סילבסטר......

fluppster

New member
סילבסטר......

אז מה אתם עושים בסילבסטר? דייט? סתם מבלים עם החברים? לילה שקט לבד בבית? אני מקווה שהשנה סוף סוף יהיה לי דייט בסילבסטר. יש לי מישהו על הכוונת...... כן, מישהו. אני הרי בי.....
זה מישהו מהכיתה שלי, ובזמן האחרון אנחנו לא מפסיקים לפלרטט. הבעיה היא שאני לא יודעת אם לקחת את זה ברצינות. אין לי מושג אם הוא באמת מרגיש משהו כלפיי, או שהוא סתם אוהב לפלרטט בצחוק. הבעיה היותר גדולה היא שכתוצאה מזה התחלתי להידלק עליו...... מה לעשות? אתם חושבים שכדאי לי לרמוז לו? אני ממש ממש רוצה לצאת בסילבסטר.....

sarah

New member
כן! ../images/Emo13.gif כמובן

זה נשמע מבטיח. ואני? אני כרגיל אחגוג עם חפיסת שוקולד
באעבה, שרה

LuNaTiC

New member
אני הולכת לישון

כי ביום למחרת אני צריכה ללכת לצו ראשון הזה o_o אחרי כל מיני שיקולי החלטתי לא להעביר את התאריך, ולכן אני לא הולכת לעשות כלום... ואומרת לעצמי "הו נידס חגים נוצריים אניוואי?"

Ophel McNeil

New member
ככל שאר הסליבסטרס של חיי - ../images/Emo117.gif

כלום. ככה זה כשיש לך חיי חברה מפותחים, ואתה חיית מסיבות עם חבר בלונדיני צמוד.
אם כי יכול להיות שהפעם אני אצא עם חברות לאנשהו. מעיין הוכחה סופית שאני נואשת ושאין לי חיים. בקשר לילד מהכיתה שלך - לך על זה. שאל אותו. אולי יש לך מה להפסיד, אבל גם יש לך המון מה להרוויח.

infected CODE

New member
אלא מה../images/Emo35.gif

כלום...
כן-כן, הרגע התוודיתי שאין לי חיים... (טוב, נו, יש לי קצת...) בכל מקרה - למה לעזאזל אנחנו חוגגים חג נוצרי - תזכירו לי שוב

ניסיתי להזמין בדואר, אבל את יודעת

איך זה לפני כריסטמס, כל הדברים הטובים אוזלים מן השוק

TwelveEyes

New member
תמיד אפשר...

לקנות כרטיס לאנגליה ולארוב לאורלנדו בלום תחת ביתו

../images/Emo2.gif את מציעה שאני אוותר על לימודים

כדי לנסוע לאנגליה ולארוב לאולנדו
תחת ביתו? זה ממש לא חינוכי! כאילו אנגליה? אורלנדו? במקום לימודים? אההה.. רגע. תני לי לחשוב על זה.

TwelveEyes

New member
למה לוותר על לימודים? ../images/Emo123.gif

אפשר ללמוד הרבה דברים עם אורלנדו! אנגלית, פיזיקה (For every action there is a reaction, אם אתה מבין אותי...........
), ביולוגיה (נו.. אנטומיית גוף הגבר ^^) וכמובן - חינוך מיני וספורט! ^^ אז אתה רואה, כשרוצים - מסתדרים! ^^

גיא לנץ

New member
הםם.. בתיאטרון.. איפה עוד? ../images/Emo13.gif

טוב נו, אז אני מודה, אחרי שכל 20 שנות חיי שנאתי מסיבות, הליין הזה במועדון התיאטרון די הדביק אותי ועכשיו אני קבוע שם
טוב נו. לפחות אני יודע שיהיה לי כיף בסילבסטר, לעומת כל הסילבסטרים האומללים שהיו בשנים קודמות.

TwelveEyes

New member
*מושכת בכתפיים*

נראה לי שאני אנצל את היום להשלים שעות שינה אבודות... מגיע לי, אחרי שבשבוע האחרון למדתי ועשיתי לא פחות משישה מבחנים (!) אולי אני אלך שוב לשרה"ט.. או שאני ואבא שוב נשתכר ביחד על שמפניה וליקר שוקולד ונעשה מרתון סרטי גאנגסטרים עד הבוקר
או שאולי אני ארים טלפונים לקנדה, אוסטרליה ובריטניה ואשגע שלל אנשים חובבי ה"פ שברוב תמימותם נתנו לי את מס´ הטלפונים שלהם
הממ.. נראה כבר.

resputin

New member
או שתבואי הנה,

נלך לקרוע את העיר עד ארבע בבוקר, נרקוד, נשתכר, נמזמז כל מיני פוסטרים של שרה"ט ושאר סרטים שווים ולבסוף נתפוס איזה מונית הבייתה ונישן :)

resputin

New member
ליין פופ-רינג :). תחפש על התאטרון

קצת מידע, הליין גאווה הזה בטוח יעלה לך לעיניים.

fluppster

New member
שוב התלבטות.......

זה לא פייר. בדר"כ אין אף אחד שבאמת מעניין אותי. עכשיו, יש 3! אחד זה הבן מהכיתה שלי, עוד אחד זה עוד בן שקטן ממני בשנה, אבל הוא ממש מקסים ומוכשר, ועוד אחת היא מישהי בגילי, שאני יודעת שהיא לסבית, ולאחרונה התחלנו להתיידד (היא לא יודעת עליי). אוף, נמאס כבר... אני רק רוצה למצוא מישהי/ו להתנשק איתה/ו בסילבסטר, אבל זה בכלל לא פשוט כמו שחשבתי. לא שחשבתי שזה יהיה פשוט... כנראה שבסוף אני אסע למועדון בת"א עם כמה חברות שלי. דרך אגב, מה הטלפון של קבוצת השיחה בראשל"צ?

למעלה