סילבסטר בארגנטינה

שירי196

New member
סילבסטר בארגנטינה

היי
אני נוחתת בבבואנוס ב-25 לדצמבר ורוצה לרדת דרומה. רציתי לשאול איך חגיגות הסילבסטר בבואנוס והאם שווה להישאר עד אז בבואנוס בהנחה שאני רוצה לרדת מהר לדרום כדי להספיק להגיע לקרנבל בברזיל? ושאלה נוספת.. בגלל הזמן הקצר שיש לי לדרום, האם כדאי לוותר על אושוואיה ולטוס לאל קלפטה? תודה

Mor167

New member
האמת ש...

אני פספסתי את הסילבסטר ב24 שעות ... ומאוד התאכזבתי למה שמעתי מהמון מטיילים שיש שמה מסיבות ממש שוות וזה ממה כייף ושווה אז... החלטה שלך...אני ממליצה שכן! באיזה תאריך השנה מתקיים הקרנבל ? אמצעי פברואר תחילת פברואר? אני עשיתי את הדרום בדיוק חודש וחצי עם רכבים, ממליצה את זה... אין צורך בטיסות

0 אור 0

New member
נדמה לי שיש משהו מרכזי מרשים

ובטוח שיש המון מסיבות ולפחות ארוע זיקוקים גדול אחד. מציעה שתשאלי בטוריסט איך שאת מגיעה (בתקוה שהוא בכלל פתוח בחג) - יש להם מין חוברת של ארועי החודש. בכל מקרה, לפני שלוקחים טיסה לאושואיה כדאי לוודא שאפשר יהיה לצאת משם. לפי מה שהסבירה לי הבחורה בחברת האוטובוסים שם, חצי מהאוכלוסיה יוצאים לחופשות לקרובי משפחה, או לפני חג המולד או מיד אחריו, ולכן כל התחבורה תפוסה. בקאלאפטה המצב יותר קל, כי פשוט יש יותר אפשרויות לא זוכת כמה זמן יש לך לדרום - אבל אם צריך לוותר על משהו, אז אושואיה בהחלט זו בחירה טובה לויתור. מקום נחמד מאד, עם הסטוריה מעניינת וקצת ביברים, אבל במבחינת פלאי הטבע - האגמים של ברילוצ'ה הרבה יותר מדהימים, הקרחונים של קאלאפטה בכמה דרגות יותר מרשימים, ופינגוינים ואת העצים המיוחדים של ארץ האש יש בכל פטגוניה.

meni1234

New member
דווקא אני כן חגגתי את הסילבסטר בארגנטינה

מופע הזיקוקים המרכזי הוא בנמל החדש של בואינוס איירס והא היה מאכזב אפילו את מוע הזיקוקים הכי קטן אצלנו ביום העצמאות המסיבות בבואינוס איירס מתחילות ב2-3 בלילה ובסילבסטר לא היה שום ייחודיות אותו מסיבה כמו ביום רגיל רק עלתה יותר כסף לדעתי לא כדאי לך לוותר על אושואיה אני מאוד נהניתי שם ואני הגעתי לשם בסוף הטיול שלי לדעתי החוויה באושאויה מתעצמת שמגיעים אליה בתחילת הטיול כי הנוי שם מלהיבים אבל לא כמו אר הדרום אני ממליץ לך לטוס לאושואיה כי גם אחרי הסילבסטר קשה מאוד למצוא טיסות דרומה

למעלה