סילווסטר 2003 - רק אני, מיצי ובן

InMyHead69

New member
חחח בן מתי אני אפסיק לקרוא לך דן

הכרתי מישהו מכרמיאל שקראו לו דן..דיברנו כמה ימים באיסיקיו והוא נעלם.. ומאז אני מתבלבל..אני מניח שזה אמור לעבור לי..ומיצי זאת החתולה שלי, אחרי שהיא מתה הכנסתי אותה לפריזר..אתה יודע כמו אניטה פללי...פיחלצתי אותה ועכשיו היא הולכת איתי לכל מיני מקומות ומפחידה את הסובבים.. אז נתראה היום בערב בחצות תקבל נשיקה ותהפוך לנסיכה..ואם יש לך נעל שווה אז אני גם אקח אותה

Satine20

New member
אני בעד מיצי

כמו שאני בעד אניטה פללי, והיא אכן מפוחלצת ומפחידה אנשים! אני מוכן להיות הדן החדש, רק שאין לי אייסיקיו, אני לא מכרמיאל ואני לא בורח~!

InMyHead69

New member
סילווסטר 2003 - רק אני, מיצי ובן

ואני גם עצבני שהאזיקים הפרוותיים נגנבו! זה לא יפה..אז אני אסתובב לאחור ואספור עד 10 ואתם פשוט תשימו את האזיקים על השולחן..1..2..3..היי מה אתם עושים..היי זה כואב..מה אתם עושים..מה גמרת? ואיפה האזיקים? ואיפה הבגדים שלי? טוב נו בכל מקרה כולם זרקו אותי ואמרו שהם לומדים ותירוצים אחרים אפילו ירדו לשפל המדרגה וידידה משוגעת אמרה שחתול שרט אותה ביד והיא התנפחה..אולי הוא שרט אותה במוח.. אז אני ודן ומיצי נלך לטייל לנו..אם מישהו מעוניין להצטרף או משו..שישלח אימייל במהירות..

אולי עדיף להיות לבד

הזמינו אותי לכמה מסיבות אבל בחרתי להישאר בבית ולקחת סרט טוב ולראות לבד עם הכלב ושוב שנה טובה לכולם

אף פעם לא כדאי להיות לבד

אתה לא שמעת על השיר לא טוב היות האדם לבדו? קח לך מישהו שהוא לבד גם כן ותתחברו ביחד רק לשם מטרת הסילבסטר של להיות ביחד כי אם אתה פותח את השנה ככה לבד אז לך תגע איך היא תיגמר.

ז י ק ו

New member
יש משהו נכון בדבריך

ואני מצטט אותך:"אם אתה פותח את השנה ככה לבד אז לך תדע איך היא תיגמר"... וואלה, מזג האויר לא משהו ואולי המצב רוח בהחלט לא מדהים תצאו תבלו העיקר לא להיות בבית והעיקר לחשוב על דברים טובים ומשמחים זאת אכן לא השנה החדשה שלנו אבל כל סיבה היא סיבה למסיבה אז תחגגו! אגב, גם לקחת סרט ולראות עם חברים זה סוג של חגיגה ולא רק יצאה למועדון עם מוסיקת טראנס רועשת (בתמונה, המאהב הוירטואלי שלי מסן פרנסיסקו)

למעלה