סילבוסים של הקורסים ועוד כמה שאלות

אני ענת

New member
סילבוסים של הקורסים ועוד כמה שאלות

אז ככה, המערכת מוכנה ואני רוצה לנצל את הזמן עד תחילת שנת הלימודים להוציא את הסילבוסים של הקורסים להדפיס מצגות ולהדפיס מאמרים אפשר לקבל עזרה? היכן ניתן לראות את הסילבוסים? והחומרים בכלל? תודה ושנה טובה

amitk80

New member
תנסי אולי

לראות האם יש לך כבר גישה למערכת highlearn בכתובת online.haifa.ac.il אם אין לך גישה או אין חומרים אז זאת קצת בעיה. לרוב כל הסילבוס והחומר נמצא שם (ככה זה בחוג למערכות מידע לפחות). מקסימום תנסי לתפוס מישהו משנה מתקדמת. בהצלחה, עמית

סבלנות../images/Emo9.gif

לא תמיד יש חומר, או גישה לחומר, לפני תחילת הלימודים. אם מדובר בהיילרן, הרי צריך שמישהו יעלה את החומר לשם. את באמת חושבת שכל המרצים מעלים את כל החומר (ואפילו חלקו) חודש לפני תחילת הלימודים? גם אם יש חומר באתר, עדיף לא לטרוח ולהדפיס את הכל כי סביר להניח שהוא לא מהשנה הקרובה אלא השנה שעברה ולא בהכרח מעודכן. בתחילת השנה תקבלי מידע אודות הסילבוס, המאמרים שיש לקרוא, ספרי הקורס וכדומה. תהני קצת מהחופש שנשאר ( ואני אומרת לך את זה בתור מישהי שהיתה נהנית לעיין בספרי הלימוד לפני תחילת שנת הלימודים בבית-הספר
). יהיה לך הרבה זמן ללמוד במשך כל השנה.

כבשה200

New member
וואיי, תירגעי. יהיה לך מספיק זמן לזה עוד מעט

באמת תהני מהחופש

אני ענת

New member
שנה א' מ.א. בעבודה סוציאלית - קלינית

לא מצאתי באתר החוג ומכיוון שיש לי מעט זמן פנוי עד התחלת הלימודים אני מעונינת להוציא את החומרים הרלוונטיים ולהתארגן לפני התחלת השנה כמו כן מהכרות שלי עם הרגלי הלמידה שלי אני מעדיפה לעבור על המצגות והמאמרים כך שאגיע מוכנה להרצאות מה לעשות... אצלי קיים שילוב בעייתי מעט או "מאתגר" אם תרצו... לקויית למידה בת 48 לא פשוט, נכון? בכל אופן תודה על העצות אני מנסה להכנס להיילרן כנראה ללא הצלחה, כרגע.

salt of earth

New member
לאט לאט

תחכי לשבוע הראשון של הלימודים. את הסילבוסים לעיתים מחלקים או נמצאים באתר החוג. מצגות ומאמרים כנראה שעוד לא העלו חוץ מזה חבל שתתחילי להדפיס מאמרים ואח"כ יתברר כי לא צריך אותם לקורס.... חכי לתחילת הלימודים ותהני מהחופש

למעלה