סילאן ללא תוספת סוכר.

סילאן ללא תוספת סוכר.

סוף סוף יש בשוק. וזה אומר שגם אני יכולה לצרוך אותו. אבל למרבה הצער הוא מגיע מתורכיה. חבל. אני מעדיפה מוצרים ישראלים. מה כל כך קשה ליצר דבר כזה בארץ?

מוסיפים לסילאן סוכר?

זה נשמע מפתיע. זה הרי מתוק להחריד, בחיים לא הייתי חושבת שבכוונה מגיעים לכאלה רמות מתיקות מזעזעות. איזה סילאן הוא בלי סוכר? איפה ניתן להשיג? אני אישית מתה על סירופ מסלק סוכר שחברה מביאה לי תמיד מגרמניה. הוא בצבע חום כהה כמעט שחור, סמיך וטעים מאוד. המראה מזכיר מולסה, אני לא יודעת אם גם הטעם כי לא טעמתי מולסה, אבל זה מאוד ייחודי ואני אוהבת מאוד.

בדרך כלל כתוב על הצנצנת

מכיל סוכר ועוד איזו חומצה. איני זוכרת בדיוק. הפעם, קניתי בחנות טבע צנצנת המבטיחה 100% תמרים. סוכר לבן מוסיפים בארץ למוצרים רבים מן הסבה הפשוטה. הוא זול מכל מרכיב אחר, אולי מפני שהוא מסובסד ע"י הממשלה.

C H 4

New member
לא עושים דברים איכותיים באמת בארץ ../images/Emo10.gif

איזה סילאן זה? מה שם החברה? אני מאוד אשמח לסילאן בריא יותר פעם הייתי קונה מלח סלרי אמיתי שעשוי רק מזרעים של סלרי והוא היה מגרמניה או משהו עם שפה דומה והיה ממש טעים. יום אחד הוא נעלם מהמדפים ומאז יש רק מלח סלרי מגעיל שעשוי מסתם סלרי מעורבב עם מלח שולחן וזה סתם לאכול מלח עם טעם מר ולא טעים, כמובן שתוצרת הארץ.. אוף, למה לא לוקחים את הדברים האלו ברצינות בארץ?

בל נשמיץ . יש גם מוצרים טובים

אם אמנם המוצר על טהרת התמרים, ואת זה איני יכולה לבדוק, היבואן הוא יורופוד שיווק בע"מ . ת"ד . 17180 ראשון לציון. כשר לפסח הרבנות הראשית לישראל. הטלפון לא נותן מענה....

למעלה