הלילה ש/בין רביעי לחמישי+ אתמול והיום
שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: שניצל D: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:כל השכבה שלי ובמיוחד ילד אחד...
התחדשות השבוע:ספר מחזור ראששוןן!!! תמונת מחזור! כזה לעכבר של המחשב עם התמונה של כל השכבה שלי.... ועודד.. יציאת/בילוי השבוע: ביץ חלומותי ביום רביעי בלילה (היה בננננזזזוווננהה!!!) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "עם מי אני אשכב בשביל לעשות סקס? פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: לא נותן לי לעלות את התמונה !!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה השבוע הכי טווובב בכל השנה הזאאתת!!!!!!

Maayan Peleg

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הקניון נפתחחחחח והוא אדיר! משהו רע שקרה לך השבוע: הערביה נתנה לי 47 בתעודה בערבית היום הכי הכי של השבוע: חמישישי שיר השבוע של ביט 69: ---- שיר השבוע לא של ביט 69: that's not my name חחח סרט השבוע: סינדרלה סדרת השבוע: החיים הפשוטים ספר השבוע: --- מאכל השבוע:
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ענבל וסהר התחדשות השבוע: חולצה ממנגו וארנק
יציאת/בילוי השבוע: קניון קניון קניון ויומולדת לרוני ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בן זונההה!

התמונה מוקדשת לדוויק:]

משהו טוב שקרה לך השבוע:חופש לפני מבחנים?D: משהו רע שקרה לך השבוע:היסטוריה!!!!!!!111 היום הכי הכי של השבוע:היום..לרבוץ מול הטלויזיה
שיר השבוע של ביט 69:בשנה הבאה..דאא.. שיר השבוע לא של ביט 69:נו..הזה של ריהאנה..החדש
סרט השבוע:צופן דה וינצ'י סדרת השבוע:השמיניה! סדרה גאונית! ספר השבוע:חחחחח הספר של היסטוריה.. מאכל השבוע:בורקס גבינה בולגרית!
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:וואו, די הרבה.. התחדשות השבוע:נאדה. יציאת/בילוי השבוע:חחחחחחחחחחח כלום. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שנכשלתי? תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:קקי.

tal2452

New member
מסכמת../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת.. היה נחמד משהו רע שקרה לך השבוע: כלום בערך היום הכי הכי של השבוע: לא יודעת שיר השבוע של ביט 69: שיר6 שיר השבוע לא של ביט 69: rain maker סרט השבוע: 4חתונות ולוויה אחת, דלתות נפתחות סדרת השבוע: האנטומייה
, מבעד לעדשה[נראה לי שככה קוראים לזה
] ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו
מאכל השבוע: ביננשטיט!!!
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: יום רביעי לא בא יום חמישי הלכתי
התחדשות השבוע: אממ... תחתונים? וכדורים יציאת/בילוי השבוע: טבריה, כרמיאל, ראש פיפנה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן: הידעתם ש תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

animal bar

New member
חזרתי. D: ../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מודיעין. :) משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מידי. :S היום הכי הכי של השבוע: ראשון.
שיר השבוע של ביט 69: שיר 6.
שיר השבוע לא של ביט 69: לא יודעת. סרט השבוע: ג'יי ובוב מכים שנית, אל תתעסקו עם הזוהן. סדרת השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: פיצה וקרפ. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: מודיעינימניקים. חחח. התחדשות השבוע: - יציאת/בילוי השבוע: מודיעין פעמיים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הוא ג'ינג'י. תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר כזה..

למעלה