סילר

אלמוג1112

New member
סילר

רק לאחרונה הבנתי שכאשר אני מכניסה את הציפורניים שלי לסילר בתום הטיפול זה מה שגורם לציפורניים להתרומם!!! לא צריך סילר ההתיבשות הטבעית מומלצת!

רחל וו

New member
אלמוג

במידה ואת מורחת סילר כמו שצריך אין שום התרוממות.........סילר מורחים רחוק מהעור כמו שעושים בנייה...........ברגע שמורחים סילר האצבעות צריחות להיות כלפי מטה בכדי שהסילר לא ינזל לצדדים ומיד למנורה. אין שום בעייה עם סילר פשוט לעבוד נכון.

אלמוג1112

New member
סילר

אני לא בונה ציפורניים אלא לקוחה ומניסיון אני לא רוצה יותר סילר כי זה מפוצץ לי את הציפורן , הבונה שלי אמרה לי שזה אוליי מהסילר והיא צדקה !!!! אז אם זה יקרה אצלכם תיזכרו זאת.......

רחל וו

New member
הי אלמוג

זכותך לא לרצות לשם סילר. הבונה שלך אמורה לדעת איך לנהוג לגבי הסילר בנוסף להתרוממויות שיכולות להיות במידה ולא שומרים על מרחק מהעור ישנם עוד דברים שחייבים להקפיד עליהם. כמו למשל: סילר לא אוהב לק בלק יש שמן ,וכשהוא נפגש עם הסילר הוא מתפוצצץ אך ברגע שאנחנו הציפורנאיות מורחות סילר בפרנץעלינו לייבשו ייבוש מוחלט ואז הסילר אינו מתפוצץ. לגבי מריחת לק מלא אסור לשים סילר כי הוא יתפוצץ. אסור לשטוף ידיים לפני מריחת סילר. אסור לךשים שמן בוקוטיקולה לפני סילר. אלמוג כתבתי כאן שוב לא רק בשבילך אלא בשביל בנות טכנאיות שאינן מודעות לזה. אז קבלי זאת בכיף כי הכוונה שלי רק טובה. במידה ויש לך שאלות נענה לך תמיד בכיף.

היי רחל

ני חדשה פה בפורום ואני מאלה שיותר קוראות את הכתוב ונהנת מכל רגע.. אני לומדת המון ממכין אתן מקסימות.... רציתי רק לדעת למה אסור לשטוף את הידים לפני מריחת הסילר?

רחל וו

New member
סילר

סילר הוא ממשפחת הג'לים , סילר לא יצמד במידה והרטבנו את הידיים גם במידה וננגב עדין תתכן לחות ,סילר נצמד למקום ייבש, מקום מחוספס, וכנל הוא גם יתפוצץ מעל לקים. וכמו שכתבתי קודם אנחנו נמנעות מכל הדברים האלה לקבל הצמדות מלאה . ושוב גם אציין שסילר אינו אוהבת לקים לכן לא נמרח אותו בלק מלא אבל נוכל למרוח אותו בפרנצים וזה רק במידה ונייבש אותו ייבוש מלא. וכמובן שסילר לא אוהב שמן הוא פשוט לא יצמד . לכן בסיום הבנייה אחרי הקישוטים וייבושם המלא נשים סילר ,צריך לשים סילר במידה מסויימת זה אומר לא כמו במריחת לק אסור לנו להציף את הציפורן אומנם סילר נוטה להתכווץ אך כשנמרח יותר ממה שצריך הוא ינזל לצדדים ויגע בעור, כל נגיעה כזאת תגרום להתרוממות האקריל. לסיום אני משתדלת לשים לכל אחת סילר מלבד למי שרוצה לק מלא......כשעובדים נכון עם הסילר התוצאות יפות ומרהיבות. עניתי שוב תשובה ארוכה למרות ששאלת אותי רק לגבי שטיפת הידיים...... אני פשוט נתקלת בשאלות של תלמידותי לגבי הסילר והן פוחדות מהסילר אז באתי כאן לחזק אתכן כי הסילר הוא מוצר נפלא. ת ה נ ו. דרך אגב מה שמך. ו ב ה צ ל ח ה.

למעלה